2023 MAYIS HAZİRAN İSTANBUL MEME BÜYÜTME AMELİYATI FİYATLARI

sudep

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2023
17
1
32
Herkese merhaba ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Yakın zamanda ameliyat süreci geçiren ve doktor fiyatı paylaşabilecek olan var mı özelden? O kadar hızlı artıyor ki bir arkadaşım iki ay önce 45 bin TL ye oldu bir doktora haziran için fiyat aldım 65 *75 bin arası bir rakam verdiler. Çok yüksek bu rakamlar. Nispeten makul bir yer bulmaya çalışıyorum.Alakanız için şimdiden çok teşekkürler.

Evet malesef fiyatlar çok hızlı artıyor. 1 yıl içerisinde protezlere 4 kere zam gelmiş. O nedenle bir an önce karar vermek gerekiyor. Ben 45 bine ameliyat oldum. Birkaç ay önce sorduğumda 35 bin civarıydı. Baktım ki fiyatlar sürekli artıyor, hemen karar verip ameliyatımı oldum.

Evet malesef fiyatlar çok hızlı artıyor. 1 yıl içerisinde protezlere 4 kere zam gelmiş. O nedenle bir an önce karar vermek gerekiyor. Ben 45 bine ameliyat oldum. Birkaç ay önce sorduğumda 35 bin civarıydı. Baktım ki fiyatlar sürekli artıyor, hemen karar verip ameliyatımı oldum.
siz nerede oldunuz acaba ameliyatı ?

Nerede oldunuz acaba? Paylaşırsanız çok sevinirm ben de bir an önce olmak istiyorum

Ben 5 mayısta estethica ataşehir de büyütme ve dikleştirme 45 bine oldum. motiva marka full 355cc kas altı takıldı. ama büyük ihtimal zam gelmiş olabilir haziranda değişecek diyorlardı

X