2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Aynen öyle canım ben de En çok korktuğum olay göğüs ucu yarasıydı Çünkü bu sebepten etrafında emzirmekten tiksinen çocuğunu mamayla büyütmek zorunda kalan çok fazla anne vardı Çok şükür bu kapak bizim bu sorunumuzu çözdü Tabii ben ek olarak lanolin diye bir meme ucu krem de almıştım ne olur ne olmaz elimde bulunsun diye .
kullandım bir ara çok acıdı Bir iki gün. Zaten bu kremin pişik kremi özelliği de varmış daha sonra pişik kremi olarak bitiririm diye düşündüm ama gerçekten kapak almayan varsa acilen almalı

Ben kremi de not ediyorum yarın alayım burda ki tüm tavsiyeleri aldim sanirim

Canım özellikle kız çocuklarının altını çok yıkamak iyi bişey değil vajinal yapışıklık yapabilir sürekli yıkama zeytinyağ asidik olduğundan o da yapmış olabilir mustela pişik önleyici kullan bende hep sleppy ıslak mendil kullandım kızım çok kaka yaparsa günde 1 defa yıkadık sadece öyle çeşitli yağlar vs kullanma ne kadar çok şeye maruz kalırsa o kadar geçmez pişik ve yeniler poposunu da sadece suyla yıka sabun vücut sabunu vs bişey kullanma

Bence oluruna bırak zaten kanalların açık , öyle olmasa damlamazdi bebisini kucağına aldığında zaten o süt inmeye başlayacak

Beslak damla alın ayran icin gunde 2 bardak bol su her emzirme sonrası biraz ceviz ve bir barfak su icin ben aksam yatarken 1 bardak rezene iciyorum birdepompanız varsa bebegin emmedigi zamanlarda sagın g
Evet sleepy kullandım bitti zaten şimdi molfixe geçtim sanki bu bez daha iyi gibi geldi
Ben kizimda slipey kullanmistim bundada slipey aldim simdilik pisik falan yok ama bende sdocrem alsammi acaba diye düşunuyorum

Acaba ikinci doğum yapanların da göğüs ucu acısı yarası yaşanıyor mu

Ben de sadece lansinoh krem kullandım. İlk emzirmeden itibaren düzenli kullandım. 7. Gün ihtiyacım kalmadı. Yara olmadan kullanınca daha etkili oldu bende.

Acaba ikinci doğum yapanların da göğüs ucu acısı yarası yaşanıyor mu
Yaşanıyor. Ben ilk oğlumu 2.5 yıl emzirdim. Emzirmeyi keseli 1.5 yıl oldu. Şu an yine ilkindeki gibi hassaslık mevcut. Gümüş kapak kullandığım için yara yok ama ilk emmeye başladığında acısı oluyor biraz.

Islak mendillerde pişik yapar içindeki parfüm yapar içerik yapar bir çok etken var ama bence şunu deneyin altını yıkayın diyelim yıkayamadınız kullanacağınız ürün temizleme pamuğu olsun ıslatıp onu kullanın yenidoğan için oda olmazsa sırf su olan mendiller var civil ve e bebekte olur bence onları bir deneyin derim bunun dışında iyi kurulamak ıslak bırakmamak bez yaramamış olabilir hemen farklı markaları denemek gerekli bezin bitmesini beklemeyin farklı marka hemen deneyin bazen hiç ummadınız bir marka bebeğe çok iyi gelir bazen en iyi marka pişik yapar bilemezsiniz
Benim ebeler 37. Hafta itibaren günde iki defa 5 dk kadar masaj öneriyor doğum faydası için sen haydi haydi yapmalısın hiç korkma başla sancılarının başlamasında sağlar bir süre sonra zaten doğuracaksın öyle yada böyle en fazla süt gelirse at buzluğa

Kızlar. BU perine masajı ne kadar acılı bir şey geçer dediler alışıyorsun dediler ben alışamadım hala acıyyooo sizde durumlar nasıl ne zaman alıştınız ben çpk kolay alışamayacağım sanırım diye düşünmeye başladım ama tabi bırakmadım devam ediyorum ama acısı gitmedi yanlış mı yapıyorım acaba diyorum

Canım hametan mavi krem öneririm.vede ben bebeğim pişik olduğunda olabildiğince bezsiz tutmaya çalışıyordum. İki güne geçiyordu. Sonra tekrar beze devam. Sende fırsat oldukça gece olmasa bile gündüz bezsiz tutabilirsin.iyilesmesini hızlandırır. Biraz pahalı ama Prima premium çare deneyebilirsin bez olarak. Ama hızlı iyileşmesi için bezsiz tutman şart. Hani üstünü giydir ama bez olmasın. Altında çiş yaptiginda her seferinde degiseceksin. Ben hızlı bir şekilde böyle atlatiyordum.

Benim bebeğimde pişik olmuş yenidoğan yoğunbakımda yatıyor orda hemşire bepanthol kullanıyoruz geç geçiriyor sudocrem alırsanız onu kullanalım hızlı geçiriyor demişti bende ondan aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…