2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Maşşalah rabia ya, neyle besledin kızım bunları benimki tekiz bugün kontrolde 70 gr aldığını öğrendik karı koca birbirimize sarıldık daha yeni geçti 2,5 kiloyu
Bilmiyom ki bu doğru mu inşallah doğrudur doktorların aleti hepsinde farklı çıkıyo ben mandalina aşırı yedim o büyütüyo bence

Bilmiyom ki bu doğru mu inşallah doğrudur doktorların aleti hepsinde farklı çıkıyo ben mandalina aşırı yedim o büyütüyo bence
Ama bence yanlış bunu ölçen özeldeki doktorum geçen cuma devlete gittim o 2100 dediydi cumadan perşembeye o kadar kilo alamazlar heralde

Kizlar benim belim cok agriyo ya tuvalete gidip gelip kontrol ediyom nişanim falan gelir diye
Karnına bak bakalım aşağıdami böyle top gibi aşağıya iniyor toplanıyor gogusunle göbeğin arası bariz belli oluyor fark edersin nisanda jel kıvamında hani yumurtlariz ya onun içinde kırmızı bir kan var ona göre bak

Yok kiz karnim hala yukarda yanlarim bosaldi ama sivrildi 2 gundur karnim asagisi boş

Yok kiz karnim hala yukarda yanlarim bosaldi ama sivrildi 2 gundur karnim asagisi boş
Benim yanlardan değilde doğumun başladığı sabah kalktım karnım top gibi aşağıya düşmüştü yani hani bir oyuntu varya o yokdu hop inmişti saat 3 gibide sancı basladiydi önce şu geldiydi ilk basda 15 20 dakikada geldi baya uzundu şöyle bir yokluyor kramp gibi girip çıkıyor baya 3 4 saat sonra dakika kısalıyor

Benim bebe de aksine gobek deligimin ust tarqfinda toplu hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…