- 26 Temmuz 2022
- 805
- 896
- 23
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #16.141
Hayırlı olsunArkadaslar ben de dogum yaptim. Aksam 7 bucuk gibi basladi dogum 23:30’da dogdu cok sukur. Normal dogum olarak gerceklesti. Suni sanciyla doguma girdim. Biraz zordu ama bebegime kavusmak her seye degerdi
Hadi maşallah canım benim çok sevindim kurtardın sağlıkla devam etsin darısı sorada bekleyen bizlerin başına.dilerim rahat devam eder vaktin olduğunda detayları anlatırsın bizedeArkadaslar ben de dogum yaptim. Aksam 7 bucuk gibi basladi dogum 23:30’da dogdu cok sukur. Normal dogum olarak gerceklesti. Suni sanciyla doguma girdim. Biraz zordu ama bebegime kavusmak her seye degerdi
Çok çok sevindim gözünüz aydın hayırlı olsun inşallah sağlıcakla büyüt oğlunuEvet canim cok sukur hicbir sorun olmadan dogumumuz gerceklesti
Sağlıkla doğur inşallah canım supriz bebekti bu böyle bebekler haneye çok güzel bereket şans getirirmişGünaydın kızlar ben hastaneye geldim planlı sezeryan olacak yatışım yapıldı 9 da alacaklar inşallah dualarınızı bekliyorum sağ Salim çıkalım inşallahminik kuzumu da evde babanesine bıraktım 11 aylık kuşum daha abla olacak
Maşallah çok şükürArkadaslar ben de dogum yaptim. Aksam 7 bucuk gibi basladi dogum 23:30’da dogdu cok sukur. Normal dogum olarak gerceklesti. Suni sanciyla doguma girdim. Biraz zordu ama bebegime kavusmak her seye degerdi
Aynı durumdayız cnm şuan evde sinek uçsa ağlıyorum öyle bir psikolojideyim.korku heyecan stress ve ben çok uzun zamandır uyku sorunu yaşıyordum dün gece yine hiç uyumadımKızlar günaydın bende yarın sabah sezeryanla doğum yapacam şimdiden korku heyecan stres hepsi sardı uyuyamıyorum kalbim sıkışıyor sürekli zaman gecmiyor çok stresliyim
Ayy GözünüzaydınArkadaslar ben de dogum yaptim. Aksam 7 bucuk gibi basladi dogum 23:30’da dogdu cok sukur. Normal dogum olarak gerceklesti. Suni sanciyla doguma girdim. Biraz zordu ama bebegime kavusmak her seye degerdi
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah Allah yardımcınız olsunGünaydın kızlar ben hastaneye geldim planlı sezeryan olacak yatışım yapıldı 9 da alacaklar inşallah dualarınızı bekliyorum sağ Salim çıkalım inşallahminik kuzumu da evde babanesine bıraktım 11 aylık kuşum daha abla olacak
Sizin nişan gelmeye devam ediyor mu durumunuz nasıl? Bende hiç belirti yok halaMaşallah çok şükür
Aynı durumdayız cnm şuan evde sinek uçsa ağlıyorum öyle bir psikolojideyim.korku heyecan stress ve ben çok uzun zamandır uyku sorunu yaşıyordum dün gece yine hiç uyumadımbebek olunca Uykusuzlukla kolay baş edicem sanırım vucut artık uykusuzluga alistim dua edelim az kaldı
YasamadimAcaba ikinci doğum yapanların da göğüs ucu acısı yarası yaşanıyor mu
Merhabalar gözünüz aydın güle güle büyütün inşallah. Bende sizinle aynı durumdayım şuan 36 haftalığız tansiyon var 4 kez alfamet kullanıyorum hastane de daha da çok artıyor inşallah bende sağlıkla kucağıma alabilirimKızlar bende doğurdum hatta bir haftalık bile olduk
Doktorum 27sine gün vermişti ama 24ünde sabah üçte doğdu benim kızım şimdi kucağımda uyuyor çok güzelmiş bu duygular çok aramıştım ben yavrumu zorlaca bulduk Allaha şükürler olsun Darısı tüm bekleyenlere inşallah
