- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.053
- 198
23 mü demiştin sen sezeryan tarihi olarak ?doktor ameliyathaneyle görüşüyor seninle tarih belirledikten sonra , kaçta müsait o gün ben sezeryan yapcam diye. Sana da ona göre saat veriyor hastaneye gitmen için. Benimki öle yaptı yani.Bugün yine benim nst günüydü dalga dalga sancılar çıktı her zamanki gibi yine alttan muayene oldum maalesefaçıklık olmayınca gönderdiler. Hemşireyle kanka olduk artık salı günü ben gidince o da tam nöbetten çıkıyor olacakmış erkenden gel seni yatırıp öyle gideyim hemen alsınlar çok bekleme aç aç dedi dedim seni yerim kizz açlığı geçtim de susuzluktan çok korkuyorum kızlar gece ağzım boğazım çok kuruyor çünkü inşallah erkenden alır beni doktor. İlk giriş yapan erken aliniyormus ameliyata
Sağlıkla gelsin de durmuyorsa yapacak bişey yok annesi üzme kendini onun tercihi buysa saygı duymak bizim görevimizYan etkisi yok ama tansiyonum ilaçtan sonra 12-8 aradan zaman geçiyor yine 14-9bu kız durmayacak sanki
İnşallah canım yat dinlen biraz, sen de çok yordun kendini son zamanlarda. Belki dinlenirsen fayda eder.Benim nst görünce doktorum çok şaşırdı bu sıpa 37yi bari beklese keşke canım
24ü dedi kuzum valla burası ağrı öyle saat falan yok sabah gel yatış yap dediler23 mü demiştin sen sezeryan tarihi olarak ?doktor ameliyathaneyle görüşüyor seninle tarih belirledikten sonra , kaçta müsait o gün ben sezeryan yapcam diye. Sana da ona göre saat veriyor hastaneye gitmen için. Benimki öle yaptı yani.
Ya sana neden alttan bakıp işkence ediyorlar bi deağız kurumasının sebebi de şeker sanırım. Bol iç suyunu bi gün evvel artık çare yok dayanırsın o kadar
Ay çok heyecanlı
Sanırım 1 ay kadar süresi var ciger geliştiricinin, o yüzden doz tekrarı yapıyorlar. Kendini yorma canım çok fazla, enerji topla artık biraz.Ben valizi hazırladım evi de temizleyip duruyom çamaşır ütü bırakmym diye habire çamaşır ütü yapıyom kılları da buldukça ulaştığım yerleri yoluyom ama ne eksik var bilmiyom ciğer geliştirici vurulduydu 3 hafta önce bugün yenidoğancı bi doz daha vurulsun dedi pazartesi bi daha muayene olcm ona göre karar vereceklermiş
Ya başlıcam 2,5 kilo bebenin tercihine yaSağlıkla gelsin de durmuyorsa yapacak bişey yok annesi üzme kendini onun tercihi buysa saygı duymak bizim görevimiz
Canım kaç çıkıyor nstde sancilar bana da doktor inşallah 38i görür demişti ama şuan sancılara rağmen sıfır açılma belki senin de böyle sancıyla devam edecek illa erken doğacak duye bişey yokBenim nst görünce doktorum çok şaşırdı bu sıpa 37yi bari beklese keşke canım
Tamam canım öle diyorsan ne mutlu, yüreğime su serptin24ü dedi kuzum valla burası ağrı öyle saat falan yok sabah gel yatış yap dedilerbugün hemşireye sordum giriş yaptığın sıraya göre alıyorlarmış bugün bana tüyoları verdi yedibucukta gel muayeneni yapıp nöbetçi doktor servise çıkmadan ultrasonunu da yaptırıp yatirayim seni hazır ol ki ilk alsınlar dedi Allah iyi insanlarla karşılaştırsın valla yoksa ben sekizde giderdim belki beklerdim. Alttan sancım var diye baktı kuzum açılma varsa birakmayacakti sanırım ama işkence olmuyor çok şükür ikidir aynı kız bakiyo hiç canım yanmadı hissetmiyorum bile sadece insan kendini bı tuhaf hissediyor rahatsız bı durum ama kesinlikle acılı değil
Benim.herseyi.yikama huyum.var. tullerini bir yıkasam mi diye gecti içimden zaten
Sonra dedim bu odayı bir daha bulur muyumama esime dedim
Bu oda olmazsa ben dogurmam ona gore diye.
Canimm teşekkür ederim amin inşallahTamam canım öle diyorsan ne mutlu, yüreğime su serptinsağlıcakla atlatın bakalım. Sezeryan esnasında dua et bize de yavrunla tanış, kokla. Senin sesini duyunca, annem dediğinde, bebeğinin nasıl sakinleştiğini gör, şahit ol nasıl bi mutluluk o Rabbim isteyen herkese tattırsın
Anam yat dinlen kendini yoruyon yoruyon sonra bebeye suç atiyon sende de varUyyy banyoyu yıkadım, nasıl karnım gerildi var ya. Yattım şimdi. Tamam çocuğum sana saygı duyuyorum tercihine herşeyine şimdi lütfen götünü çeker misin sağ kaburgamdan
Spinal mi olacak lady? Salı 4te 5te bilgile bizi ya en geç.Canimm teşekkür ederim amin inşallah
Evet cinim spinal olacak. Ay gücüm yerinde olursa çok ağrım sızım olmazsa yazarım insallahhSpinal mi olacak lady? Salı 4te 5te bilgile bizi ya en geç.
Benimde baş ağrım çok dünden beriBenim kasılmalarım devam ediyor ikinci ilacı içtim ilaç tarifsiz baş ağrısı yaptı bir tane parol içsem olurmu ki acaba
Ben dört gündür eski ben aslaaaa değilim. Evde yemek bile yapamaz oldum. Ağrım da daha fazla, 82 kg olmuşum zaten. Sürekli yorgun hissediyorum. Sürekli uzansam keşke tek derdim bu.Uyyy banyoyu yıkadım, nasıl karnım gerildi var ya. Yattım şimdi. Tamam çocuğum sana saygı duyuyorum tercihine herşeyine şimdi lütfen götünü çeker misin sağ kaburgamdan
Ayy evettttt yaaaa pembik pembikBiriniz bebek eli ayağı atın artıknazar vermeyiz severük
Salıdan itibaren artık anasın, ne demek gücüm yerinde olursa. OlacakEvet cinim spinal olacak. Ay gücüm yerinde olursa çok ağrım sızım olmazsa yazarım insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?