- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #2.541
Bende yoga pilates yapmak istiyorum ama erken bence şuan 8+1deyim zaman hızla geçsin istiyorumBu arada 2 3 gundur cok su icmeye calistim ve igrendim keske elimdeki kola olsa dedimve 2 3 gundur tuvalet banyo salon ucgenindeydim hic yurumedim disari cikmadim ayakta kalmadi resmen akinti sifira yakin oldu bu sabah icime kurt dustu bi anda kesildi sanki bisey mi oldu acaba diye neyse sonra öğlen bir markete gideyim dedin gittim geldim kasiklarima hafif sancilar ve akinti geri dönmüş evet ben anladim ben hareketlenince ayakta kalip yoruldukca biraz usutunce agri da akintida artiyor .valla 12nci haftaya kadar yaticam arac da kullanmicam yuruyusede cikmicam ;( doktor yuruyse 12den sonra başlayabilirsin dedi cok kilo almak istemiyorum fit bi hamilelik gecirmej istiyorum isin acikcasi tabi saglik hayir olsun 100 kilo olayim sorun degil ama sagligim el verirse biraz yuruyus ve hareketli olmak istiyorum isin acikcasi.
Benim devam ediyordu doktora göründüm az önce bir sıkıntı yok dedi günde 2 ye çıkaracağımGecmiş olsun canımbmdd kullanıyorum kanama kesıyor o ilaç
Canım benim de daha 8+5 ama zaten fazla kilom var diye çıktı biraz göbeğim halbuki çok az yiyebiliyorum kilo da verdim amaBana da çok erken gibi gelmişti internette erken yazıyor ama gaz ya da kilo olunca bütün göbek büyüyor benim. Bu biraz daha altta dar bir bölgede şişkinlik. İnternette de imajlarda 10. Haftayı aradım baya 3. ayda beklenecek fotoğraflar çıktı. Değişiyor herhalde kişiden kişiye.
Canım allah kolaylık versin, benim henüz yok ama bazı sevdiğim yemeklerden tiksinme başladı. Et tavuk köfte yiyemiyorum5te başladı 7ye giricem artarak devam ediyor
1 2 haftaya biter inşallah canım5te basladi 8+2 bugunde istifra eslik etmeye basladi bakalim ne zaman bitcek
yassı keseyse erkek diyorlar canım :)Merhabalar tabiki oncelikle saglikli olmasi tek dilegim fakat merak ediyorum bir cok teori var kese seklinden vs.anlayanlar var aranizdan, banada yorum yapar misiniz 6+6 karından ultrason Eki Görüntüle 3142478
Allah kolaylık versin benim hafif oluyor. Rahatsız edecek şekilde değil artar mı bilmiyorum.6-7.haftada basladi 10.haftadayim hala devam ediyor
Çok şükür iyi. Bnm tüp bebek olduğu için ben basından berı kullanyornmBenim devam ediyordu doktora göründüm az önce bir sıkıntı yok dedi günde 2 ye çıkaracağım
Kız olabilir :)Hic anlamam cnm anliyan varmi bilmiyorum.. buda benim minnosum vajinal ultrason ile
Amin canım hepimize yardım etsin Allah bu konuda, inşallah hemencecik atlatalım şu bulantılarıCanım allah kolaylık versin, benim henüz yok ama bazı sevdiğim yemeklerden tiksinme başladı. Et tavuk köfte yiyemiyorum
Mide kazınmalarında öğün yemek yerine küçük porsiyon atıştırmak ve öğünleri de küçültmek çözüyor işi. Zaten az az sık sık deniyorya. Benim sindirim sistemim çok yavaşladı akşam yemeğini eskisi gibi yesem asla uyuyana kadar sindiremiyorum. O da uyurken rahatsız ediyor. Öyle olunca sofrada 2 çeşit yemek olacaksa birini ara öğün olarak erken yiyip diğerini akşam yemeği olarak az miktar yiyiyorum. Aralarda da mide kazınmasına badem meyve kuru meyve bazen tuzlu kuru pasta bazen çubuk kraker elime ne geçerse o anı bastıracak kadar yiyip duruyorum. Bazen 3 badem durduruyor kazıntıyı. Kilo almamışım şimdiye kadar.Günaydın kızlar bugün sabah tartildim ve +500 görünce canim sıkıldı 10. Haftadayim ve hizla kilo aliorm istahima engel olamiorm sözde diyetisyen desteği de aliorm ama midem öyle bir kazıniyor ki bulantim baslior bastirmak için de yiyorumsizde durumlar nedir
