- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #16.181
Sağlıcakla gelsin,güzel haberlerini okuyalım,haziran anneleri olarak merakla mayıs annelerini gizli takipteyiz.Kızlar suyum geldi şimdi hazirlaniyoruz gitmeden sizlerden dua istiyorum Allah'ın izniyle ben de bebeğime sağlıkla kavuşayim.Buraya yazamayabilirim hemen ama akşam sizlere haber veririm süreciçok güzel akıllar aldım her birinize tek tek teşekkür ederim Allah razı olsun .Ben dogumhanede çok acı bir tecrübe yaşadım daha önce dua edin bu sefer gülerek çıkayım inşallah akşam yazarim sizlere
Evet var canim. O da ayriyetten zorluyor oturamiyorum tam cok canim aciyorEvet suni sancı maalesef kendi sancıların gibi olmuyor. İkisini de deneyimledim. Oğlumda kendi sancılarımla doğum yaptım evet zordu tabi ki ama 2. doğumumda suni sancıyı gördükten sonra oğlumu çok rahat doğurmuşum ben dedimNeyse ki şimdi ikinizde iyisiniz, süreciniz de çok uzun sürmemiş maşallah.. Dikişiniz var mı?
Benim oğlum da öyle. Sürekli memede ve kucakta tutuyorum. İlk 4 ay bu şekilde uyumaları normal. Memeyi bıraksa bile kafasını memede tutarak uyuyor. Biz koala gibiyiz şu an. Sling aldım. Evde slingle geziyorum tüm gün.Kızlar bebeğim sürekli emmek istiyor gece 1-1.5 saatte bir uyandı hep emiyor doyuyor diye düşünüyorum çünkü emmeyi bırakıp uykuya dalıyor sonra hemen uyanıyor. Başına gelen var mı
Arkadaslar ben de dogum yaptim. Aksam 7 bucuk gibi basladi dogum 23:30’da dogdu cok sukur. Normal dogum olarak gerceklesti. Suni sanciyla doguma girdim. Biraz zordu ama bebegime kavusmak her seye degerdi
Kızlar günaydın bende yarın sabah sezeryanla doğum yapacam şimdiden korku heyecan stres hepsi sardı uyuyamıyorum kalbim sıkışıyor sürekli zaman gecmiyor çok
Hepinizin göZü aydın kızlar rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin hepimizeBen doğum yaptım kızlar 38+0 da 3.700 gram 51 cm doğdu oğlum çok şükür ikimizde sağlıklıyız iyiyiz odaya geldim epidural oldum 10:30 da odaya aldılar geçen doğuma göre iyi hissediyorum uyuşukluk geçmedi daha ama 3 saat oldu, ayağa kalkmadım ama inşallah uyuşukluk geçince de çok ağrım olmaz, bi kere emdi süt az az tabi daha ama emdikçe çok gelecek inşallah
Bestlak damla artırıyor.Ben hangisi artırdı bilmiyorum ama dün itibariyle yani 5. Günde mamayı kestim çok şükür sadece anne sütü ile ilerliyoruz
Benimki de aynı bide çok çabuk yoruluyolar memede aktif bir emme olmuyor çoğu zamanBende 3 saatte 60 cc veriyordum ve emziriyordum doymuyordu dün kontrolümüz vardı maaşallah doğum kilosunu geçmiş. Boğa burcu olduğunu belli etti benim kızdoktor mamayı azaltalım anne sütüne yoğunlaşalım dedi zaten süt arttı bende öyle denedim şimdi anne sütü sadece dünden beri yetiyor gibi ağlamıyor şükürler olsun. Manuelle Sağım yaparak anladım tek memeden 30 cc çıktığını görünce bıraktım mamayı bu arada, tavsiyem doğum yapanlara kontrollü mamayı bırakmaları.
Ay sen dogum yaptin mi gozumden kacmis canim gozun aydinEvet var canim. O da ayriyetten zorluyor oturamiyorum tam cok canim aciyor
Yaa benim kizim emmiyor keske benimki de oyle olsa, igne yakasi gibi dolastirsamBenim oğlum da öyle. Sürekli memede ve kucakta tutuyorum. İlk 4 ay bu şekilde uyumaları normal. Memeyi bıraksa bile kafasını memede tutarak uyuyor. Biz koala gibiyiz şu an. Sling aldım. Evde slingle geziyorum tüm gün.
