2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Arkadaslar ben de dogum yaptim. Aksam 7 bucuk gibi basladi dogum 23:30’da dogdu cok sukur. Normal dogum olarak gerceklesti. Suni sanciyla doguma girdim. Biraz zordu ama bebegime kavusmak her seye degerdi
Hadi maşallah canım benim çok sevindim kurtardın sağlıkla devam etsin darısı sorada bekleyen bizlerin başına.dilerim rahat devam eder vaktin olduğunda detayları anlatırsın bizede

Sağlıkla doğur inşallah canım supriz bebekti bu böyle bebekler haneye çok güzel bereket şans getirirmiş ikiz gibi büyükler benimde kardeşimle aramda 18 ay var dünyalara değişmem onu

Arkadaslar ben de dogum yaptim. Aksam 7 bucuk gibi basladi dogum 23:30’da dogdu cok sukur. Normal dogum olarak gerceklesti. Suni sanciyla doguma girdim. Biraz zordu ama bebegime kavusmak her seye degerdi
Maşallah çok şükür
Kızlar günaydın bende yarın sabah sezeryanla doğum yapacam şimdiden korku heyecan stres hepsi sardı uyuyamıyorum kalbim sıkışıyor sürekli zaman gecmiyor çok stresliyim
Aynı durumdayız cnm şuan evde sinek uçsa ağlıyorum öyle bir psikolojideyim.korku heyecan stress ve ben çok uzun zamandır uyku sorunu yaşıyordum dün gece yine hiç uyumadım bebek olunca Uykusuzlukla kolay baş edicem sanırım vucut artık uykusuzluga alistim dua edelim az kaldı

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah Allah yardımcınız olsun

Sizin nişan gelmeye devam ediyor mu durumunuz nasıl? Bende hiç belirti yok hala

Merhabalar gözünüz aydın güle güle büyütün inşallah. Bende sizinle aynı durumdayım şuan 36 haftalığız tansiyon var 4 kez alfamet kullanıyorum hastane de daha da çok artıyor inşallah bende sağlıkla kucağıma alabilirim

Sizin nişan gelmeye devam ediyor mu durumunuz nasıl? Bende hiç belirti yok hala
Artık kahveye yakın ara ara akıntı oluyor pembe gelmiyor ama seffafda akintim artık doktor rahim ağzı acılinca böyle mukuslar son günlerde gelir dedi. Dün nst de 100u gördüm 60 40 arası da düzenli olmayan sancılar çıktı.Ben bu gecede dogurmazsam zaten sabah erkenden operasyonum var. Sizin inşallah ve tabiki sağlıkla bir anda başlar biter bazılarında herşey bir anda oluyor nişan geliyor saatler sonra doğuruyor .

Massallah kavuşmuşsunuz yavrunuz hiçbir belirti olmamismiydi, vakti geldiği icinmi sunni sancı verildi. Bizde en kısa zamanda alırız kucağımıza beklemek çok zor artık vakit gecmiyor
Kasilmalarim vardi. Dun once dr umun kendi muayenehanesine gittik. Kasilmalarim vardi ama duzenli degildi. Dr kilosu 3700 dedi. Eşi de yaslanmis biraz dedi. 40+3’tu dun. Sonra hastaneye gönderdi aksam 7 bucukta sancilarim basladi. Cok zorlandim ben bilmiyorum suni sanciyla mi ilgisi var. 4 saat sonunda cok sukur dogum gerceklesti.
Boyu 52 cm kilosu 3200 olarak dogdu

Amin Allah razı olsun.. Hakkınızda hayırlısı inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız.. Allah yardımcınız olsun

Evet suni sancı maalesef kendi sancıların gibi olmuyor. İkisini de deneyimledim. Oğlumda kendi sancılarımla doğum yaptım evet zordu tabi ki ama 2. doğumumda suni sancıyı gördükten sonra oğlumu çok rahat doğurmuşum ben dedim Neyse ki şimdi ikinizde iyisiniz, süreciniz de çok uzun sürmemiş maşallah.. Dikişiniz var mı?

Biraz açık sorucam ama ne açıdan zorlandın acaba? Doğum, ıkınma vs gibi mi? Benim de ilk doğum olduğu için çok merak ediyorum da

Geçmiş olsun hayırlı olsun canım iyi fazla yormamış seni bebişin hemen çok sancı çektirmeden gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…