• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 30 😐 ilk gebelik olcak nasip olursa yaştan dolayı olmazsa diye aklıma getirmeden edemiyorum
Yaşımız çok değil, gerekli olan sadece 1 sağlıklı yumurta gerisi nasip😊 42 yaşında akrabam gebe kaldı geçen gün. Kimyasala döndü ama verene de veriyor Allah. Ne zamandir deniyosunuz

Kızlar yardım lütfen ilk defa ovülasyon testi yapıyorum silik bir çizgi çıktı bu ne demek ne zaman yumurtlama olur sizce tahminen?

Eklentiler

• IMG20221216004110.jpg
    IMG20221216004110.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar yardım lütfen ilk defa ovülasyon testi yapıyorum silik bir çizgi çıktı bu ne demek ne zaman yumurtlama olur sizce tahminen?
Yapmaya devam edin. C ile aynı koyulukta ya da daha koyu olması gerekir t çizgisinin. Hergun aynı saatte en az 3 saat sıvı almadan yapmaya çalışın

Ben bir defa kürtajdan sonra yaptım 1 gün sonra adet oldum mucize gibi .birde bu defa adetim gecikti kesin bildim ki hamiş diğilim masajı yaptım sabah söküldüm..resmen şok oluyorum her defa.Benim inanılmaz ağrılarım vardır..hatda masajdan 1 gün önce şiddetli mide ağrıları vardır..kötü düşünme
Kalktım ve ne goreyımmm kırmızılar 😂😂😂

Back