2023 Kasım Ayı Burç Yorumları

kas3.jpg

Koç burç yorumları: Yaşam kalitenizi arttıracak değişim ve yeniliklere ihtiyacınız var. Dolayısıyla maddi konulardaki korkularınızı aşmanız gereken önemli bir ay. Ortak gelir ve giderlerle ilgili düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Bağlı olduğunuz çeşitli gruplarla sorunlar yaşamak istemiyorsanız ilişkilerinizi gözden geçirin. Kendinizi geliştirmek istediğiniz konulardaki eğitim olanaklarını iyi değerlendirin. Hayatın her anını daha verimli ve neşeli bir hale getirebilirsiniz.

8 Kasım tarihinde Venüs Terazi transiti başlıyor. İlişkileri olanlar ilişkilerde daha rahat dengeyi kurabilecek ve partnerinize destek olabilecek onunla daha romantik tutkulu zamanlar geçirebileceksiniz. Bazılarınız ise ortağınızla kazanç sağlayacak teklifler alabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz yoksa ve yalnızsanız tutkulu romantik keyifli renkli ve ahenkli bir ilişki içine girebilir, bazılarınız ise evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz. Bu dönem ortaklıklar ve işbirlikleri için oldukça kazançlı ve zevk alacağınız bir dönem olacaktır. İlişkiler ve ortaklıklardaki olası sorunların üstesinden çok daha rahat bir şekilde gelebilecek, küslükleri ve anlaşmazlıkları ortadan kaldırabileceksiniz.

10 Kasım’da Merkür Yay burcuna geçiş yapıyor. Planladığınız her şeyi yapmanın formülünü bulabilirsiniz. Hızlı düşünüp karar aldığınızdan, sosyal medyada ifadelerinize özellikle dikkat etmelisiniz. Düşündüklerinizi ifade etmek ve uygulamak için doğru zamanı bulmalısınız. Seyahat planlarınız gündeme gelebilir, pasaport yenileme ve hukuksal konularda hakkınızı alabilirsiniz. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Önümüze yeni eğitim fırsatları çıkabilir. Uzun zamandır planladığımız bir yabancı ülke seyahatini gerçekleştirebiliriz.

13 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Gündeminizde kredi, borç, miras ve davalar olabilir. Bu konularda değişimler yaşayabilirsiniz. Bir diğer yandan beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir. Bu dönemde ortaklık alanında manipülasyonlara açıksınız. Hem iş hem de özel hayatınızdaki partnerleriniz ile ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Ancak bu dönemde yeni fikirler üretmeye daha açık olacaksınız. Yeniayı yeni başlangıçlar için kullanabilirsiniz.

Artık hayatınızda bir değişim süreci başlıyor ve çevrenizdeki fırsatların farkına varmanız çok önemli. Yeni fırsatları değerlendirirken korkularınızın olmaması kendinize tam anlamıyla güvenmeniz gerekebilir. Haftanın ilk gününde ikili ilişkileri vurguluyor gökyüzü. Dengede kalmak ve her iki tarafında ilişkide neler beklediğini sorgulamak çözüme kavuşturabilir.




Boğa burç yorumları: Evlilik, ortaklık ve işbirliği içinde olduğunuz her kişi ve durumun mercek altına alınması gereken bir dönemdesiniz. Ani değişikliklerle sarsılmak istemiyorsanız, değişimi siz başlatmalısınız. Atacağınız her adım sizi geleceğe taşıyacak. Toplumsal imajınızın güçlendirmek ve sosyal hayatınızı geliştirmek istiyorsanız ilgili alanlarda sorumluluk almaktan çekinmeyin. Evlilik ve ortaklık ilişkilerinizi iyileştirme niyetinizi ilk sıraya alın.

8 Kasım tarihinde Venüs Terazi burcuna geçiyor. İş ve çalışma ortamınızda huzur denge ve barış süreci başlıyor. Birbirinden keyifli iş projeleri gelebilir, yaptığınız işten çok daha fazla keyif alabilir; iş ortamınızda dengeli ve barışı sağlayacak olan kişi siz olabilirsiniz. Eğer hayatınızda kimse yoksa ve yalnızsanız iş yerinizden biriyle görüşmeye başlayabilirsiniz. Bu bir müşteriniz olabilir veya aynı sektörde çalıştığınız biriyle duygusal bir yakınlık kurabilirsiniz. Venüs sayesinde günlük hayatınızda daha keyifli hale dönüştürebilir, kendinize yeni bir ev hayvanı alabilir, güzelleşmek için minik operasyonlar yaptırabilirsiniz.

10 Kasım’da Merkür Yay transiti başlıyor. Üzerinizdeki negatifliği atabileceğiniz bir dönem. Her şeyin bir nedeni olduğuna inanıyor ve zihninizi olumlu düşüncelerle dolduruyorsunuz. Sezgilerinizi ve tecrübelerinizi birleştirerek büyük fırsatlar yakalayabilirsiniz. Finansal konular ön plana çıkacaktır. Ortak kazançlar, eşin parası gibi konularda yeni gelişmeler yaşanabilir. Ancak aşırı riskli yatırımlara yönelmekten ve aşırı harcamalardan kaçınmamız gerekmektedir. Bu dönemde vereceğimiz hatalı kararlar, daha sonra finansal zorluklara yol açabilir.

