İyi geceler hanımlar
nasılsınız bebisler nasıl
Benim kız yuruyemiyor daha ama çabalıyor.
Ayyy ne kinadiysam başıma geliyor hemde şimdiden
kızım çekmece açıyor hemde misafirliğe gidince. Bide ortada bi yiyecek varsa onun için ağlıyor verene kadar da susmuyor baktı vermiyorsn kendisi emekleyerek o şeye ulaşmaya çalışıyor
bana kalsa bırak ağlasın bir öyle iki öyle susar ve istemez artık, ama işte yanımda biri varsa veriyor alıştıriyor ben yapma etme dedikçe bi sen mi çocuk büyütüyirsun gibi saçma konuşmalar başlıyor cevap da veriyorum ama ne fayda yine yapıyorlar
hee bide şu var kızım telfn içinde çok ağlıyor bi bende ağlamaz istemez ben kızıyorm ama babası, dedeler, neneler veriyor vee en kötüsü yanına gelen çocuklar da sürekli tlfnla oynuyor normal oyun oynayan çocuk bulmak zor herkes tlfn veriyor. Bide bu aralar biraz fazla dışarı çıktık ve dışarıya bayılıyor dışarı için ağlıyor yoksa ev içinde hep kucağımda oluyor. Yemek konusu da başka sıkıntı şükür iştahı yerinde ama kendi yemek istiyor kaşıgi çatalı eline almak istiyo vermeyince yemeyi bırakır, vermiyorum tabi istediği kadar yemesin, aglasn biraz da zayıflamış bu sebebten mi yoksa çok aşırı derecede ordn oraya emeklemesinden mi bilmiyorum kısacası Koç burcu kızımmmm beni şimdiden çok zorluyor inatlasmalari da var