- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #2.521
Bu arada 2 3 gundur cok su icmeye calistim ve igrendim keske elimdeki kola olsa dedimValla benim yorgunlukla ilgili olmuyor. Durduk yere agrilarim sizilarim oluyor.
İnşallah benimki de artık geçer Allah hepimize sabır versin valla bu konudaValla canım psikolojik mi oldu bilmiyorum ama serum aldığımdan beri çok daaha iyi hissediyorum, en azından yemek yiyorum. Bulantım hafifledi.
Benim çıktı ya iç karnim dar bence net belli oluyor top gibi bir çıkıntıMerhaba10. Haftasına gelen arkadaşlar karnınızda büyüme hissettiniz mi? 3 5 gündür birden büyüdü gibi geldi. Fazla da yemiyorum aslında, kilo mu acaba bebek mi muayene için sabırsızlandım şimdi. Siz de farkettiniz mi böyle birşey?
Evet ilk çocuğum kız .İlk defa duydumIlk çocuğunuz kız mı. Kanama genelde erkek bebeklerde oluyormus. Erkek bebekler anne karnında güçsüz oluyorlarmis ama kızlar daha iyi tutunuyormus o yüzden yerlesme kanaması pek olmuyormus
Allah'ın işi diyelimBenim sat 18 ağustos 7+3 pcosa rağmen hamile kalmışsınız ne büyük şans
Hafif kramp gibi bile değildi benimki. Şiddetli ağrım vardı çok da normalmiş öyle söylemişlerdi. Bence endişe etmeyin, artarsa doktorunuza başvurun tabikiBu kasiga saplanan hafif kıramp gibi agri vr bele vuran sizlama seklinde agrilar normalmi acaba bazi arkadaslarda oluyo diye yazmslar ama bilemedim
Benimde 7. Hamileligim daha once 3 kaybim var ( erken dogum ) ve cok sukur 3 tanede saglikli prenseslerim varMerhaba kızlar benim aslında 5.hamileliğim.Evet ne garip.İlki dış gebelikti sağ tüpümle birlikte bebek alındı.2. Ve 3. Hamileliklerim çok şükür normal geçti.4.de düşük yaptım ve şimdi 5. Kez hamileyim.çalışıyorum 2 çocuk sorumluluk vs zor geçiyor şimdilik.Ve düşüğümü 11.haftada yaşadığım için çok korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan.Rabbim hepimizin evladını korusun inşallah.Sağlıkla hayırla doğurmamızı nasip etsin.2 kızım var.Haliyle bir de farklı meyve tatmak istiyorum.Çin ve Rus takvimi kız diyor Japon ise
Yüzde elli.Aslında bir çılgınlık yapıp doğuma kadar hiç cinsiyetini öğrenmeden kucağıma almak geçiyor içimden
Ben 6+3 te duydum kalp atışınıAllah'ın işi diyelimsağlıkla gelir inşallah yavrum.. kalp atışını ne zaman duyabiliyoruz? Hiç bir bilgim yok
Canim kesinlikle cok normal. Ben adet agrisi yasadim iki gun once. Bildigin kasiklar dahim vajina sancisi oldu. Dun de sanki vajinada gaz sancisi gibi bir agri yasadim. Bugun yine daha iyiyim ama bu agrilar falan hep degisimle ilgiliymis rahim de buyuyor tabi yavas yavas insallahhBiraz markete gittim havada cok soguktu ince cikmisim agirda tasimadim ama yine agri girdi kasiklarima;( bi tek bizde mi oluyor herkesin oluyor mu bu haftalarda anlamadim insan huzursuz hissediyor tabi delirtcek kadar agri yok ama rahatsiz edecek kadar da var;(
