• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
IMG_20221220_123116.jpg
@imagination forever Sirius2023 Sirius2023 beyons beyons melegim can melegim can imagination forever imagination forever

Kızlar tam verimli haftaya girdik boğazlarım acımaya başladı salgın varmış sanırım bende grip oluyorum çok üzüldüm ya kafamı kaldıramıyorum ilaçsız da geçmez şimdi bu ilaçlar etkiler mi halim olur mu bütün modum düştü :(

Kızlar tam verimli haftaya girdik boğazlarım acımaya başladı salgın varmış sanırım bende grip oluyorum çok üzüldüm ya kafamı kaldıramıyorum ilaçsız da geçmez şimdi bu ilaçlar etkiler mi halim olur mu bütün modum düştü :KK43:
Bende tan 3 haftadır salgindan nasibimi aldim ilaç kullanamadigim için de süründürüyor ve gecmiyor değse bari onca şeyi cektigime kemiklerim kırılıyor resmen serum daha yemeğe çekiniyorum

Gerçek bir bursali uluduga gitmez derler 😅 saka bi yana gecen sene gittim ayy hic benlik değil kar soguk öldüm oğlum zaten agladi hic susmadı oyle bi soguk yok gerçi biz teleferikle zirveye çıktık belki asagi kesim daha iyidir 😅 bende hemen hemen 7 sene oldu 1 kere gittim işte oda gitmeseydim daha iyiydi
bende bu sene ıstıyorum ama arabanın tekerlerıne guvenemıyorm yazlık :D

Back