13 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Köklü ve radikal değişikliklere hazır olun. Düşüncelerinizde, hayallerinizde ve hayata bakış açınızda tam anlamıyla yenilenmelerin ortaya çıkabileceği eski fikirlerin gidip yeni fikirlerin gelebileceği bir sürece giriyorsunuz. İlişkilerde paylaşılan sorumluluklarla ilgili çatışmalar yaşanabilir. Sağlığınızla ilgili yapılması gerekenleri gündeminize alabilirsiniz. İş ortamında rekabeti abartmamaya, yanıltıcı yönlendirmelere kanmamaya dikkat edilmeli.

Bu Yeniay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Yeni ortaklıklar, iş birlikleri kurmamız ve yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün. Devam eden bir hukuki süreç varsa, olumlu bir şekilde sonuçlanabilir veya en azından hızlı bir ilerleme kaydedilebilir.




İkizler burç yorumları: İş arkadaşları ve iş ortamı açısından dönüşüm başlayacaktır. Hayattan zevk almanızı sağlayacak (aşk, iş) köklü değişimler yaşayabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işlerde gelişmeler yaşanması ve mevcut sorunların çözüme ulaşması beklenebilir. Yaratım enerjiniz, korkularınızdan arındıkça aktive olacaktır. Alışkanlığa dönüşmüş davranışlarınızı gözden geçirin. Günlük rutininizi renklendirecek bir büyüme ve gelişme gerçekleşecektir.

8 Kasım’da Venüs Terazi burcunda seyahatine başlıyor. Sizler için aşk dönemi başlıyor! Bu dönem sizler için ciddi ilişkilere başlamak için hazırlık süreci olacak. Hayattan daha fazla keyif almaya odaklanacaksınız. Hobilerinize de daha fazla vakit ayıracaksınız. Eros oklarını sizler için sağa sola savuruyor olacak. Özel hayatınızda denge, huzur, barış rüzgarları esiyor olacak. Oldukça yaratıcı iş teklifleri ile karşılaşabilirsiniz. Özel hayatınızdaki sorunları alttan alarak ve politik duruşunuza rahatlıkla ve çözüme kavuşturabilirsiniz. Eğer çocuğunuz varsa onları sahne, drama, tiyatro eğitimlerine gönderebilirsiniz.

10 Kasım’da Merkür Yay burcunda seyahatine başlıyor. İlişkiler ve finansal konularda destekleniyorsunuz. Evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkacaktır. Ani kararlardan kaçınmamız gereken bir dönemdeyiz. Eşimiz veya ortağımıza karşı ön yargılı olmamaya, sorunları karşımızdaki kişinin bakış açısından da görmeye çaba göstermemiz gerekmektedir. Doğru da olsa, söylediklerinize dikkat etmeli ve tutamayacağınız sözler vermemelisiniz. Kendinizin ve karşınızdakinin sınırlarını bilerek abartıdan uzak durmalısınız.

13 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Çalışma hayatı üzerinden etki alacağınız bu yeniayda sizi engellediğini düşündüğünüz konularda yeni düzenlemelere gitmek isteyebilirsiniz. Çalışırken, emek harcarken sizin dışınızda gelişen olayların yarattığı sıkıntıları nasıl aşacağınıza dair farkındalıklar geliştirebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerle ilgili de sorunlar yaşanabilir. Aşk hayatından, çocuklarınızdan destek alacaksınız. Bu dönemde sağlığınıza da dikkat etmelisiniz.

İş ortamında ve günlük yaşamamızda tempomuz artıyor. Bereket kapılarınız bu hafta itibariyle aralanabilir. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. İş arkadaşlarımız veya işimizi değiştirebiliriz. Adım atmaktan korkmayın! Büyük değişimlere hazırlıklı olun.




Yengeç burç yorumları: Bu ayın özellikle ikinci yarısında aşk hayatınızla ilgili dönüşüm başlayabilir. Sahnede parlayacağınız alan yaşamın keyif veren her unsurunu içerebilir. Yaratım enerjinizi dengeli kullanmak koşuluyla hayatınızın daha keyifli bir form kazanacağı söylenebilir. Ortak kazanç ve harcamaların, borç alacak ilişkilerinin yapılanması gereken bir döneme girmektesiniz. Sosyal hayatınızda bazı düzenlemeler yapılması gerekebilir. Aşk, çocuklar, yaratımla ilgili beklentilerinizi yükseltebilirsiniz.

