2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızım 22 aylık okadar halsizimki bıraksalar bütün gün yatarım ama ben onun peşinden koşturuyorum o yüzden ilk hamilelikse tadını çıkarın

Gece çok sancım oldu parça düştü düşük yaptım beta vermiştim ona 1000 lere gerilemiş demekki saglıklı gebelik degilmiş hakkımda hayırlsı böyleymiş mayıs annesi olamıcagım için üzgünüm Sizlere saglıklı hamilelikler saglıklar bebişler nasip etsin allah inşallah banada dua edin

Çok geçmiş olsun canım benim. Tez zamanda yeri dolsun inşallah.

Geçmiş olsun çok üzüldüm. içinde parça kalmasında sen sağlıklı ol önemli olan o. Bende yaşadım zor bir süreç umarım en kısa sürede atlatırsın. önemli olan senin sağlığın. Tekrar istediğinde, hazır olduğunda en sağlıklı şekilde olur inş

Progestan kanamayı çogaltır mı
Ben de 2 gün önce başladım sadece kahve lekelenme oluyordu acile de gittim başka özel doktora da çok şükür içimi rahatlattı düşük yapacak bir kanama alanın yok 3.aya kadar kullan dedi daha 4.kez kullanıyorum başlar başlamaz lekelenmem bitti.İlk hamileliğimde hiç yasamamistim

Valla yuruyusden sonra soz verdigim bir kutlama vardi oraya katildim hem usudum hemde 1 saat araba kullandim eve geldigimden beri kucuk kucuk kasılmalarım var;( yatiyorum ayaklarimin altina sicak su torbasi yapsam sorun olurmu acaba
Ben yapip bacaklarima filanda koyuyorum cok agri olunca koyabilirsin bence :) gayet normal yorulmussun benim de aktif gunlerimde kasiklarim belim agriyor hep ama doktorum normal hayatina devam etmende bi sakinca yok vucudun degisiyo agrilarin olmasi cok normal dedi bana

Hayırlısı böyleymiş Rabbim tekrar sağlıklı nasip etsin inşallah

İnşallah bu süreci en kolay şekilde atlatıp sonrasında hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik yaşarsın canım benim

Insallah gece boyu ruyamda abuk subuk seyler gordum;( birde tuvalete cikamiyorum heralde o da ekstra sanci vuruyor korktum valla ama sabah daha iyi uyandim yinede kasik yumurtaliklarda hafifde olsa sancilar var;(

Allah tez a hayirla en saglikli sekilde evlat nasip edicek sizede benimde kizimin kalbi durmustu karnimda cok uzulmustum ama doktor surec ilerlese dogsa daha cok uzulurdun cunku en ufak hatada vucud birakmak istiyor bebegi demişti ALLAH korusun sakatlik hastalik genetik problemler olabiliyormuş. Hakkinizda hayirlisi olsun

Gecer canim bugun dinlendir kendini :)
Insallah valla yumurtaliklarimdaki sizi agri cok kuvvetli degil ama normalde degil gibi. Dusuk olursa mutlaka leke kanama akinti olurmu? Leke yok ama yine basladi kasıklarda sızı daha gecen hafta ultrasona girdigim icin korkuyorum doktorada gitmeye geceden beri bu kadar normal mi uzun surmesi bilemedim boyle durumlarda ayagi yukari mi dikmek lazim ;( çalışan arkadaslar bu haftalarda yogun günün ardından hic uzun suren kasik sancilariniz oldumu;(

Benimde kanamam yok ama kasıklarımda ağrı çok fazla. Doktora sordugmda doktor bişey olmadıgını söylüyor.

Benim dun oldu 6+3 hamileyim .uzun suredir kasik agrim yoktu ama dün okadar sızladı ki ağrıdan korkmadım değil hafif de kahverengi akıntı geldi bugün çok şükür sikinti yok ama bu konuda doktorum uyarmıştı cok yorulduğunda kasık ağrısı ve hafif kahverengi qkintilar normaldir korkma diye. Ama yinede endişelenmemek elde degil

Insallah gecer hem kasiklar hem bel kuyruk sokumunda daha once oksururken hapsururken kucuk sancilad giriyordu ana dun aksamdan beri ara ara gecip devam ediyor sızı umarim birsey yoktur dua ediyorum

Belinize falan da vuruyor mu?;( belim rahmim agriyor dunden beri;( okadar pismanim ki keske evden cikip kendimi bu kadar yormasaydim;(
Evet bel ağrımda var ama benim hamilelik öncesinde bel rahatsızlıgım vardı hamilelikten dolayı ağrıyor diyemem. Biraz fazla iş yapınca veya yürüyünce ağrılarım artıyor biraz dinlenmeye çalışın

Lekelenme vs yoksa problem olmaz ayrica benim cok yoruldugum gunler lekelenmem oldu 2 kere yasadim 2sinde de panikleyip doktora gittim ama bir kanama alani vs yoktu rahim zaten genisledigi icin ustune yorulunca kilcal damarlarda kanama olabiliyormus her lekelenme dusuk demek olmuyor yani :) sen dinlen canim bugun uzan icin rahat etsin eger leke vs gibi bir sey farkedersen gidersin doktora.Calisan saatlerce ayakta topuklularla duran hamileler var eger oyle hemen dusuk olsaydi boyle kadinlar hep dusuk yapardi oyle dusunn :)) stres yapma bos yere kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…