- 8 Haziran 2016
- 3.260
- 5.499
- 158
- 30
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #3.561
Benim belli kiz :)Kızcelerim yok mu daha cinsiyeti belli olan :))
Benim de şu an 11 olması lazım ama 9. Doktor adet tarihimi 2 hafta ileri aldı bebekte de bir sorun yok şimdilik çok şükür. Normal bir şey yani takmayınMerhaba herkese burayı yeni keşfettim benim geçtiğimiz perşembe 12+2 olmamız gerekiyordu ama doktor küçük olduğunu ve 10+6 haftalık olduğunu söyledi geç döllenme olabilir dedi buna benzer bişey yaşayan var mı aranızda
Kızlar hepinize çok teşekkür ederimCanım gelmedin mi doktordan ne söyledi merak ettik bir sorun yoktur inşallah
Çok şükür canım yazmayınca korktuk merakta bıraktın bizi gözün aydın canım saglıkla devam etsin inşallahKızlar hepinize çok teşekkür ederim
Doktor yerleşme kanamasıdır çok yoğun olmadığı sürece sıkıntı olmaz dedi ilaç vermeye gerek yok dedi bebek de kese de iyi dedi
Ayıptır söylemesi demin tuvaleye gittim taharetlenirken kan pıhtısı geldi
benim de pembeden kahveye döndü sabah geldi bir sorun yaratıyor muSelam bende bugün 7+3üm. 6+4ten beri kahverengi lekelenmem var ilkten pembe kahve başladı snra kahverigye döndü progestan zaten kullanıyorum doktorum artırdı günde 3 taneye ama hala kesilmedi bazen geliyo bazen kesiliyo.bebek iyi kanama alanıda yok.Benim doktorum kese genişliyo kendine her açmya çalışıyo ondan oluyo dedi.
Günaydın hap içmeme rağmen bu aralar bulantım artmış durumda okula zor geldimGunaydin kizlar kimse yok mu ne daha?
Bulantim ve ben online iz mekanda
Amin inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli kavuşuruz yavrularımızaÇok şükür canım yazmayınca korktuk merakta bıraktın bizi gözün aydın canım saglıkla devam etsin inşallah
Canım bizde hiç bi sorun yaratmadı 9.haftaya girmeden de kesildi artık progestan kullanmıyorum şu an herşey yolunda doktorum her hafta kontrole çağırıyordu bu haftadan sonra 3 haftada 1 gitcez sende hiç telaş etmebenim de pembeden kahveye döndü sabah geldi bir sorun yaratıyor mu( sanki kahveye dönmesi eski kan gibi geldi günde 3 tane içmeye ben de başladım
Allah'ım bizde hayırlısıyla şu bulantıları bi atlatsakGünaydın arkadaşlar bizim herşey yolunda çok şükür Allah'ım geçecek mi bu günler derken geçti sonunda mide bulantısı çok nadir bazen hafif kısa süreli oluyo çok hafifledi ağrılarım azaldı ilk zamanlardaki gibi aşırı enerji düşüklüğü rahatsız hissetme kalmadı arada bir başım dönüyo uykuya aşırı eğilim başladı şimdiden göbeğim yüzünden rahat yatamıyorum yüzükoyun yatamıyorum bi haftadır 3. Hamileliğim göbeğim minik bir top gibi şuanbugün 11+6 olduk
İnşallah canım rabbim tez zamanda atlatmayı nasip etsin inşallahAllah'ım bizde hayırlısıyla şu bulantıları bi atlatsak
çok teşekkür ederimCanım bizde hiç bi sorun yaratmadı 9.haftaya girmeden de kesildi artık progestan kullanmıyorum şu an herşey yolunda doktorum her hafta kontrole çağırıyordu bu haftadan sonra 3 haftada 1 gitcez sende hiç telaş etme
Ikili teste nasil gidiyoruz? Yani nereye veya ne zaman gidecegimizi kim soyleyecek. Bana doktorum dedi testlerin var falan diye ama ayrintisini anlamadım. Bilen bilgi verebilir mi?Selam kızlar bende kontrolden çıktım benim çift yumurta ikizi kesin olarak
11 hafta biri diğeri 10+6 . 2 hafta sonra ikili teste gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?