siz nerede oldunuz acaba ameliyatı ?Evet malesef fiyatlar çok hızlı artıyor. 1 yıl içerisinde protezlere 4 kere zam gelmiş. O nedenle bir an önce karar vermek gerekiyor. Ben 45 bine ameliyat oldum. Birkaç ay önce sorduğumda 35 bin civarıydı. Baktım ki fiyatlar sürekli artıyor, hemen karar verip ameliyatımı oldum.
Ankara da Melike Oruç Özpostacı ya oldum.siz nerede oldunuz acaba ameliyatı ?
Nerede oldunuz acaba? Paylaşırsanız çok sevinirm ben de bir an önce olmak istiyorumEvet malesef fiyatlar çok hızlı artıyor. 1 yıl içerisinde protezlere 4 kere zam gelmiş. O nedenle bir an önce karar vermek gerekiyor. Ben 45 bine ameliyat oldum. Birkaç ay önce sorduğumda 35 bin civarıydı. Baktım ki fiyatlar sürekli artıyor, hemen karar verip ameliyatımı oldum.
Nerede oldunuz acaba lütfen paylaşabilir misiniz?Bana
Bir doktor 75 civarı diğeri 60 Bir doktorda 55 bin TL Fiyat verdi ben 60.000 TL’ye ameliyat oldum
Ankara da Melike Oruç Özpostacı ya oldum.Nerede oldunuz acaba? Paylaşırsanız çok sevinirm ben de bir an önce olmak istiyorum
Merhaba yeni üye oldum acaba doktorunuz ismini ögrenebilirmiyim Tesekkür ederimBen 60 bin e ankarada oldum