2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben bi doktora gozukucem sanirim kizlar simdi aradim doktorumu gel dedi ;( biraz artti agrim cunku giriyor sonra cikiyor sanci aslinda leke kanama hic bisey yok ama muhtemelen suphe beni kotu yapicak
Sakin ol canım. Git bakalım haber ver muhakak

Migde bulantısi ceken arkadaslar haslanmis patates haslarken az tuz koyun cok fayda etti bende bir deneyin isterseniz

Ben bi doktora gozukucem sanirim kizlar simdi aradim doktorumu gel dedi ;( biraz artti agrim cunku giriyor sonra cikiyor sanci aslinda leke kanama hic bisey yok ama muhtemelen suphe beni kotu yapicak
Git icini ferahlat canim birsey yoktur cok sitres yapma

Bir şey sorabilir miyim? Kaçıncı haftada kalbi durdu bebeğinin ve bir şey hissetmedin mi belirtiler de azalma falan olmadı mı?

Bir şey sorabilir miyim? Kaçıncı haftada kalbi durdu bebeğinin ve bir şey hissetmedin mi belirtiler de azalma falan olmadı mı?
Benim ilk gebeligimde 6+0da kalp atisini duymuştum 3 hafta sonra kontrole gittim 9. Haftada kalp atışı durmuş 6+0da denildi kürtaj olmustum ve hafifden başlayan mide bulantım birden durdu gogus hassasiyetim kalmadıydi kanama falan olmadı

Allah saglıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin gönlünüzdeki muradınızı versin inşallah bende mayıs annesi grubundaydım malesef bebde düşük yaptım 5 ekimde benimde 2 tabe kızım var çok şükür 1 tanede oglum olsun bende istemiştim ama kısmet dgilmiş hayırlısk olsun hakkımızda inşallah

1 haftadir kasik sancilarim belime vurmaya baslamisti ara ara üsümelerde vardi. Bugun cok agrim oldu bi saga bi sola giriyordu ama ilginc olan karnimada agri giriyordu Doktorum bana agrilar normaldir diyemeyiz gormekte fayda var gelebilirmisin dedi.Hemen hazırlandım atladim gittim daha oncede kalbi durduğunda bebegimin kimseyi korkutmak istemem ama kasiklarima degisik sancilar giriyordu.Ve bu sancilar bu sefer birebir ayniydi ve daha uzun suren haliydi.. ben kesin durmuştur diye esimi de aradim hazirlikli olsun diye .ultrasonla bakildi ve yavrumun kalbi atıyor. Bir de hareket etmeye basladi onu da gorduk ve doktorum kalp atisini dinletmeyi uygun bulmuyorum dedi ALLAH ondan razi olsun lutfen sizde cok kucuk haftalarda dinlemeye giderseniz hocam siz ekranda gorun bana dinletmeyin deyin.Daha once 15 gunde 3 kere dinletilmisti uzun uzun;( ;( tabi bunlar hep bahane durcagi varsa kesin durur yasayacagi varsa ucaktan dussekte yaşar ama bildiklerimide paylasmadan edemiyorum hayatimda da hep böyleyim isteyen kizsin bana yine soyluyorum kucuk haftalarda sesli dinlemenize gerek yok.Bebegimin hareketlerini gordum ilk kez tabi duygulandim valla isyan ederek gittim dini bütün şükürle eve döndüm makyajimi çıkarıp 2 rekat sukur namazi kilcam .simdi gonul rahatligi ile soyleyim sancilariniz artarsa gidin iciniz rahat etmezse ama vucudumuza yerlesen buyumeye calisan bir melek var bu kasilmalar sancilar normalmis bende bugun deneyimledim..birazda sanci anksiyetemi yenmis olduk suan da sanci giriyor yazarkenn ama korkmuyorum .kizlar balik yemeye calisin guvendiginiz bir yerde hamsi gibi baliklar tuketin doktor hamilelikte somonu da oneriyorum kendi hamileligimde somon ve hamsi yedim dedi.onun disinda ek viteminlere 12nci haftaya kadar gerek yok en onemlisi folik asit dedi.Omega 3 u sordum suan haftada bir balik yeter ileriki donemdede kullansanda olur haftada bir balik da olur cok da vitamin yüklemeye gerek yok ama iyi besinlerden olusan bir menun varsa dedi.tabiki her doktor kisiye ozel konusur ama bence sizde doktorlarinin tavsiyelerini yazin gittikçe. Bunlar sonucta hepimize uyan seyler.Çok korktum yalan degil ama sukurler olsun bebek hareketi var ve kalbide gayet guzel atıyordu Allah bir daha bana kurtajlari bebek kaybetmeyi yasatmasin bu arada biraz haftasi ilerledigi icin bnm kurtajimin sonuclari biraz daha uzun surdu 21 gun kanamam oldu mesela normalde 3 4 gun suren insanlar var. Iste ozamandan bu zamana baana kalan kaybetme korkusu Allah hic birinize yasatmasin

Rabbim tekrar nasip etsin insallah gonlunuze gore nasip etsin

Merhaba arkadaşlar. Benim kuzumun kalbi durmuş. 3 gün önce kürtaj oldum. Sizlere sağlıklı huzurlu gebelikler sağlıklı bebekleriniz olmasını dilerim. Kalın sağlıcakla
Allah size en hayirli saglikli ömürlü sekilde yavru nasip edicek yazini okuyunca anilarim depresti seni cok iyi anliyorum icinden hep de ki eger saglikli bir yavru olsaydi durmazdi ;( ve Allahin bir bildigi var demek bana saglikli en hayirlisi ve uzun omurlu sekilde bana bir evlat nasip edicek de.

Daha once 3 bebeginide erken dogumla kaybetmis biri olarak icindeki korkulari cok cok iyi anliyorum Icini ferah tut cnm Allahin izni ile yavrunu sagsaglim kucagina alacaksin, cok sukur rabbim
Bana 3 kayiptan sonra 3 kiz melek naSip etti insallah 4. Evladimda yolda

Oyy masallah Allah sağlıkla kucaginiza aldirsin ❤

Önceki yaşadıklarına çok üzüldüm.Bebeğinn iyi olmasına da çok sevindim.sağlıklı bir gebeliğin olsun inşallah evladını sağlıkla kucağına alırsın kaç haftalık bebeğin hareketlerni gördüm diyince ilgimi çekti

Belirtilerde hic azalma olmadi ama kasik sancim olmustu ve doktoruma msj atmistim bu haftalarda normal korkma demişti. Ama bugunku sancilarim cok cok daha fazla ve uzun suren agrilar ve bulantim 2 gundur tamamen kesildi sanci disinda bisey yok ve bebek masallah hareket bile ediyordu oyuzden sanci ile belirti verdi demem yanlis olur mesela bebegin kalbi durdugunda mide bulantisi disinda koku hassasiyetim hala devam ediyordu hamile gibiydim .9ncu haftada durdu kalbi hatta 10 a girerken.

Amin amin aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…