Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende geleyim o zaman şırda bi köşeye bende gebelik planlıyorumArkadaşlar merhaba Mart adetimden sonra denemelere başlamak istiyorum. İlk gebeliğim çok heyecanlıyım. Bundan önce bir dış gebelik geçirmiştim. Hadi Mart ayında çalışmalara başlayacak olanlar toplanalım :)))
Merhaba tiroid konusunda doktorunuz ne dedi bende tiroid sıkıntısı yaşıyorum.Tiroid engeli cikmasaydi ben de Mart -Nisan aylarında istiyordum. Size hayırlı sağlıklı gebelikler dilerim ben de en kısa zamanda kervana katılırım umarım
Merhaba, hipertiroidi sebebiyle graves tanısı konuldu. Değerlerim normale dönene kadar gebelik dusunmemem söylendi.Merhaba tiroid konusunda doktorunuz ne dedi bende tiroid sıkıntısı yaşıyorum.
Öncelikle çok geçmiş olsun bana da haşimato tanısı konuldu.Merhaba, hipertiroidi sebebiyle graves tanısı konuldu. Değerlerim normale dönene kadar gebelik dusunmemem söylendi.
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun.Öncelikle çok geçmiş olsun bana da haşimato tanısı konuldu.