2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bizede 1500 geldi 30a aldım kombiyi üşüyen evde koşsun dedim
Ben de 40 a dusurdum
Eco senin kontrol nasıl geçti ne söyledi drun doğum tarihi verdi mi?
Bana bugün dr normal istiyosun dimi diye sordu bu soruyu ikinci kez soruyor aklımı çelecek sonunda hayır diyecem sezaryen istiyoom
No no no ilk gebelik bence normal denemeliyiz sorun olmadigi surece kizz vallq ben sezeryandan cok korkuyorum onun tahribi riski bence daha yuksek gibi sonucta bi ameliyat bi operasyon ya kolay degil daha ilk bebekten tercih olarak secmem yani insaAllah Allah ta imkan verirse denemek istiyorum ben normali

Benim kızımda nişan geldi 1 hafta sonra doğum sancısı gelmişti suyum da gelmedi onlar patlatmıştı cnm
Olur canım nişan benim de gelmişti ama hiç nişan gelmeyip sancısı gelen de var. Nişan gelmesi şart değil onu demek istedim.
Sen nasıl oldun bu arada iyi misin

Olur canım nişan benim de gelmişti ama hiç nişan gelmeyip sancısı gelen de var. Nişan gelmesi şart değil onu demek istedim.
Sen nasıl oldun bu arada iyi misin
Benim nst görünce doktorum çok şaşırdı bu sıpa 37yi bari beklese keşke canım

Naptın canım hazırlıklar tamam mı senin
Ben valizi hazırladım evi de temizleyip duruyom çamaşır ütü bırakmym diye habire çamaşır ütü yapıyom kılları da buldukça ulaştığım yerleri yoluyom ama ne eksik var bilmiyom ciğer geliştirici vurulduydu 3 hafta önce bugün yenidoğancı bi doz daha vurulsun dedi pazartesi bi daha muayene olcm ona göre karar vereceklermiş

Arabası ve iphone 13ü olduğu yetmezmiş gibi bide 2 hafta yurtdışına çıkacakmış, temizlikçi abla 2 hafta yurtdışı. Euro 20 tölö. Neyse sakinim.
Anaaa hep diyom boşuna okudum diye bi de ağlayıp duruyodum ya okulu uzatırsam diye hey yavrım

Bugün yine benim nst günüydü dalga dalga sancılar çıktı her zamanki gibi yine alttan muayene oldum maalesef açıklık olmayınca gönderdiler. Hemşireyle kanka olduk artık salı günü ben gidince o da tam nöbetten çıkıyor olacakmış erkenden gel seni yatırıp öyle gideyim hemen alsınlar çok bekleme aç aç dedi dedim seni yerim kizz açlığı geçtim de susuzluktan çok korkuyorum kızlar gece ağzım boğazım çok kuruyor çünkü inşallah erkenden alır beni doktor. İlk giriş yapan erken aliniyormus ameliyata

Sen sonuna geldin çok şükür darısı bize tatlım

Yan etki yaptımı tatlım ? Benim ki daha küçük ya 34+2 inşallah bekler kilosu güzel dedi ama umarım ilaç iyi gelir .
Yan etkisi yok ama tansiyonum ilaçtan sonra 12-8 aradan zaman geçiyor yine 14-9 bu kız durmayacak sanki

Aşkitam salı bebeğine mi kavuşucan? Ay çok heyecanlı, hadi sağlıkla sıhhatle sorunsuz inşllah

Hadi hayırlısı.
Sorma ya o çamaşır döngüsü bi bitmiyor. Kurutayım katlayayım derken, kas kıl tüy çıkıyor her doktor muayenesi öncesi gecesi, uyuyamıyorum iş güç düşünmekten

Olsun biliyorsun ağda önemli donda sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…