2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Aranızda bebek cinsiyeti ile ilgili rüya gören var mı? Benn çok tatlı bir kız bebiş gördüm o kadar mutlu uyandım ki :))
Ben gördüm genelde hamilelikle ilgili hep kötü şeyler görüyorum kaybettiğimi falan, geçen gün sadece çok kolay bi doğumla bi oğlum oluyodu rüyamda

Ben gördüm genelde hamilelikle ilgili hep kötü şeyler görüyorum kaybettiğimi falan, geçen gün sadece çok kolay bi doğumla bi oğlum oluyodu rüyamda
İnanın bir önceki gece ben de düşük yaptığımı görmüştüm Allah muhafaza okuya üfleye uyandım. O yüzden bu gecski rüyam çok mutlu etti. Rabbim sağ salim kavuştursun:)

İnanın bir önceki gece ben de düşük yaptığımı görmüştüm Allah muhafaza okuya üfleye uyandım. O yüzden bu gecski rüyam çok mutlu etti. Rabbim sağ salim kavuştursun:)
ben de çok etkileniyorum okuduklarımdan ve olumsuz rüyalar görüyorum maalesef. ama hep olumlamalar yapıyorum asla kötü düşünmemeye çalışıyorum siz de öyle yapın. annemin rüyaları çıkar. bebeği duyduğu gibi istihareye yatmış. çok güzel görmüş rüyayı. altıncı hisleri de çok kuvvetlidir hep güzel rüyalar gördüğünü söylüyor. bir de hamile olduğumu bilmeyen bir yakınımız beni bebekle görmüş üst üste iki gece anneme söylemiş şok olduk biraz

Kesinlikle katılıyorum korkunun gerçekleştirme gibi bir etkisi olduğunu söyleyen uzmanlar var. Ben de diyorum Rabbim rahmine yerleştiren sensin koruyup kollayacak olan sen

Aranızda bebek cinsiyeti ile ilgili rüya gören var mı? Benn çok tatlı bir kız bebiş gördüm o kadar mutlu uyandım ki :))
Evde idrar testi yapmadan 1 gece önce rüyamda bana hamilesin kızın var dediler sonra test yaptım ve o anda gece eve sarı Bi kelebek geldi çok duygulandım. Ve inanır mısınız her doktora kontrole gitmeden korku hissinim oluyordu ve ben 1 gece öncesi sanki gitmişim doktora gibi muayene oluyordum ve mutlu uyanıp doktordan aynı şeyleri duyuyordum. En son 10. Haftada hareket ediyor mu acaba diye kaygı yaşarken rüyamda yine gördüm doktor bana bak hareket ediyor diyordu ve ben huzurla muayeneye gittim şükür aynısı oldu. Daha sonra rüyamda net erkek bebek gördüm öyle işte bu aralar ne görsem yaşıyom

Güneş kız dedi ikimizede handelivous erkek bakalım ne çıkacak ozaman bende kendim oy kullanayım,,, rüyamdada erkek gördüm ama kız sanki benimki
Aaaa rüyamda bende erkek gördüm ama daha doğmamıştı bir yaşlı teyze bana gelip karnımı sevdi oğlun olacak senin dedi
Bencede senin kızın olucak

Sevgili arkadaşlarım. Bugun ilk defa rahat bir enfes aldim. Doktora gittim. Bebiskom ilk defa günüyle uyumlu cikti. Tam 9+1 Doktor hersey normal rahim boyun iyi dedi. Kalp atisini da gum gum duyabildim :) kaygılı olduğumu fark etmisti doktor. Kaygılanmana gerek yok. Olumsuz deneyimler yasadin diye hepsi öyle olacak diye birsey yok. Rahat hisset artik dedi.

Çok şükür sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…