- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #16.061
Evet canım bende sırt agrısı var bi süre olurmuş bana hastane krem verdi sırt agrım için onu sürüyorum . Zamanla geçecektir ya kalkcı olmazKızlar Spinal olup sırt ağrısı olan var mı? Doğumdan çıktığımdan beri sağ tarafımda omuzumdan aşağı ağrım var. Kalıcı olcak diye korkuyorum
Seçimi bekledi kuşum henüz sancım başlamadı ara ara lekelenmeler devam ediyor oyumu kullanayım eğer yine başlamazsa Pazartesi gittiğimde suni sancıyla başlatalım dicem diye düşünüyorum kararsızım açıkçası.Hadi inşallah tez zamanda doğum olur
Canım naptın doğum oldu mu çok merak ettim benim de 2 gündür lekelenmem var ama sancı yok ki şu saate kadar ayakta oluyorum 3 yaşında kızım uyumuyor geç saate kadar. Doğumun eğilmek hareket etmekle vs ile ilgisi yok bence ne zaman başlayacaksa başlıyor. Haberdar edin biziValla bende gündüz çok heyecanlıydım ama şuan stabil şekilde devam ediyorum ara ara geldi yumurta akı kıvamında pembe akıntıinşallah seninde sağlıkla bir avazda kolayca gelsin bebeğin gece yatmadan duşa giricem biraz egzersiz yapıp öyle yaticam doktorda sancin artarsa gel dedi ama sancı yok diyecek kadar az
İnsallah saglikla gelir kizin. Merak ediyorum seni haberdar et burayi da. İnsallah bir an evvel kolaylikla dogar haberini alirizValla bende gündüz çok heyecanlıydım ama şuan stabil şekilde devam ediyorum ara ara geldi yumurta akı kıvamında pembe akıntıinşallah seninde sağlıkla bir avazda kolayca gelsin bebeğin gece yatmadan duşa giricem biraz egzersiz yapıp öyle yaticam doktorda sancin artarsa gel dedi ama sancı yok diyecek kadar az
Valla doğuma dair adam gibi belirti bile yokSeçimi bekledi kuşum henüz sancım başlamadı ara ara lekelenmeler devam ediyor oyumu kullanayım eğer yine başlamazsa Pazartesi gittiğimde suni sancıyla başlatalım dicem diye düşünüyorum kararsızım açıkçası.
Canım naptın doğum oldu mu çok merak ettim benim de 2 gündür lekelenmem var ama sancı yok ki şu saate kadar ayakta oluyorum 3 yaşında kızım uyumuyor geç saate kadar. Doğumun eğilmek hareket etmekle vs ile ilgisi yok bence ne zaman başlayacaksa başlıyor. Haberdar edin bizi
İnşallah cnm aynı dileklerle ben de senden haber bekliyorumİnsallah saglikla gelir kizin. Merak ediyorum seni haberdar et burayi da. İnsallah bir an evvel kolaylikla dogar haberini aliriz
Bunları bende yaptım ekstra olarak bestlak damla öneririm ebebekteki ilk gün 1 çay kaşığı gelen sütüm damlayı içtiğimin 2.günü 1 yemek kaşığı gelmeye başladı daha da kullanıyorum eminim daha çok çoğalır...Her emzirme sonrası 1 bardak su ve birkaç ceviz yiyin cok faydasi oluyo sütün artmasına bol su süt hurma kuru dut incir kayisi bunlar sütun artmasina yardimci oluyo birde vaktiniz olursa sagin
Canım benimde aynıydı düzensiz adet sancılarıyla gittim işinin ehli ebelere denk geldim sancılarımı düzene sokan ilaç verdilrr öyle 2 saate doğurdum bende ama her hastane farklı tabiiiValla ara ara pembe bir akıntı geliyor yumurta akı kıvamında hafif adet sancısı gibi bir sancı var ama hic rahatsız edici değil çok hafif. Bebek baya aşağıda hareket ediyor ara ara.bir de belime aniden ağrı girer gibi olup gidiyorevde tatlı bir heyecan var ailecek oturduk Netflix den film izliyoruZ biraz araştırdım böyle ara ara gelen pembe akintilardan sonra 2 3gune doğuran olmuş inşallah en sağlıklı hayırlı saatte gelsin yavrular. Siz nasilsiniz bu arada çömelme hareketi squat falan yapiyormusunuz
Bestlak damlayi kullaniyorum çok fayda ediyor isin sirri aslinda bol su icmek birde ayranda sütü artıriyoBunları bende yaptım ekstra olarak bestlak damla öneririm ebebekteki ilk gün 1 çay kaşığı gelen sütüm damlayı içtiğimin 2.günü 1 yemek kaşığı gelmeye başladı daha da kullanıyorum eminim daha çok çoğalır...