Aynen ben de seninle konustuktan sonra iyice zorladim kendimi su icmeye. Akintida belirgin bir azalma oldu. Ben su icmeye bagladim ama. Cunku benim de bu donemim cok zor geciyor o yzuden hep yatiyorum uyuyorum. Dedigin gibi ben de cok kilo almak istemiyorum hatta dr deseydi direkt pilatese baslayacaktim ilk aydan ama ilk 3 ay onermiyorlar. 3 ay olduktan sonra bulantilarim da azalirsa eski yasantima donmeye calisicam. Her gun duzenli yuruyus yapicam. Belki pilates de olabilir. Cok korkuyorum cok kilo alirim diye. Aldigimiz kilolarin fatdasi da yok ki zarardan baska.Bu arada 2 3 gundur cok su icmeye calistim ve igrendim keske elimdeki kola olsa dedimve 2 3 gundur tuvalet banyo salon ucgenindeydim hic yurumedim disari cikmadim ayakta kalmadi resmen akinti sifira yakin oldu bu sabah icime kurt dustu bi anda kesildi sanki bisey mi oldu acaba diye neyse sonra öğlen bir markete gideyim dedin gittim geldim kasiklarima hafif sancilar ve akinti geri dönmüş evet ben anladim ben hareketlenince ayakta kalip yoruldukca biraz usutunce agri da akintida artiyor .valla 12nci haftaya kadar yaticam arac da kullanmicam yuruyusede cikmicam ;( doktor yuruyse 12den sonra başlayabilirsin dedi cok kilo almak istemiyorum fit bi hamilelik gecirmej istiyorum isin acikcasi tabi saglik hayir olsun 100 kilo olayim sorun degil ama sagligim el verirse biraz yuruyus ve hareketli olmak istiyorum isin acikcasi.
Su an icin cok erken degil mi gobegin buyumesi? Ben de 10.hafta icindeyim ama bu siralar mide bulantimi gidermek icin maalesef biraz abur cubura basladim. Ondan dolayi bir kilo civari aldim ve karnimda yaglanma oldu. Ama zannetmiyorum su anda cikmasi icin bence cok erkenMerhaba10. Haftasına gelen arkadaşlar karnınızda büyüme hissettiniz mi? 3 5 gündür birden büyüdü gibi geldi. Fazla da yemiyorum aslında, kilo mu acaba bebek mi muayene için sabırsızlandım şimdi. Siz de farkettiniz mi böyle birşey?
Bende 82 kilo pcoslu 25 yaşında ilk hamilelikBen 26 yaşındayım. Kilo 80. Pkos hastasıyım sat belli değil. Tahmini ağustosun 20si gibi döllenme oldu. 25 Mayıs tahmini doğum tarihi. Beni de gruba ekler misin. İlk bebişim olacak nasip olursa
Bana da çok erken gibi gelmişti internette erken yazıyor ama gaz ya da kilo olunca bütün göbek büyüyor benim. Bu biraz daha altta dar bir bölgede şişkinlik. İnternette de imajlarda 10. Haftayı aradım baya 3. ayda beklenecek fotoğraflar çıktı. Değişiyor herhalde kişiden kişiye.Su an icin cok erken degil mi gobegin buyumesi? Ben de 10.hafta icindeyim ama bu siralar mide bulantimi gidermek icin maalesef biraz abur cubura basladim. Ondan dolayi bir kilo civari aldim ve karnimda yaglanma oldu. Ama zannetmiyorum su anda cikmasi icin bence cok erken
Şimdi nasılsın ve,kaç haftalık oldunBenim de 7 haftalik kanamam oldu 2 gün üst üste aynı şeyleri söyledi doktor yorgunluktan dedi 2 hafta yatcaksin dedi ama kahverengi akıntı gelmeye devam ediyor inşallah saglikla gecer bu süreçte ama insanin morali çok bozuluyor
Bunlar bendede var evet. İnşAllah öyledirEvet canim heralde ondan. Git gide daha cok hissediyorum baskiyi agriyi. Dun resmen adet olacakmis gibi bir agri vardi. Bugun de rahim ve vajina civarinda gaz sikismasi sancisi hissediyorum, heralde rahimin buyumesinden kaynakli bunlar
Onu pek hissedemedim yorgnlkla agrım doğru orantılı gitmiyorPeki yorgunluktan sonra mi agriniz cok oldu bende yoruldugum zaman agri fazlalaşıyor
Gecmiş olsun canımbmdd kullanıyorum kanama kesıyor o ilaçBende 6+1 in dün kahverengi lekelenme başladı evde Progestanım vardı onu kullanmaya başladım yarın doktora gideceğim geçmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?