Massallah kavuşmuşsunuz yavrunuzEvet canim cok sukur hicbir sorun olmadan dogumumuz gerceklesti
Artık kahveye yakın ara ara akıntı oluyor pembe gelmiyor ama seffafda akintim artık doktor rahim ağzı acılinca böyle mukuslar son günlerde gelir dedi. Dün nst de 100u gördüm 60 40 arası da düzenli olmayan sancılar çıktı.Ben bu gecede dogurmazsam zaten sabah erkenden operasyonum var. Sizin inşallah ve tabiki sağlıkla bir anda başlar biterSizin nişan gelmeye devam ediyor mu durumunuz nasıl? Bende hiç belirti yok hala
Kasilmalarim vardi. Dun once dr umun kendi muayenehanesine gittik. Kasilmalarim vardi ama duzenli degildi. Dr kilosu 3700 dedi. Eşi de yaslanmis biraz dedi. 40+3’tu dun. Sonra hastaneye gönderdi aksam 7 bucukta sancilarim basladi. Cok zorlandim ben bilmiyorum suni sanciyla mi ilgisi var. 4 saat sonunda cok sukur dogum gerceklesti.Massallah kavuşmuşsunuz yavrunuzhiçbir belirti olmamismiydi, vakti geldiği icinmi sunni sancı verildi. Bizde en kısa zamanda alırız kucağımıza beklemek çok zor artık vakit gecmiyor
Amin Allah razı olsun..Artık kahveye yakın ara ara akıntı oluyor pembe gelmiyor ama seffafda akintim artık doktor rahim ağzı acılinca böyle mukuslar son günlerde gelir dedi. Dün nst de 100u gördüm 60 40 arası da düzenli olmayan sancılar çıktı.Ben bu gecede dogurmazsam zaten sabah erkenden operasyonum var. Sizin inşallah ve tabiki sağlıkla bir anda başlar biterbazılarında herşey bir anda oluyor nişan geliyor saatler sonra doğuruyor .
Evet suni sancı maalesef kendi sancıların gibi olmuyor. İkisini de deneyimledim. Oğlumda kendi sancılarımla doğum yaptım evet zordu tabi ki ama 2. doğumumda suni sancıyı gördükten sonra oğlumu çok rahat doğurmuşum ben dedimKasilmalarim vardi. Dun once dr umun kendi muayenehanesine gittik. Kasilmalarim vardi ama duzenli degildi. Dr kilosu 3700 dedi. Eşi de yaslanmis biraz dedi. 40+3’tu dun. Sonra hastaneye gönderdi aksam 7 bucukta sancilarim basladi. Cok zorlandim ben bilmiyorum suni sanciyla mi ilgisi var. 4 saat sonunda cok sukur dogum gerceklesti.
Boyu 52 cm kilosu 3200 olarak dogdu
Biraz açık sorucam ama ne açıdan zorlandın acaba? Doğum, ıkınma vs gibi mi? Benim de ilk doğum olduğu için çok merak ediyorum daKasilmalarim vardi. Dun once dr umun kendi muayenehanesine gittik. Kasilmalarim vardi ama duzenli degildi. Dr kilosu 3700 dedi. Eşi de yaslanmis biraz dedi. 40+3’tu dun. Sonra hastaneye gönderdi aksam 7 bucukta sancilarim basladi. Cok zorlandim ben bilmiyorum suni sanciyla mi ilgisi var. 4 saat sonunda cok sukur dogum gerceklesti.
Boyu 52 cm kilosu 3200 olarak dogdu
Bebeginizin durumu nasıl agızdan beslenmete basladimi acabaBenim bebeğimde pişik olmuş yenidoğan yoğunbakımda yatıyor orda hemşire bepanthol kullanıyoruz geç geçiriyor sudocrem alırsanız onu kullanalım hızlı geçiriyor demişti bende ondan aldım
Geçmiş olsun hayırlı olsun canımArkadaslar ben de dogum yaptim. Aksam 7 bucuk gibi basladi dogum 23:30’da dogdu cok sukur. Normal dogum olarak gerceklesti. Suni sanciyla doguma girdim. Biraz zordu ama bebegime kavusmak her seye degerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?