çok yassı gibi değil yuvarlak gibi ama bende emin olamadım fasulye gibi uzunsa erkek diye okudum bendeeyassı keseyse erkek diyorlar
olabilir aslında bunlar deli saçması gibi :) keseyle nasıl bir bağlantısı olabilir ki :)çok yassı gibi değil yuvarlak gibi ama bende emin olamadım fasulye gibi uzunsa erkek diye okudum bendee
Doktor 12nci haftadan sonra yuruyus yapabilirsin demisti bana.kilo almamaya çalışmak istiyorum 2arkadasim Ankarada bulent alpalydina gidiyor ikisi dr kilo aldigi zaman doktordan azar yemis her ikisi de cok az kilo aldi ve dogumlari normal ayrica kolay oldu. Bende kilo vermistim aslinda ama son zamanlarda mide bulantimi bastırmak için badem leblebi yerine hamur işine yukleniyorum hemen şişirmeye basladi.zaten kilo alcaz ilk 3 ay almamaya calissak ne guzel olurBende yoga pilates yapmak istiyorum ama erken bence şuan 8+1deyim zaman hızla geçsin istiyorum
Benimde sindirim sistemim resmen durdu tuvalete cikamiyorum cok afedersiniz surekli siskinlik hali var;( yediklerimi öğütemiyorum nefes alamiyormusum gibi oluyor geceleriMide kazınmalarında öğün yemek yerine küçük porsiyon atıştırmak ve öğünleri de küçültmek çözüyor işi. Zaten az az sık sık deniyorya. Benim sindirim sistemim çok yavaşladı akşam yemeğini eskisi gibi yesem asla uyuyana kadar sindiremiyorum. O da uyurken rahatsız ediyor. Öyle olunca sofrada 2 çeşit yemek olacaksa birini ara öğün olarak erken yiyip diğerini akşam yemeği olarak az miktar yiyiyorum. Aralarda da mide kazınmasına badem meyve kuru meyve bazen tuzlu kuru pasta bazen çubuk kraker elime ne geçerse o anı bastıracak kadar yiyip duruyorum. Bazen 3 badem durduruyor kazıntıyı. Kilo almamışım şimdiye kadar.
7. Haftanın içindeyim cnm daha yeni oldu zaten bunlar kanamam durdu yatmaya devam biraz daha dinlenip kontrole gidicem bakalim aklim bebegimde ama dinlenmeden de evden çıkmak istemiyorum doktor tuvalet hariç yasak dedi kalkmak olabildigince yatarak geçiriyorum sen nasıl oldunŞimdi nasılsın ve,kaç haftalık oldun
Ben 58 le hamile kaimıstım 61 olmusum nasıl oldu anlamadım ama yıyorum oysaDoktor 12nci haftadan sonra yuruyus yapabilirsin demisti bana.kilo almamaya çalışmak istiyorum 2arkadasim Ankarada bulent alpalydina gidiyor ikisi dr kilo aldigi zaman doktordan azar yemis her ikisi de cok az kilo aldi ve dogumlari normal ayrica kolay oldu. Bende kilo vermistim aslinda ama son zamanlarda mide bulantimi bastırmak için badem leblebi yerine hamur işine yukleniyorum hemen şişirmeye basladi.zaten kilo alcaz ilk 3 ay almamaya calissak ne guzel olur
Olabilir canim. Belki bel bolgesinde kalinmasma olmustur o da gobek gibi duruyor. Sahsen bende oyle oldu. Belimde hafif kalinlasma basladi ve gobek daha belirgin duruyor bu yuzdenBana da çok erken gibi gelmişti internette erken yazıyor ama gaz ya da kilo olunca bütün göbek büyüyor benim. Bu biraz daha altta dar bir bölgede şişkinlik. İnternette de imajlarda 10. Haftayı aradım baya 3. ayda beklenecek fotoğraflar çıktı. Değişiyor herhalde kişiden kişiye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?