2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Canlı kırmızı renkte ise git canım bekleme kasıklarında çok sancı var mı benim leke gelmeden önce kasık agrılarım vardı

Canlı kırmızı renkte ise git canım bekleme kasıklarında çok sancı var mı benim leke gelmeden önce kasık agrılarım vardı
Şuan hafif bi ağrım var adet ağrısı gibi sanki
Pembe renkli şuan
Sadece silince geliyor ama korkuyorum kontrol saatine kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum

Pembe renkli şuan
Sadece silince geliyor ama korkuyorum kontrol saatine kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
İnş rahimde olan bir kanama değildir bizide haberdar et canım

Pembe renkli şuan
Sadece silince geliyor ama korkuyorum kontrol saatine kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorun
Pembe renkli şuan
Korkma canım birşey olmaz inşallah kontrolden sonra bizi de haberdar et canım

Bende bugün doktora gittim normalde 8+5 günlük özele gidiyorum bugün devlete gittim bebeği olctu 9+5 günlük çıktı cihazdan kaynaklı olabilirmiş yoksa bebek 1 hafta önden mi gidiyor

Bende bugün doktora gittim normalde 8+5 günlük özele gidiyorum bugün devlete gittim bebeği olctu 9+5 günlük çıktı cihazdan kaynaklı olabilirmiş yoksa bebek 1 hafta önden mi gidiyor
Önden gidiyor olmalı cizhazların böyle bir karışıklık yarattığınu duymadım hiç. Ama normal önden gitmesi. Zamanla kendi gününe yaklaşıyormuş.

Önden gidiyor olmalı cizhazların böyle bir karışıklık yarattığınu duymadım hiç. Ama normal önden gitmesi. Zamanla kendi gününe yaklaşıyormuş.
Normalde bu haftaya kadar hep gününde gidiyordu bugün 1 hafta önde olduğunu öğrendim çok mutlu oldum

Fetal testten haber geldi, sonuç çıkmamış. 1 hafta sonra tekrar kan vereceğim bu kez ücretsiz olacak. Geç olsun olumlu olsun ama cinsiyeti ultrasonda daha erken öğreniriz belki:)

Ya sizde de uyku duzensizligi var mi erkenden bayılıyorum sonra gece uyanip oturuyorum sabaha kadar. Bi de Bi çok üşüyorum Bi çok terliyorum ayni dakikalarda.
Aynılarını yaşıyorum özellikle bazen geceleri ayaklarımın altı bir anda yanmaya başlıyor. Gündüz bir anda uyku bastırıyor ama gece de on kere uyanıyorum

Fetal testten haber geldi, sonuç çıkmamış. 1 hafta sonra tekrar kan vereceğim bu kez ücretsiz olacak. Geç olsun olumlu olsun ama cinsiyeti ultrasonda daha erken öğreniriz belki:)
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah. Nerde yaptırmıştınız acaba ve kaçıncı haftada kan vermiştiniz?

Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah. Nerde yaptırmıştınız acaba ve kaçıncı haftada kan vermiştiniz?
Teşekkürler siz de öyle sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi. 10. Haftada verdim çıkıyor sonuç herkeste ama bana özel bir durum oldu. İkiz başlayıp ilk haftalarda teke düşmüştü. Kaybolan ikizin hücreleri de çıkmış kanda. Karışıklık olmaması için 13. Haftayı bekleyip öyle alalım dediler. Test merkezini doktorumuz seçti detayını hiç bilmiyorum. Doktoru başka bir rahatsızlıktan tanıdığımız için güvenerek gidiyoruz, ben de strese girmemek için fazla detaya inmiyorum muayenelerde. Sağlıklı mı sağlıklı diyip çıkıyoruz:) Nereye gönderdi neden oraya gönderdi diye sormadım.

Bizz bugün 12+1 doktora gittikk, gülüyorum çünkü o kadar oynadı o kadar zıpladı ki cinsiyet tahmini bile yapamadı doktor pozisyona göre bakıyolarmış ya diyor ki hem kız gibi hem erkek gibi ne desem yalan olcak olasılık bile veremem bu durumda dedi içerde zıplıyor hopluyor gerneşiyorr öyle tatlıydı kiii
Ense ve burun kemiği ölçtü ikiliye gerek yok istersen yaparız dedi bende pek meraklı olmadığımdan yaptırmadım bi kaç ölçüm yaptı çok sağlıklı dedi. Bi de foto bırakıyorum size bacak arası da var belki anlayan olursa diye

Eklentiler

• IMG-20221025-WA0007.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_2022-10-25-14-24-57-225_com.miui.gallery.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_2022-10-25-14-22-13-511_com.miui.gallery.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 80
Çok teşekkürler Aa anladım sizinki farklı biR durummuş. İyi yapmışsınız ben de doktorumun dediği yerde yaptıracağım insanın doktoruna güvenmesi de ayrı şans bizler için

Ben daha cok kiza benzettim ama hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…