çok teşekkür ederim.Bir kaç saat önce çamaşırımda kahverengi Akinti gördüm artık pembe gelmiyor. Sancilarda yine adet sancısı gibi ama çok çok az.Sanci olursa hastaneye gidicem direk doktorumda öyle söyledi@ankazmrt0 merak ettim. Nasılsınız?
Tecrübeli doktor ebe çok önemli .Allah merhametli tecrübeli saglikcilarla karşılaştırsin hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsinCanım benimde aynıydı düzensiz adet sancılarıyla gittim işinin ehli ebelere denk geldim sancılarımı düzene sokan ilaç verdilrr öyle 2 saate doğurdum bende ama her hastane farklı tabiii
Ağlarken ayaklarını yukarı doğru ,karnina cekiyormu? Eğer bu sekildeyse bağırsaklarında sancsi olabilirmiş bide gazını midesinden mi çıkartti arkasindan mi (anneme sordum o bu şekilde soyledi)Kızlar bebeğin karnı tok, alti temiz, eminim gazini cikarttigimiza ama durup durup aglama gelip kesiliyor. Bir seyi var ama nesi anlayamiyorum. Off benimde aglayasim geliyor. Acemilik yasiyorum resmen. Nesi olabilir baska? Canı yaniyor gibi bir seye
Bende yaşadım sağ tarafımda. O geçti ama smdi de yürürken giriyor sırtıma bir ağrı nefes alırken zorlanıyorum nefes nefese kalıyorum faln.insallah bı an önce geçer. Siz de oldu mu?Kızlar Spinal olup sırt ağrısı olan var mı? Doğumdan çıktığımdan beri sağ tarafımda omuzumdan aşağı ağrım var. Kalıcı olcak diye korkuyorum
Yok canim cekmiyor. Ozellikle bakiyorum ona gazdan olabilir mi diye. İkisinden de cikartiyoAğlarken ayaklarını yukarı doğru ,karnina cekiyormu? Eğer bu sekildeyse bağırsaklarında sancsi olabilirmiş bide gazını midesinden mi çıkartti arkasindan mi (anneme sordum o bu şekilde soyledi)
Benim gecmedi canim hala devam ediyor agrim. Sizi seklinde.Bende yaşadım sağ tarafımda. O geçti ama smdi de yürürken giriyor sırtıma bir ağrı nefes alırken zorlanıyorum nefes nefese kalıyorum faln.insallah bı an önce geçer. Siz de oldu mu?
30 cc suya 1 ölçek mama koyup veriyorum canım, hastanede sütüm çok azdı 3 saatte bir veriyordu hemşire evde sütüm geldi günde 2 yada 3 kez veriyorum yarın bir haftalık oluyor oğlum bir kaç gün daha verip bırakmak niyetindeyim durumuna göre bakacağımben de emziriyorum yeni yeni gelmeye başladı ama az olduğu için çok ağlıyor memede bende mama veriyorum sarılık olmasın diye. Kaç cc mamayı kaç saatte bir yiyor ?
Kolik olabilir canım. Bebekler ilk 3 ay belli saatlerde sebepsiz ağlamaya başlayabilir. Benim ilk kızımın bu durum 2 ay sürmüştü. Akşam 8 de başlayıp 12 de bitiyordu. Çok normal yaniKızlar bebeğin karnı tok, alti temiz, eminim gazini cikarttigimiza ama durup durup aglama gelip kesiliyor. Bir seyi var ama nesi anlayamiyorum. Off benimde aglayasim geliyor. Acemilik yasiyorum resmen. Nesi olabilir baska? Canı yaniyor gibi bir seye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?