2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Sağlıcakla gelsin,güzel haberlerini okuyalım,haziran anneleri olarak merakla mayıs annelerini gizli takipteyiz.

Evet var canim. O da ayriyetten zorluyor oturamiyorum tam cok canim aciyor

Kızlar bebeğim sürekli emmek istiyor gece 1-1.5 saatte bir uyandı hep emiyor doyuyor diye düşünüyorum çünkü emmeyi bırakıp uykuya dalıyor sonra hemen uyanıyor. Başına gelen var mı

Kızlar bebeğim sürekli emmek istiyor gece 1-1.5 saatte bir uyandı hep emiyor doyuyor diye düşünüyorum çünkü emmeyi bırakıp uykuya dalıyor sonra hemen uyanıyor. Başına gelen var mı
Benim oğlum da öyle. Sürekli memede ve kucakta tutuyorum. İlk 4 ay bu şekilde uyumaları normal. Memeyi bıraksa bile kafasını memede tutarak uyuyor. Biz koala gibiyiz şu an. Sling aldım. Evde slingle geziyorum tüm gün.

Arkadaslar ben de dogum yaptim. Aksam 7 bucuk gibi basladi dogum 23:30’da dogdu cok sukur. Normal dogum olarak gerceklesti. Suni sanciyla doguma girdim. Biraz zordu ama bebegime kavusmak her seye degerdi
Kızlar günaydın bende yarın sabah sezeryanla doğum yapacam şimdiden korku heyecan stres hepsi sardı uyuyamıyorum kalbim sıkışıyor sürekli zaman gecmiyor çok
Hepinizin göZü aydın kızlar rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin hepimize

Ben hangisi artırdı bilmiyorum ama dün itibariyle yani 5. Günde mamayı kestim çok şükür sadece anne sütü ile ilerliyoruz
Bestlak damla artırıyor.
Benimki de aynı bide çok çabuk yoruluyolar memede aktif bir emme olmuyor çoğu zaman

Yaa benim kizim emmiyor keske benimki de oyle olsa, igne yakasi gibi dolastirsam gunde 3 kez ancak emiyor o da artik cani isterse. Sutumde azaldi zaten. Cok uzgunum.

Evet var canim. O da ayriyetten zorluyor oturamiyorum tam cok canim aciyor
Geçiyor canım 6.gündeyim baticonla kanka olduk ılık suya baticon koyup oturuyorum 5 dk her akşam yumuşatıyor ve içi temiZliyor doktorum önerdi tabi otururken kalkarken dikkatli olmak lazım. İlk 2 3 gün tuvalete kendim çıkamıyordum ben ve altıma şarıl şarıl işeyene kadar anlamıyodum çişimin geldiğini. Depend +lohusa pedi üst üste kullandım sonra lohusa pedine geçtim şuan normal ped yeterli geliyo ve dikişler kaşınıyo içim kaşınıyo. Kaşınıyosa iyileşiyo demekmiş. Kontrole gittim 3 4 haftaya normale döner kanaman azalmış dedi. Baticonlu suya oturmak iyi geliyor

ayy güzel haberlerini bekliyoruz canım

Benim de bebeğim 10 günlük dünden beri ıkınıyor sürekli ııı ııı geceleri sizinki gibi emziriyorum altını alıyorum altını almayı uzun tutuyorum çünkü dura dura yapıyor sonra ağlıyor yine emziriyorum uyukluyor ama sonra yine ıııı yaptı bu gece rezene anason kimyon çayı içtim bu sabah gündüzleri daha iyi sanki

Benim de çok zordu dikişlerim 10. Gündeyim hala daha acıyor normal pede geçtim kanama bazen çok geliyor

Benim bebeğim de öyleydi ben de seviniodm meme alior die ama sonra sarılığı yükseldi meğerse cekemiormus çenesi gucsuzmus. Şimdi emzirdikten sonra sagiyorum baya da cikior onu da biberonla veriyorum daha huzurlu deliksiz uyuyor bebeğimm.

Oğlumda doğum kilosunu geçti günde 1 e düşürdü hemşire mamayı 1 kere veriyorum şimdi sütüm iyi çok şükür bende keseceğim mamayı birkaç güne
Kesmiştim dün gece bi kriz yaşadık sanırım doymadı mecbur mama yaptım tabi. Hemşireyle konuştum bir anda kesme dedi doymazsa ver ama 15 cc 20 cc ver dedi.

Sanırım normal bu durum aman her istediğinde emzirin bir süre sonra sütünüz çok artacak o da uzun süreli uyuyacak. Şuan olması gereken bu.. benim bebiş çok uzun uyuyor zor uyandırıyorum bende 3 saati buluyor. Sarılık olacak diye ödüm kopuyor. Kontrolde hafif dedi olur böyle dedi doktor inşallah kimsenin bebişi sarılık olmaz

Kizlar Sarılık yoksa yada azsa gece emzirmesini 3 saatte yapın gündüz ne zaman isterse şimdiden gece gündüz ayırt etmeye başlar, birde artık yavaş yavaş gaz sancilari başlar en önemlisi yediklerinize dikkat edin proteini ihmal etmeyin rezene cayinizi hergun için ve bebeğinizi hareketlendirin internette bazı pozisyonlar vardır yapın 3 gün bizdede gaz sancısı oldu git gide azalıyor güzel beslenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…