Erkek gibi duruyor canım. Allah sağlıklı hayırlı evlat versin inşallahOzaman bende de gelsin resim 10+1 de gitmiştim şimdi 11+3 üz
Tahminleri alayım hanımlar pazartesi kontrolüm var daha ne görünnebilir cinsiyet
Erkek diyorumCanım 10+4 ama 11+1 ile uyumluydu böyle bi çıkıntı gördük. Doktor da erkeğe benziyor dedi tam bu esnada .net konusmadı belli olmaz dediiki bacağının arasında pipi gibi bişey gördük ama bilmiyorum herşey olabilir sonradan dönebilir.
Bence erkekOzaman tahminleri alayım suan 10+3 ama bu 8+2 deki görüntü karından ultrason tahminleri alayım
Kız benceOzaman bende de gelsin resim 10+1 de gitmiştim şimdi 11+3 üz
Tahminleri alayım hanımlar pazartesi kontrolüm var daha ne görünnebilir cinsiyet
Senin de kız diyorumKızlar benim minişkomuda tahmin edin ya
Ben hiç anlayamıyorum. Erkek gibi geldi ama
Geçen hafta cumartesiden ultrason
Kız benceYa kızlar benim bebişime de bir tahminde bulunabilir misiniz ? 9+1 görüntüsü bu.
Çok sevindim canımSevgili arkadaşlarım. Bugun ilk defa rahat bir enfes aldim. Doktora gittim. Bebiskom ilk defa günüyle uyumlu cikti. Tam 9+1 Doktor hersey normal rahim boyun iyi dedi. Kalp atisini da gum gum duyabildim :) kaygılı olduğumu fark etmisti doktor. Kaygılanmana gerek yok. Olumsuz deneyimler yasadin diye hepsi öyle olacak diye birsey yok. Rahat hisset artik dedi.
Sevgili arkadaşlarım. Bugun ilk defa rahat bir enfes aldim. Doktora gittim. Bebiskom ilk defa günüyle uyumlu cikti. Tam 9+1 Doktor hersey normal rahim boyun iyi dedi. Kalp atisini da gum gum duyabildim :) kaygılı olduğumu fark etmisti doktor. Kaygılanmana gerek yok. Olumsuz deneyimler yasadin diye hepsi öyle olacak diye birsey yok. Rahat hisset artik dedi.
Çok şükür sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım
Çok sevindim canımendişe etme artık, bak doktor ne güzel konuşmuş . İyi düşün ki iyi olsun
Oy çok şükür sağlıkla büyüsün inşallah sen de biraz rahatla artık annesii
Hadi o zaman bunu kutlayınCok teşekkür arkadaslar. Aslında rahatım.zannediyordum da bir baskı varmis gerrcekten. Rahatlayinca hissettim. Insalalh saglikla kucaklariz bebelerimizi.
O zaman ben artik hamileyim havalarına giriyorum
Sevgili arkadaşlarım. Bugun ilk defa rahat bir enfes aldim. Doktora gittim. Bebiskom ilk defa günüyle uyumlu cikti. Tam 9+1 Doktor hersey normal rahim boyun iyi dedi. Kalp atisini da gum gum duyabildim :) kaygılı olduğumu fark etmisti doktor. Kaygılanmana gerek yok. Olumsuz deneyimler yasadin diye hepsi öyle olacak diye birsey yok. Rahat hisset artik dedi.
Erkek gibi duruyor canım. Allah sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah
YaErkek diyorum
Bence erkek
Kız bence
Senin de kız diyorum
Kız bence
Anladığımdan değil maksat tahmin, eğlenceHepsine bin maşallah
Valla kuzum bende anlamıyorum ya 2 hafta ya kendi kendine sıfırlanır dedi doktor ama çok tahlikeli birşeymis ve ben sebzeleri meyveleri sirkeli suda bekletiyorum nasıl geçti anlamadım demekki herşeye çok dikkat etmek lazimAy canım benim çok şükür çok şükür. Allah'ım esirgesin korusun hepimizin bebeğini .Rabbim herkese sağlıklı evlat versin. Bu dergerinin düşük olmasının nedeni acaba bakteriye az maruziyette kalman mi ki
Cikista pastaneye gidip ekler ve sobiyet yedikHadi o zaman bunu kutlayınyemeğe Altın lokantasına gidin, balcanlı yiyin
Ah canim Allah razi olsun. Hic olumsuzluklari dusunme. Insallah hicbirsey olmaz. Canim ben gebelik istediğim ay hamile kaldim 2 yil once. 8 haftalikken kalbi durmus. 3 hafta fark etmedik. Beni zehirledi gecenin yarısı kürtaja gittik. Ölümden döndüm. Ondan sonra kimyasal yaşadım 2 defa. 2 yılın sonunda bu bebeğime hamile kalabildim. Oda klomen tedavisiyle. Birazda olumsuz doktorların eline düştüm hep moralimi asagiya çektiler.Hadi gözünüz Aydın. Benim de hep içimde korku var, daha önce bir olumsuzluk yaşamadım ilk hamilelik ama hep korkuyorum. Daha önce be yaşamıştınız? Bi de benim de son muayenede günüyle uyumlu değildi. Sonraki kontrol 2 Ağustos ta
Aminnn inşallahAh canim Allah razi olsun. Hic olumsuzluklari dusunme. Insallah hicbirsey olmaz. Canim ben gebelik istediğim ay hamile kaldim 2 yil once. 8 haftalikken kalbi durmus. 3 hafta fark etmedik. Beni zehirledi gecenin yarısı kürtaja gittik. Ölümden döndüm. Ondan sonra kimyasal yaşadım 2 defa. 2 yılın sonunda bu bebeğime hamile kalabildim. Oda klomen tedavisiyle. Birazda olumsuz doktorların eline düştüm hep moralimi asagiya çektiler.
