- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #3.501
Canlı kırmızı renkte ise git canım bekleme kasıklarında çok sancı var mı benim leke gelmeden önce kasık agrılarım vardıKızlar merhaba nasılsınız ?
9 haftalık olduk
Karnımda adet sancısı var
Geceden beri peçeteye silince kan geliyor
İlk kahverenliydi diğer ikisi kırmızı
Ama iç çamaşırına gelen bişey yok
Çok korkuyorumlütfen bana bir şey söyleyin
Şuan hafif bi ağrım var adet ağrısı gibi sankiCanlı kırmızı renkte ise git canım bekleme kasıklarında çok sancı var mı benim leke gelmeden önce kasık agrılarım vardı
İnş rahimde olan bir kanama değildir bizide haberdar et canımŞuan hafif bi ağrım var adet ağrısı gibi sanki
Pembe renkli şuan
Sadece silince geliyor ama korkuyorumkontrol saatine kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Şuan hafif bi ağrım var adet ağrısı gibi sanki
Pembe renkli şuan
Sadece silince geliyor ama korkuyorumkontrol saatine kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorun
Korkma canım birşey olmaz inşallah kontrolden sonra bizi de haberdar et canımŞuan hafif bi ağrım var adet ağrısı gibi sanki
Pembe renkli şuan
Sadece silince geliyor ama korkuyorumkontrol saatine kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Nasıl bakilir bu nuba ben hiç bilmiyorumHadi hayirlisi cnmpeki sen gorebildinmi bazen nuba bakinca belli olabiliyor
Temizdir cnm rahat ol Allah'ın izniyle seninledir bebeğin dua ederizŞuan hafif bi ağrım var adet ağrısı gibi sanki
Pembe renkli şuan
Ultrason resmini at varsa canım anlayanlar bakarNasıl bakilir bu nuba ben hiç bilmiyorum
11-12 ultrason resim ile uygun pozisyonda ise bakilabiliyorNasıl bakilir bu nuba ben hiç bilmiyorum
Ben daha 9+2 kucuguzKızcelerim yok mu daha cinsiyeti belli olan :))
Önden gidiyor olmalı cizhazların böyle bir karışıklık yarattığınu duymadım hiç. Ama normal önden gitmesi. Zamanla kendi gününe yaklaşıyormuş.Bende bugün doktora gittim normalde 8+5 günlük özele gidiyorum bugün devlete gittim bebeği olctu 9+5 günlük çıktı cihazdan kaynaklı olabilirmiş yoksa bebek 1 hafta önden mi gidiyor
Normalde bu haftaya kadar hep gününde gidiyordu bugün 1 hafta önde olduğunu öğrendim çok mutlu oldumÖnden gidiyor olmalı cizhazların böyle bir karışıklık yarattığınu duymadım hiç. Ama normal önden gitmesi. Zamanla kendi gününe yaklaşıyormuş.
Aynılarını yaşıyorum özellikle bazen geceleri ayaklarımın altı bir anda yanmaya başlıyor. Gündüz bir anda uyku bastırıyor ama gece de on kere uyanıyorumYa sizde de uyku duzensizligi var mi erkenden bayılıyorum sonra gece uyanip oturuyorum sabaha kadar. Bi de Bi çok üşüyorum Bi çok terliyorum ayni dakikalarda.
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah. Nerde yaptırmıştınız acaba ve kaçıncı haftada kan vermiştiniz?Fetal testten haber geldi, sonuç çıkmamış. 1 hafta sonra tekrar kan vereceğim bu kez ücretsiz olacak. Geç olsun olumlu olsun ama cinsiyeti ultrasonda daha erken öğreniriz belki:)
Teşekkürler siz de öyle sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi. 10. Haftada verdim çıkıyor sonuç herkeste ama bana özel bir durum oldu. İkiz başlayıp ilk haftalarda teke düşmüştü. Kaybolan ikizin hücreleri de çıkmış kanda. Karışıklık olmaması için 13. Haftayı bekleyip öyle alalım dediler. Test merkezini doktorumuz seçti detayını hiç bilmiyorum. Doktoru başka bir rahatsızlıktan tanıdığımız için güvenerek gidiyoruz, ben de strese girmemek için fazla detaya inmiyorum muayenelerde. Sağlıklı mı sağlıklı diyip çıkıyoruz:) Nereye gönderdi neden oraya gönderdi diye sormadım.Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah. Nerde yaptırmıştınız acaba ve kaçıncı haftada kan vermiştiniz?
Çok teşekkürlerTeşekkürler siz de öyle sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi. 10. Haftada verdim çıkıyor sonuç herkeste ama bana özel bir durum oldu. İkiz başlayıp ilk haftalarda teke düşmüştü. Kaybolan ikizin hücreleri de çıkmış kanda. Karışıklık olmaması için 13. Haftayı bekleyip öyle alalım dediler. Test merkezini doktorumuz seçti detayını hiç bilmiyorum. Doktoru başka bir rahatsızlıktan tanıdığımız için güvenerek gidiyoruz, ben de strese girmemek için fazla detaya inmiyorum muayenelerde. Sağlıklı mı sağlıklı diyip çıkıyoruz:) Nereye gönderdi neden oraya gönderdi diye sormadım.
Ben daha cok kiza benzettim ama hayirlisiBizz bugün 12+1 doktora gittikk, gülüyorum çünkü o kadar oynadı o kadar zıpladı ki cinsiyet tahmini bile yapamadı doktor pozisyona göre bakıyolarmış ya diyor ki hem kız gibi hem erkek gibi ne desem yalan olcak olasılık bile veremem bu durumda dedi içerde zıplıyor hopluyor gerneşiyorr öyle tatlıydı kiii
Ense ve burun kemiği ölçtü ikiliye gerek yok istersen yaparız dedi bende pek meraklı olmadığımdan yaptırmadım bi kaç ölçüm yaptı çok sağlıklı dedi. Bi de foto bırakıyorum size bacak arası da var belki anlayan olursa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?