2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
istanbul canım

geçen hafta kalp atışını duyduk. yarın gene gideceğiz. bulantılarım berbat durumda kızlar. asla yemek pişiremiyorum. sizler nasılsınız?
Ben çok çıkarmıyorum ama bulantım var özellikle tuvalet ya da mutfağa girdiğimde pis olmasa bile midem kalkıyor ne olucak böyle

Walla benim bulantılarım git gide artıyor sanki... aşırı uyku hali var kan sulandırıcı saatim için alarm kuruyorum aksam 8 o da calisinca bide başka hiçbir şeye elim gitmiyor evim darmaduman oldu
Benim evin durumuda oylemalesef dikkat etmek zorundayim ama biraz biraz yapiyorum

Saolasın Hastane iyi güzel de daha sistemi oturtamamışlar. 9:30 da randevumdu. 11 e doğru anca sıra geldi. Çok kalabalık değildi. Herkesin yeni haberi oluyor. Yakında burası da dolar.
Sehir hastanesi bilkentin ordaki cehennem meydani gibi eminim orasi da yakinda oyle olur ama devlet sehir hastanelerine cok guzel yatirimlar yapıyor cihazlari son modelmis labaratuvarlarida cok iyimis diye duymuştum. Muhtemelen yeni sehir hastaneside iyidir hayirli olsun

Kizlar bugun aksam uzeri biraz yuruyus yapayim dedim cunku su içsem şişkinlik yapiyor belkiiyi gelir dedim sanirim kaptirmisim biraz sa hizli yürümüşüm yoruldum oturdum 20 25 dk falan yurudum anca ama kasiklarim bir agridi belime kadar vurdu cok korktum. Simdi bol bol dinleniyorum .ilk 3 ay dinlenen bol bol diyorlar biliyorum ama yuruyusun ne zarari olur dedim ama heralde 12nci haftaya kadar yuruyuse cikmam bi daha yürüyüş yapip ayni durumu yasayan varmj

Dünde ben kizi okula sonra hastaneye ordan saglik ocagina gittim yürüyerek kasıklarım ve belime hafif agri oldu doktorum kisa mesafelerde yürüyüs daha saglikli demisti

Çok uzun yürüyünce bende de oluyor ama 20 dk falan günde yürüyüş öneriyorlar. Bazen dinlenirken bile oluyor zorlamayacak şekilde yürüyün bence. Ben çalışırken neredeyse hep ayaktayım kısa molalar verip dinlendiriyorum kendimi. Fiziksel olarak daha ağır işte çalışıp gebeliği devam edende vardır stres yapmayın bence

Katiliorm ya ben hamile olduğumu bilmioken 50 kilo domates konservesi yaptim 30 kilopatlican biber tasidim reformer yapiodm baya ağır ve diyetteydim. Çok şükür birsey olmadi. Ha en bombasi ben adet oldum die iyice saldim sigara da içtim. Meger yerlesme kanamasiymis üç hafta devam etti ama saglikliysa tutunur dedim çok şükür o da bitti. Stres çok büyük etken. Olacaksa birşey yatarken de oluyor. Ben ilk gebeliğimde 21. Haftada hiç beklemedigim bir anda kalbinin durduğunu öğrendim. Çok acıydı o süreç Allah kimseye yasatmasin ama anladimki birşey olacaksa oluyor. Kısmeti yoksa sen pamuklara da sarsan kendini olmuyor.

Tsk ederim evet market te calisanlar vardir mutlaka diyorum içimden yurumek zorunda olanlar vardir haklisiniz. Tartida 56 kiloyum gorunuste 80 gobek 5 aylik hamile hayatimda boyle siskinlik gormedim artik nefes alamiyorum ve gaz yapan seyler yememe ragmen sanki tum sindirim sistemi durdu

O kadar dogru ki benimde bir önceki gebeligim hersey 4 4lukken kalbi durdu ve doktorum bana harika gidiyor ister yolculuga cik ister tatile git bebegin sana sımsıkı tutunmus dedi kalbi durdu zaten yine birakmadi kurtaja kafar akintim bile olmadi ama sanirim kayip olunca bi tik kendi vücudunu dinliyorinsan sanirim bu kasik sancilari normal en iyisi komik videolar izleyim kafa dağıtayım

Gaz olunca karninizda gerilme gibi bir his oluyormu acaba

O zaman bu sureç normal demek azcik yorulunca biraz dinlen sinyalleri aliyoruz
Benim kizma hamileyken yukarda degildi assagidaydi hic duzgun yüruyemezdim birde ayaklari assagidaydi tepmelerini alttarafimda hissederdim resmen cikacakgibi assagida oldugunda daha zor oluyo yürümek insallah bubebis saglikli bir sekilde devam ederde ozamanlara geliriz ve nirazcik yukarda olursa sevinirim

Kesinlikle katılıyorum tutunacaksa her türlü tutunuyor
Peynir süt gibi şeylerde tüketimi arttırdıysanız şişkinlik yapıyor olabilir mi laktoz intoleransı oluyor ya bazen

Kanama 3 hafta devam etti demişşiniz nasıl bir kanamaydı acaba benimde kanamam varda 5 gündür

Kanama 3 hafta devam etti demişşiniz nasıl bir kanamaydı acaba benimde kanamam varda 5 gündür
Benim normal adet günümde pembe renkli bir kanamam oldu tamam dedim söker yarina sonra öyle devam etti. Ama peçeteye geliyordu sadece. Hamile olduğumu anladiktan sonra da bu şekilde devam etti sadece peceteye akıntıyla karışık pembe bazen kahverengi lekeler. Doktorum bir risk görmedi sadece ilişki yasak yorulmak yasak dedi. Öğretmenim çok da uyamadim açıkçası sadece beklentimi çok düşük tuttum düşer belki die. Şimdi hem oksapar kan sulandırıcı iğne hem de corasrprn iciyorum bir sıkıntı olmadi şimdiye kadar inşallah da olmaz

Benim lekelenme desigimde ayni sizinki gibi ama bana düsuk tehlikesi olabilit drdi her doktor farkli birary diyor

Benkm lekelerim pambe bile degilken insaninkafasini karistiriyorlar neyse hayirlisi olsun diyecegiz artik

Ben sadece duphaston hap kullandim bide haftalık bir iğne vuruldum prolutondu adi sanırım üç kere.
Vallahergun oscapar diye bir igne vuruluyoeumcoraspirin vuruluyorum birde progesteran kullaniyorum folik asitlerimde var tabi aklimi karistiran igneyle birlikte corasirini kullanmaya basladiktan 2 gn sonra lekelenmelerim basladi acaba bir ilgisi varmi cozemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…