Ilk gittiğimde 6 gün geri görünüyordu kese. 10 gün sonra gittim aradaki fark 3 gune düşmüştü ama kalp atisi ilk duyulmadı ben ısrar edince tekrar bakti duyuldu. Bu sefer çok şükür günüyle uyumlu cikti.
Ama cok araştırdım ben ilk günler su içme oranın bile gün sayısını etkiliyor. Ve neredeyse 10 gune kadar normal karşılanıyor gün farki. Sonra bir anda gelişip farki kapatıyor saglikliysa. O yuzden geride gunu djye kaygılanma. Herkes hamile kaliyor guzel guzel doğuruyor. Insallah bizde saglikli süreçler geçiririz.
Maşallah çok güzelEvde idrar testi yapmadan 1 gece önce rüyamda bana hamilesin kızın var dediler sonra test yaptım ve o anda gece eve sarı Bi kelebek geldi çok duygulandım. Ve inanır mısınız her doktora kontrole gitmeden korku hissinim oluyordu ve ben 1 gece öncesi sanki gitmişim doktora gibi muayene oluyordum ve mutlu uyanıp doktordan aynı şeyleri duyuyordum. En son 10. Haftada hareket ediyor mu acaba diye kaygı yaşarken rüyamda yine gördüm doktor bana bak hareket ediyor diyordu ve ben huzurla muayeneye gittim şükür aynısı oldu. Daha sonra rüyamda net erkek bebek gördümöyle işte bu aralar ne görsem yaşıyom
Kac gun geri cikti canim. 11 hafta da herkesin bulantısı zirve yapacak diye birsye yok bunu baz alma benceAminnn inşallah
Ben şundan da emin olamıyorum ben minyonum. Zaten 50 kilo altındayım. Yurtdışında yaşıyorum buradakiler genetik olarak uzun ve iri. Yani ortalama doğum ağırlığı 3500-3800 gr imiş ki Türk bebeklerinin üzerinde zaten. Şimdi bu rakamları baz aldıkları için mi geri görünüyor bilemiyorum. Randevum 13. Hafta, ve şu an 11. Haftadayım bazı belirtilerim azaldı bulantı gibi, aklım çıkıyor bebeğime birşey mi oldu diye
Çok sevindim Rabbim bu güzelliği daim etsin inşallahSevgili arkadaşlarım. Bugun ilk defa rahat bir enfes aldim. Doktora gittim. Bebiskom ilk defa günüyle uyumlu cikti. Tam 9+1 Doktor hersey normal rahim boyun iyi dedi. Kalp atisini da gum gum duyabildim :) kaygılı olduğumu fark etmisti doktor. Kaygılanmana gerek yok. Olumsuz deneyimler yasadin diye hepsi öyle olacak diye birsey yok. Rahat hisset artik dedi.
Kac gun geri cikti canim. 11 hafta da herkesin bulantısı zirve yapacak diye birsye yok bunu baz alma bence
Kac mm kac günlüğe denk geliyor diye yaziyor internette. Türkiye şartlarına göre bir incele bakalim
Canim 3 dört günlük fark o anlık bebeğin duruşundan bile kaynaklanabiliyor. Bos yere üzme kendini. Hersey güzel ilerler insallah.9+6 olmalıyken 9+2 çıkmıştı
Gerçekten çevremizde çok kişinin rüyalarına giriyoruz. Mesela geçen düğünde kuzenim bana diyor ki sen hamilesin şuan 2 aylık olması lazım belki de saklamak istiyorsun ama ben gördüm rüyamda eminim. Yalan söylemeden konuyu dağıtmaya çalıştım ama şok oldum yaniMaşallah çok güzelbende test yapmadan 2 gün önce kucağıma bembeyaz giydirilmiş sadece basında ki beresi toz pembe olan bir bebek verdiler. O hafta sonradan Müslüman olan bi arkadaşım seni rüyamda gördüm caddede karşılaştık bir çocuk vardı yanında ama geri kalanı çok net hatırlamıyorum dedi. Henuz kimseye söylemediğim için hayır olsun inşallah diye konuyu kapattım
Yaaa ne güzel.Yasağlıkla gelsinlerde cinsiyettte ciddi merak konusu bide isimler var tabi sonra sıra onda, benim isimler hazır ama
Ben değilde aynı gün eşim kız annem erkek gördüm diye söylediAranızda bebek cinsiyeti ile ilgili rüya gören var mı? Benn çok tatlı bir kız bebiş gördüm o kadar mutlu uyandım ki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?