Geçiyor canım 6.gündeyim baticonla kanka olduk ılık suya baticon koyup oturuyorum 5 dk her akşam yumuşatıyor ve içi temiZliyor doktorum önerdi tabi otururken kalkarken dikkatli olmak lazım. İlk 2 3 gün tuvalete kendim çıkamıyordum ben ve altıma şarıl şarıl işeyene kadar anlamıyodum çişimin geldiğini. Depend +lohusa pedi üst üste kullandım sonra lohusa pedine geçtim şuan normal ped yeterli geliyo ve dikişler kaşınıyo içim kaşınıyo. Kaşınıyosa iyileşiyo demekmiş. Kontrole gittim 3 4 haftaya normale döner kanaman azalmış dedi. Baticonlu suya oturmak iyi geliyorEvet var canim. O da ayriyetten zorluyor oturamiyorum tam cok canim aciyor
ayy güzel haberlerini bekliyoruz canımKızlar suyum geldi şimdi hazirlaniyoruz gitmeden sizlerden dua istiyorum Allah'ın izniyle ben de bebeğime sağlıkla kavuşayim.Buraya yazamayabilirim hemen ama akşam sizlere haber veririm süreciçok güzel akıllar aldım her birinize tek tek teşekkür ederim Allah razı olsun .Ben dogumhanede çok acı bir tecrübe yaşadım daha önce dua edin bu sefer gülerek çıkayım inşallah akşam yazarim sizlere
Benim de bebeğim 10 günlük dünden beri ıkınıyor sürekli ııı ııı geceleri sizinki gibi emziriyorum altını alıyorum altını almayı uzun tutuyorum çünkü dura dura yapıyor sonra ağlıyor yine emziriyorum uyukluyor ama sonra yine ıııı yaptı bu gece rezene anason kimyon çayı içtim bu sabah gündüzleri daha iyi sankiKızlar bebeğim sürekli emmek istiyor gece 1-1.5 saatte bir uyandı hep emiyor doyuyor diye düşünüyorum çünkü emmeyi bırakıp uykuya dalıyor sonra hemen uyanıyor. Başına gelen var mı
Benim de çok zordu dikişlerim 10. Gündeyim hala daha acıyor normal pede geçtim kanama bazen çok geliyorGeçiyor canım 6.gündeyim baticonla kanka olduk ılık suya baticon koyup oturuyorum 5 dk her akşam yumuşatıyor ve içi temiZliyor doktorum önerdi tabi otururken kalkarken dikkatli olmak lazım. İlk 2 3 gün tuvalete kendim çıkamıyordum ben ve altıma şarıl şarıl işeyene kadar anlamıyodum çişimin geldiğini. Depend +lohusa pedi üst üste kullandım sonra lohusa pedine geçtim şuan normal ped yeterli geliyo ve dikişler kaşınıyo içim kaşınıyo. Kaşınıyosa iyileşiyo demekmiş. Kontrole gittim 3 4 haftaya normale döner kanaman azalmış dedi. Baticonlu suya oturmak iyi geliyor
Benim bebeğim de öyleydi ben de seviniodm meme alior die ama sonra sarılığı yükseldi meğerse cekemiormus çenesi gucsuzmus. Şimdi emzirdikten sonra sagiyorum baya da cikior onu da biberonla veriyorum daha huzurlu deliksiz uyuyor bebeğimm.Kızlar bebeğim sürekli emmek istiyor gece 1-1.5 saatte bir uyandı hep emiyor doyuyor diye düşünüyorum çünkü emmeyi bırakıp uykuya dalıyor sonra hemen uyanıyor. Başına gelen var mı
Hepsi geçecek inşallah Rabbim kolaylık versin.. Zorlu olan doğumu atlattın şükür, dikişlerin de 1 haftaya kalmaz toparlarEvet var canim. O da ayriyetten zorluyor oturamiyorum tam cok canim aciyor
Kesmiştim dün gece bi kriz yaşadık sanırım doymadı mecbur mama yaptım tabi. Hemşireyle konuştum bir anda kesme dedi doymazsa ver ama 15 cc 20 cc ver dedi.Oğlumda doğum kilosunu geçti günde 1 e düşürdü hemşire mamayı 1 kere veriyorum şimdi sütüm iyi çok şükür bende keseceğim mamayı birkaç güne
Benim de aynı ilerliyor bugün 7. Gün 8 kg gitti veririz gibiDoğum yapalı 8 gün oldu 9 kilo gitmiş ödemim azaldı fakat daha var 20 kilo aldım toplamda 11 kg kaldı fakat zorlanmadan gideceğini düşünüyorum günlük bir kilo gitti şimdiye kadar
Sanırım normal bu durum aman her istediğinde emzirin bir süre sonra sütünüz çok artacak o da uzun süreli uyuyacak. Şuan olması gereken bu.. benim bebiş çok uzun uyuyor zor uyandırıyorum bende 3 saati buluyor. Sarılık olacak diye ödüm kopuyor. Kontrolde hafif dedi olur böyle dedi doktor inşallah kimsenin bebişi sarılık olmazKızlar bebeğim sürekli emmek istiyor gece 1-1.5 saatte bir uyandı hep emiyor doyuyor diye düşünüyorum çünkü emmeyi bırakıp uykuya dalıyor sonra hemen uyanıyor. Başına gelen var mı
Evet hala var sızı da oluyor ama ilk günlere göre iyi kendi başıma oturdugum yerden kalkıp tuvalete girebiliyorum en azındanBenim de çok zordu dikişlerim 10. Gündeyim hala daha acıyor normal pede geçtim kanama bazen çok geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?