Gebelikten tum bunlarKızlar bısey dıcem
Bn gce uykuya dalarken bi hapsurdum rahmım oyle bı acıdıkı
Dıyorumkı normal zamnda hapsurdugumda neden acımıyor?
Bide dün gce, bn geceleyin uykuda istemsizce geriniyorum
Öncekı kımyasalımdada gerinmiştım çok acımıştı rahmım, rahmımı zorluyom napıyom
Dun gce yıne aynısı oldu, bi acıdıkı, bi sıçradım dedim eywahh, kaslarmı gerılıyo noluyosa
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2023 MAYIS/HAZİRAN AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🌸🌸
- Konu Sahibi aynurland
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anne adayı gebelilk hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Cnm bnde progestan kullanıyorumŞu dönemde progestan kullandığım için hiçbir belirtiyi bir şeye yoramıyorum çok kötü ilacın etkisi olduğunu biliyorum çünkü
Ne gbı bı etkısı oluyor
Bnde bısey olmuyor
- 5 Mayıs 2023
- 1.615
- 1.785
- 53
Başka belirtin var mı canım? Ben de hapsurduğumda ağrıyor ama rahim değil de kasığım ağrıyor orda sanki ağırlık var gibiKızlar bısey dıcem
Bn gce uykuya dalarken bi hapsurdum rahmım oyle bı acıdıkı
Dıyorumkı normal zamnda hapsurdugumda neden acımıyor?
Bide dün gce, bn geceleyin uykuda istemsizce geriniyorum
Öncekı kımyasalımdada gerinmiştım çok acımıştı rahmım, rahmımı zorluyom napıyom
Dun gce yıne aynısı oldu, bi acıdıkı, bi sıçradım dedim eywahh, kaslarmı gerılıyo noluyosa
- 5 Mayıs 2023
- 1.615
- 1.785
- 53
3 saatte bir gitmesen sabah yapacaktım ama sürekli çişim geliyorAynı gibiler canım. Sabah ilk idrarla yapman daha net olur
- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.476
- 53
göğüslerim çok ağrıyor özellikle uçları çok sızlıyor yaCnm bnde progestan kullanıyorum
Ne gbı bı etkısı oluyor
Bnde bısey olmuyor
- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
Bu kararı verdiğine sevindim canım Ben kendi kullandıklarımı atayım. Hepsinden günde bir kez kullanıyorum. Regenesis max içinde her şey var balık yağı dahil. D3k2 d vitamini bundan ağırlığına göre her 10 kiloya bir damla şeklinde kullanıyorum.bir de Demir ilacı kullanıyorum. Ayda bir de b12 iğnesi oluyorum. Arada bir akşamları keçiboynuzu özü içiyorum ama özellikle eşime içirmeye çalışıyorumKızlar aranızda vitamin kullanan varmı?neler ediyorsunuz?ben şimdi adetimi bekliyorum..hemen başlamak istiyorum oturub ağlamakla çocuk olmucak
Evet orda bi ağırlık var, kalın bi kütle var sankıBaşka belirtin var mı canım? Ben de hapsurduğumda ağrıyor ama rahim değil de kasığım ağrıyor orda sanki ağırlık var gibi
Yumurtlamadan beri göğüsler fora gezıyom evde
Arada adet ağrısı gelıyo, göğüsler şiş ve acıyo
C tesi test yapıcam
Progestanmı yapıyor bunlarıgöğüslerim çok ağrıyor özellikle uçları çok sızlıyor ya
Bn son 2 gundur kullanıyorum
Yumurtlamadan beri şiş bnımkıler ama
Cnm bn son kımyasalımda ceviz ve pekmez kürü yaptımBu kararı verdiğine sevindim canım Ben kendi kullandıklarımı atayım. Hepsinden günde bir kez kullanıyorum. Regenesis max içinde her şey var balık yağı dahil. D3k2 d vitamini bundan ağırlığına göre her 10 kiloya bir damla şeklinde kullanıyorum.bir de Demir ilacı kullanıyorum. Ayda bir de b12 iğnesi oluyorum. Arada bir akşamları keçiboynuzu özü içiyorum ama özellikle eşime içirmeye çalışıyorum
Hem kndım hem eşime
D vıtamını kullandım, folik asıt kullandım
Progestan kullandım
Çok dıkkat etmstım ama olmadı
Buay saldım..
- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.476
- 53
Ben baktım yan etkilerinde varmış ben yumurtlamadan beri fitil olarak kullanıyorumProgestanmı yapıyor bunları
Bn son 2 gundur kullanıyorum
Yumurtlamadan beri şiş bnımkıler ama
- 13 Ekim 2022
- 4.614
- 6.265
- 88
tüm tuşlara basmışsın canım bende clife sipariş vermiştim geldi adet olursam onu kullanacam bakalım artıkBu kararı verdiğine sevindim canım Ben kendi kullandıklarımı atayım. Hepsinden günde bir kez kullanıyorum. Regenesis max içinde her şey var balık yağı dahil. D3k2 d vitamini bundan ağırlığına göre her 10 kiloya bir damla şeklinde kullanıyorum.bir de Demir ilacı kullanıyorum. Ayda bir de b12 iğnesi oluyorum. Arada bir akşamları keçiboynuzu özü içiyorum ama özellikle eşime içirmeye çalışıyorum
- 13 Ekim 2022
- 4.614
- 6.265
- 88
tatlım clife cok duydum bende onu kullanacam adeti bekliyorum istersen sende bi araştırKızlar aranızda vitamin kullanan varmı?neler ediyorsunuz?ben şimdi adetimi bekliyorum..hemen başlamak istiyorum oturub ağlamakla çocuk olmucak
- 1 Nisan 2022
- 12.762
- 15.567
- 228
Regenesis Max resmini bana özelden gönder..Vitamin d kullanıyorum ben zaten.b 12 iğnesini etmiyorum yeni evlenerken vurdurdum sonra kan verdim sonuçlar iyi çıktı gerek yok dedi doktor.Eşime mfk ürünlerinden azoperm var..keçiboynuzuda alırım..Bu kararı verdiğine sevindim canım Ben kendi kullandıklarımı atayım. Hepsinden günde bir kez kullanıyorum. Regenesis max içinde her şey var balık yağı dahil. D3k2 d vitamini bundan ağırlığına göre her 10 kiloya bir damla şeklinde kullanıyorum.bir de Demir ilacı kullanıyorum. Ayda bir de b12 iğnesi oluyorum. Arada bir akşamları keçiboynuzu özü içiyorum ama özellikle eşime içirmeye çalışıyorum
- 4 Mart 2020
- 333
- 251
- 53
- 37
- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
Bende tüm değerlerim aşırı düşüktü. Doğumdan sonra hiç bir takviye kullanmamıştım haliyle yerlere inmiş değerlerim. Sağlıklı sınırlarda bile değildi o yüzden yükseltmeye çalışıyorum inşAllah bebiş olmasına da yardımcı olurCnm bn son kımyasalımda ceviz ve pekmez kürü yaptım
Hem kndım hem eşime
D vıtamını kullandım, folik asıt kullandım
Progestan kullandım
Çok dıkkat etmstım ama olmadı
Buay saldım..
- 1 Nisan 2022
- 12.762
- 15.567
- 228
Kuzum ben zaten ilk onlara whatsapa yazdım bana dedilee başka kullandığınız ilaç varmı bende dedim var..dedim şimdi iyiyim çok şükür ama ilaçlar hep devam edicem..o zaman dediler olmaz .eşimde sonra dediki demekki ilacları iyi diğil..çünkü ben mfk kullandım hiç böyle bir şey demediler banatatlım clife cok duydum bende onu kullanacam adeti bekliyorum istersen sende bi araştır
- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
Tüm tuşlara basıyorum da işe yarar İnşAllah bu ay hamile kalırsın da gerek kalmaz kullanmana İnşAllahtüm tuşlara basmışsın canım bende clife sipariş vermiştim geldi adet olursam onu kullanacam bakalım artık
- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
Tabi canım gönderirim inşAllah iyi gelir tüm bu takviyelerRegenesis Max resmini bana özelden gönder..Vitamin d kullanıyorum ben zaten.b 12 iğnesini etmiyorum yeni evlenerken vurdurdum sonra kan verdim sonuçlar iyi çıktı gerek yok dedi doktor.Eşime mfk ürünlerinden azoperm var..keçiboynuzuda alırım..
- 1 Nisan 2022
- 12.762
- 15.567
- 228
İn şa Allah yaTabi canım gönderirim inşAllah iyi gelir tüm bu takviyeler