2023 ozel hastane dogum fiyatlari

Merhaba,
Evet odasıyla çalışıyor. Fiyat daha konuşmadık ama. Bizim sezeryan Ocak ayında olacağı için yeni yıl fiyatları henüz belli değil dedi. Biz de Ocak ayını bekliyoruz

Devlet hastanesinde doğum yapın 1 gün kalacaksınız bu paralarla çocuğunuzun ihtiyaçlarını alırsınız

Merhaba,
Evet odasıyla çalışıyor. Fiyat daha konuşmadık ama. Bizim sezeryan Ocak ayında olacağı için yeni yıl fiyatları henüz belli değil dedi. Biz de Ocak ayını bekliyoruz
Disardan giden dr olcagi icin anladigim kadariyla suan en azindan bi 35 bini bulur gibi..kendi hastane icinde calismayinca fiyatlar buralara cikiyor.

İstanbul baya uygun geldi bana ya Trabzon da yaşıyorum 24.000 dedi epidural sezeryana

Evet daha pahalıya geliyor. Umarım Ocak ta fiyatlar uçmaz iyice
Merhaba. Bülent Karstamı yaptınız doğumunuzu? Ocaktaymış galiba doğumunuz. Fiyatlar hakkında bilgi alabilir miyim hastaneye ne kadar doktor beye ne kadar ödediniz? Hatırladıgınız kadarıyla

Arkadaşlar, bu sene yakın zamanda doğum fiyatı almış olan var mı? Doktorum Bülent Kars, doğumum Şubat'ta inşallah. Bilgisi olan varsa, paylaşırsa çok güzel olur.

Arkadaşlar, bu sene yakın zamanda doğum fiyatı almış olan var mı? Doktorum Bülent Kars, doğumum Şubat'ta inşallah. Bilgisi olan varsa, paylaşırsa çok güzel olur.
Bende akışta gördüm 2023re fiyatlar nasılmış diye yeni sezaryen doğum yaptım iki katı ödedim çok artmış fiyatlar

Bezmiâlem 2024 fiyatlandırmasını biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…