- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Ben de 40 a dusurdumBizede 1500 geldi 30a aldım kombiyi üşüyen evde koşsun dedim
No no no ilk gebelik bence normal denemeliyiz sorun olmadigi surece kizz vallq ben sezeryandan cok korkuyorum onun tahribi riski bence daha yuksek gibi sonucta bi ameliyat bi operasyon ya kolay degil daha ilk bebekten tercih olarak secmem yani insaAllah Allah ta imkan verirse denemek istiyorum ben normaliEco senin kontrol nasıl geçti ne söyledi drun doğum tarihi verdi mi?
Bana bugün dr normal istiyosun dimi diye sordu bu soruyu ikinci kez soruyor aklımı çelecek sonunda hayır diyecem sezaryen istiyoom
Benim kızımda nişan geldi 1 hafta sonra doğum sancısı gelmişti suyum da gelmedi onlar patlatmıştı cnmNişan gelmeden de doğum başlayabilir canım bazılarının suyu hiç patlamıyor.
Olur canım nişan benim de gelmişti ama hiç nişan gelmeyip sancısı gelen de var. Nişan gelmesi şart değil onu demek istedim.Benim kızımda nişan geldi 1 hafta sonra doğum sancısı gelmişti suyum da gelmedi onlar patlatmıştı cnm
Geçmiş olsun canım parol zararsız diye biliyorum ben de içiyorum ama bilemedim hiç valla.Benim kasılmalarım devam ediyor ikinci ilacı içtim ilaç tarifsiz baş ağrısı yaptı bir tane parol içsem olurmu ki acaba
Benim nst görünce doktorum çok şaşırdı bu sıpa 37yi bari beklese keşke canımOlur canım nişan benim de gelmişti ama hiç nişan gelmeyip sancısı gelen de var. Nişan gelmesi şart değil onu demek istedim.
Sen nasıl oldun bu arada iyi misin
Canim bol su içBenim kasılmalarım devam ediyor ikinci ilacı içtim ilaç tarifsiz baş ağrısı yaptı bir tane parol içsem olurmu ki acaba
Bu hamileler takıntılı diyorDoktor içinden çattık demediyse dkdkfjfk
Ben valizi hazırladım evi de temizleyip duruyom çamaşır ütü bırakmym diye habire çamaşır ütü yapıyom kılları da buldukça ulaştığım yerleri yoluyom ama ne eksik var bilmiyom ciğer geliştirici vurulduydu 3 hafta önce bugün yenidoğancı bi doz daha vurulsun dedi pazartesi bi daha muayene olcm ona göre karar vereceklermişNaptın canım hazırlıklar tamam mı senin
Anaaa hep diyom boşuna okudum diye bi de ağlayıp duruyodum ya okulu uzatırsam diye hey yavrımArabası ve iphone 13ü olduğu yetmezmiş gibi bide 2 hafta yurtdışına çıkacakmış, temizlikçi abla2 hafta yurtdışı. Euro 20 tölö. Neyse sakinim.
1 buçuk litre içtim devam ediyorum canımCanim bol su iç
Bu tansiyon ilaci ya su da atiyo o da bas agrisi yapabilir kuzum ondan ihmal etme suyu1 buçuk litre içtim devam ediyorum canım
Yan etkisi yok ama tansiyonum ilaçtan sonra 12-8 aradan zaman geçiyor yine 14-9Sen sonuna geldin çok şükür darısı bize tatlım
Yan etki yaptımı tatlım ? Benim ki daha küçük ya 34+2 inşallah bekler kilosu güzel dedi ama umarım ilaç iyi gelir .
Aşkitam salı bebeğine mi kavuşucan? Ay çok heyecanlı, hadi sağlıkla sıhhatle sorunsuz inşllahBugün yine benim nst günüydü dalga dalga sancılar çıktı her zamanki gibi yine alttan muayene oldum maalesefaçıklık olmayınca gönderdiler. Hemşireyle kanka olduk artık salı günü ben gidince o da tam nöbetten çıkıyor olacakmış erkenden gel seni yatırıp öyle gideyim hemen alsınlar çok bekleme aç aç dedi dedim seni yerim kizz açlığı geçtim de susuzluktan çok korkuyorum kızlar gece ağzım boğazım çok kuruyor çünkü inşallah erkenden alır beni doktor. İlk giriş yapan erken aliniyormus ameliyata
Hadi hayırlısı.Ben valizi hazırladım evi de temizleyip duruyom çamaşır ütü bırakmym diye habire çamaşır ütü yapıyom kılları da buldukça ulaştığım yerleri yoluyom ama ne eksik var bilmiyom ciğer geliştirici vurulduydu 3 hafta önce bugün yenidoğancı bi doz daha vurulsun dedi pazartesi bi daha muayene olcm ona göre karar vereceklermiş
Evettt inşallah ecocumm salı günü kavusuyoruz darısı hepimizin başına sagliklaaaAşkitam salı bebeğine mi kavuşucan? Ay çok heyecanlı, hadi sağlıkla sıhhatle sorunsuz inşllah
Olsun biliyorsun ağda önemli donda sorun yokArkadaşlar eve geldim tüm renklileri yıkadım. Zaten üç takımım var giydiğim, şuan şortla evde oturuyom. Altımda don bile yok. Allah korusun bişey olursa bu kış günü hastaneye şortlu daha da önemlisi donsuz olarak gidicem agsjshahc
Amin kuzum. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahEvettt inşallah ecocumm salı günü kavusuyoruz darısı hepimizin başına sagliklaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?