2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Okuma cnm ölümsüzlük görünce geç sana zarar böyle. Neyi düşünürsen onu çekersin güzeli düşün

Benim arkadasima 15 haftaya kadar doktoru cunsiyet soylemedi hatta arkadasim sordu domtor kürtaj ihtimaki ortadan kalkana kadar artik cinsiyet soylen.iyor demis hani bu bazen farkli cinsiyet isteyipte cikmayanmar istemeyebiliyorlarmis
Devlette miydi peki buuu

Hepsi sırayla gelip geçiyor sonra bi bakıyorsun bebek kucağında bile çok güzel bir duygu hele ki ilk gebeliğin heyecanı bambaşka gerçekten sağ salim gelsinler minikler.

Ne kadar tatlisinizz ilac gibi geldi su yazdiklariniz Allah razi olsun Dediklerinizi uygulamaya calisicam insallahh. Su an dr a gidiyorum pozitif enerji doldum eft biyoenerji vs bunlarla mi ilgileniyorsunuz acaba?

Selamlar, bizim bugün kontrolümüz vardı bebeğim baya büyümüş elini kolunu oynatıyordu artık :) doktorum cinsiyet için erken dedi ama ultrason resmine göre tahminlerinizi beklerim

Eklentiler

• AE77CDC8-A7D9-44B4-878E-7B7D1FF75B65.jpeg
    94,7 KB · Görüntüleme: 91
Burda olumsuz yazismalardan etkilenen anne adaylarinin oldugunu okudum ve cok uzuldum. Bende 3 evlat kaybettim ve benim tek tesellim esim ve bu gruptaki arkadaslarimdi. Boyle dusunmeniz cok uzucu. Evet herkes cok hassas etkilenebiliyor yazilananlardan ama burda iyisiyle kotusuyle hersey paylasim yapiliyor… bu grupta bir kac arkadasimiz mayis annesi olmak isterken bebegini kaybetti bisey yazamadim ama sessizce onlar icin dua ettim… rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Benimde az az geliyor ama tedirgin olmuyorum bence normal onlar acik renk zaten.doktorun belirlediği adet tarihinden devam ediyor.

Hamilelikte hormonlardan dolayi hassaslik ve anksiyete tavan yapiyor gecen buraya yazmistim annem ben 15 yasimdayken kucuk kardesime hamile kaldi hemsire ve doktorların konusmalarindan da asiri panik olarak 9 ay her turlu kotu senaryo kurmus bu arada annem resmen toplam 8 kilo mu ne almis zaten kilosu varmis yani ilk aylar cok vermis .ve yine yaziyorum kardesim 19 yasinda şuan hem vucud olarak hem tip hemde ruhsal olarak hemde zeka olarak 3 kardes icinden en iyimiz diyebilirim annem 9 ay kesin sakat demis cunku yaş faktorunden dolayi doktor cok korkutmus ve cok az doktor kontrolune gitmis.benim annem biraz panik biridir sagolsun o özelligim ona cekmis ve ben ilk cocugum bana hamileligi gayet iyi gecmis .bu arada bu kardesime hamileyken babamla bosanmaya karar vermislerdi cocuk doğduktan cok kisa sure sonrada bosandilar.yani bi kadin dusunun esiyle arasi cok soguk ama es kaza hamilelik oluyor ailesinden uzak 9 ay full stres uzuntu ve yasi var diye izmirdeki doktorlar korkutmus sakatlık bekliyor ve sadece fiziksel sakatlik değil zeka olarak korkmus en cok.kardesim tip fak. Kazanamadi cok az puanl cunku ankara izmir tek tercihiydi tekrar hazirlaniyor bu yaşda cok kitap okuyan ozellikle paraşütle atlama gibi sporlara duskun boylu poslu yakisikli bir genç.. ne zaman strrs yapsam bana bebege zarari var diyorlar o zman hemen annemi ariyorum anne ben dun cok sinirlendim agladim bebege bisey olmus mudur diye.o da bana hemen bunlari anlatiyor zaten 15 yasindaydim ozamanlar az cok hatirliyorum ama iste ergendim cok bilincli degildim... kendim dahil size de soyluyorum oyle olsa benim bu kardesimin ne halde olmasi gerekirdi siz dusunun bu arada yalan degil ben anksiyeteliyim ve cogu zaman okb derecesinde takinti yapiyorum negatif fikirlere.. ya diyorum anneme bu cocuk niye boyle değil nasil bu kadar olgun bana hamileyken tum stresini bana ni gecirdin bu cocuk ergenligini bile cok keyifli sosyal gecirdi ben ergenken evi yikip 3ncu dunya savasi cikariyordum.. ama annem ilk hamileliginin manisada cok guzel huzurlu bahcesi olan bir evde gectigini soyluyor yani bana hamileyken.. bende yeni bi anksiyete basladi yine burada okudum baska sayflalarda Allah korusun bir sakatlik olursa testler sorunlu cikarsa naparim diye..sonra bir arkadasima dedim napicam yaaaaa cnim sen kotuyu dusunursen kotuyu cekersin dedi .buyur! Sabaha kadar uyku girmedi gozume ben hastalik mi çekicem diye Allah annemden razi olsun yine o rahatlatti beni..yani bizim bu donemlerimiz zaten hormonal olarak karışık tabiki aklimiza olumsuz seylerde gelicek valla bu kadar anlam yukledigimize yazik ve kadere inaniyorsak ozellikle gercekten o cocuk saglikla hayirla gelcekse biz 2 3 anksiyete ile zarar falan vermeyiz her defasinda anlatican burada bunu yemin ederim annemin hikayesinin eksigi var fazlasi yok .hormonlarimiz degisiyor hersey normal korkmayin cok guzel cocuklarimiz olcak

Oh maşallah maşallah o kadar sancilar agrilar akintilar bi suru kotu seyler geldi aklimiza valla ben apar topar gitmistim gecen hafta Allaha sukur bebek cok iyi demisti Allaha sukur gozunuz aydin daha aydinlik cok guzel aylar gorucez insallah
hanimlar ciktim dr dan. Cok guzel gecti cok sukur. Bebek gayet iyiydi cok mutlu oldumm

Ayy insallah canim benimmm cok sag ol ne kadar dusuncelisin uzun uzun yazmissin Evet yaa tavan yapti benim de kaygilarim falan ki ben normalde asiri relax biriyimdir. Hamilelikle ilgili olduguna eminim bunun. Ama iste tedirgin oluyorum dedigim an herkes kotuyu cagirirsin basina gelir de diyorlar oyle duyunca bu sefer ben niye tedirgin oluyorum bak tedirgin oldum kesin basima gelecek diyorum bu sefer dr oradan korku saliyorum kendime. Cok guzel aciklamissin ama Allah razi olsun. Annene de bu arada cok uzuldum cok sey yasamis insallah bundan sonraki hayati cok guzel gecer hep mutlu olur

Çok şükür cnm tarama testi yaptı mı ikili bir de cinsiyet söyledi mi
Valla ondan bahsetti imza da attim. Dedim ben zaten ondan vazgecmicem o zaman bosuna hicbir testi yaptirip da strese girme dedi. Ama 20.haftada ayrintili ultrason oluyormus onu yaptiririz dedi cinsiyet tahmininde bulunmadi hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…