2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bu benim 7. Hamileligim fakat 3 tane saglikli kizlarim var sukur zaten bir kac kez dile getirdim.. hem oglan hem kiz hamileligi gecirdim ama hic birinde boyle uzun suren ara ara gelen mide bulantisi yasamadim. Sabahlari pek olmuyor aksama dogru midem cok bulaniyor zorlasam kusarim o derece

Benim de şu an 11 olması lazım ama 9. Doktor adet tarihimi 2 hafta ileri aldı bebekte de bir sorun yok şimdilik çok şükür. Normal bir şey yani takmayın

Canım gelmedin mi doktordan ne söyledi merak ettik bir sorun yoktur inşallah
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim
Doktor yerleşme kanamasıdır çok yoğun olmadığı sürece sıkıntı olmaz dedi ilaç vermeye gerek yok dedi bebek de kese de iyi dedi

Ayıptır söylemesi demin tuvaleye gittim taharetlenirken kan pıhtısı geldi

Çok şükür canım yazmayınca korktuk merakta bıraktın bizi gözün aydın canım saglıkla devam etsin inşallah

Gerçekten öyle insanların yatacak yeri olmasın . Mutlu bir yuvanın huzursuzluguna neden olup ellerine ne geçiyor . Şeytanla iş birliği resmen bu . Paronayadan farklı bisey kocanıza yaklaşmaya dikkatini çekmeye çalışıyor ve çok şeytanca planlar yapıyor . Hakkınızı ve eşinizi sonuna kadar savunun o kadının foyası elbet çıkar ortaya içinizi ferah tutun. O hesap ortaya çıkınca belgelerle şikayette bulunun o kişiden , bidaha başkasının yada sizin canını yakamasın

Son düzenleyen: Moderatör:
benim de pembeden kahveye döndü sabah geldi bir sorun yaratıyor mu ( sanki kahveye dönmesi eski kan gibi geldi günde 3 tane içmeye ben de başladım

Günaydın arkadaşlar bizim herşey yolunda çok şükür Allah'ım geçecek mi bu günler derken geçti sonunda mide bulantısı çok nadir bazen hafif kısa süreli oluyo çok hafifledi ağrılarım azaldı ilk zamanlardaki gibi aşırı enerji düşüklüğü rahatsız hissetme kalmadı arada bir başım dönüyo uykuya aşırı eğilim başladı şimdiden göbeğim yüzünden rahat yatamıyorum yüzükoyun yatamıyorum bi haftadır 3. Hamileliğim göbeğim minik bir top gibi şuan bugün 11+6 olduk

Çok şükür canım yazmayınca korktuk merakta bıraktın bizi gözün aydın canım saglıkla devam etsin inşallah
Amin inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli kavuşuruz yavrularımıza
Randevum akşam üstüydü sonra pazara gittik filan derken geç girebildim siteye

benim de pembeden kahveye döndü sabah geldi bir sorun yaratıyor mu ( sanki kahveye dönmesi eski kan gibi geldi günde 3 tane içmeye ben de başladım
Canım bizde hiç bi sorun yaratmadı 9.haftaya girmeden de kesildi artık progestan kullanmıyorum şu an herşey yolunda doktorum her hafta kontrole çağırıyordu bu haftadan sonra 3 haftada 1 gitcez sende hiç telaş etme

Kızlar yeni arkadaşlar olunca beni etiketler misiniz listeye eklemem için ben her gün giremediğim için kaçırıyorum arada.Bide listede adı olmayan aktif arkadaşlarımız varsa onlarda bilgilerni yazabilir akşam eklerim.Son bişe dha cinsiyet belli oluncada etiketlerseniz beni güncellemeleri yaparım.Sağlıklı gebelikler diliyorum

11+3 te karnın hissedilmesi normal midir? sanki göbeğim daha sertleşti gibi, ama önceden de göbeğim olduğu için emin olamıyorum

Allah'ım bizde hayırlısıyla şu bulantıları bi atlatsak

çok teşekkür ederim size de keyfli
sağlıklı bir hamilelik süreci dilerim

Selam kızlar bende kontrolden çıktım benim çift yumurta ikizi kesin olarak
11 hafta biri diğeri 10+6 . 2 hafta sonra ikili teste gideceğim
Ikili teste nasil gidiyoruz? Yani nereye veya ne zaman gidecegimizi kim soyleyecek. Bana doktorum dedi testlerin var falan diye ama ayrintisini anlamadım. Bilen bilgi verebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…