8 Kasım tarihinde Venüs Terazi transiti başlıyor. Ev, yuva ve aile yerleşimine ait konularda huzur ve dengeyi, güzelliği sağlayacak olan kişi siz olacaksınız. Ev içinde olası sorunların üstesinden diplomatik yeteneklerinizi kullanarak orta yolu bularak sağlayabileceksiniz. Evinizde dekoratif değişiklikler yapabilir yeniden dekore edebilir, boya badana gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

10 Kasım’da Merkür Yay burcuna giriyor. Bu dönemde çalışma koşullarınızı yenileme fırsatı yakalayabilirsiniz. Yoğun geçecek bu süreçte hareketlerinize ve kelimelerinize dikkat etmelisiniz. Haklı olduğunuz düşüncesiyle abartılı tepkiler vermeyin. Sakarlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Sağlık ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Gündelik ve iş yaşamımızda kazalardan uzak durmak için ani hareketlerden kaçınmalıyız. İşyerimizde yabancılarla çalışmaya başlayabiliriz. Yeni fırsatlar önümüze çıkabilir. Ancak günlük ve iş rutinlerimizde detayları atlamamaya özen göstermekte yarar vardır.

13 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Hayattan keyif aldığınız konular üzerinden etkileneceğiniz bu yeniayda sizi zorlayan maddi konulara yeni düzenlemeler getirmek isteyebilirsiniz. Sosyal hayat ile özel hayatın dengesini kurmaya çalışacaksınız. Çocuklarla ilgili konular da bu dönemde gündemde olabilir. İleri dönük hedefler sebebiyle sürekli ertelediğiniz, aslında kendinizi iyi hissettiren alanlara yönelebilirsiniz. Bu süreçte ailenizden de destek alabilirsiniz.

Artık geleceğe dair kaygılarınızı bir kenara bırakarak küllerinizden yeniden doğmanın vakti. Kendinizi geliştirmeye, olumlu ve yapıcı düşüncelere sahip olmaya odaklanırsanız başarı sizinle olacak. Tatile çıkmak, hobilerimize vakit ayırmak, ilişkimiz varsa partnerimizle keyifli zaman geçirmek için iyi bir dönem. Hatta hobilerimizi para kazanabileceğimiz bir uğraşa çevirebiliriz.




Aslan burç yorumları: Ailenizi yakından ilgilendiren bir dönüşüm yaşayacaksınız. Atalar, kökler kişiliğinize ve hayatınıza mutlaka değer kattı; ancak artık bireysel değerinizin ön plana çıkması gereken bir döneme girmektesiniz. Evlilik veya ortaklık konusunda daralma yaşadığınız her sorunu çözüme ulaştırma gücüne sahipsiniz. Kariyer hayatınız, kişiliğinizi ön plana çıkarmanız konusunda sizi yüreklendirecektir. Kök salmayı başaracağınız, kendinizi yeniden yaratacağınız bir ay.

8 Kasım tarihinde Venüs Terazi transiti başlıyor. İletişim, anlaşma, eğitim, seminer gibi konularda keyifli ve destekleyici etkilerle karşılaşacaksınız. Bu süreçte seyahatlere çıkabilir, çıkacağınız seyahatlerden keyif alabilir, yakın çevreniz, komşularınız ve kardeşlerinizle daha samimi ve sevgi odaklı ilişkiler kurabilirsiniz. Yakın çevrenizden komşularınızdan bu dönem rahatlıkla destek alabileceksiniz. Partneri ve sevgilisi olanlar romantik bir seyahate çıkabilir. Eğer hayatınızda hiç kimse yok ise ya çıkacağınız seyahatlerde birileri ile tanışabilirsiniz veya kardeşleriniz, komşularınız veya kuzenleriniz sizi birileriyle tanıştırabilirler.

10 Kasım’da Merkür Yay burcuna geçiş yapıyor. Parlak fikirlerinizle yeni ve önemli kazanç kapıları aralayabilirsiniz. Aşk ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çocuklarımızla iletişimimiz artabilir. Sosyal çevremizde iletişim yeteneğimizle tüm dikkatleri üzerimize çekebiliriz. Hayatımıza farklı kültürlerden yeni insanlar girebilir. Ancak aşırı rekabetçi, yargılayıcı veya kırıcı olmamaya dikkat etmeliyiz. Bu dönemde araştırma yapmak ve yeni ortamlara dahil olmak isteyebilirsiniz. Bu noktada ani ve fanatik kararlar vermemelisiniz. Özenli hareket ederek imkanlarınızı ve yeteneklerinizi doğru değerlendirebilirsiniz.

13 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Sizleri ailevi konular üzerinden etkileyecek bu yeniayda tıkanıklık olduğunu düşündüğünüz ikili ilişkilere farklılık getirmek isteyebilirsiniz. Toplumsal statünüz veya işiniz, sizi yuvam dediğiniz alanlarda bazı değişimler yapmaya zorlayacak. Sorumluluklarınız ile aile hayatının dengesini kurmaya çalışacaksınız. Otorite olarak görülen figürlerle çatışma yaşanabilir. Bu süreçte yakın çevreyle olan ilişkiler ve çocuklar sizlere destek olacak.

Hayatınızın tüm alanlarında ivmesi artan enerjiler ortaya çıkıyor. Siz de büyük ihtimalle bunun farkındasınız. Yaşamdan daha fazla keyif alacağınız ve memnuniyetinizin çok fazla olacağı bir sürece girmeniz söz konusu olabilir. Kariyer konusunda bizi sevindirecek gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir işe geçebilir veya evden çalışmaya başlayabiliriz.



Başak burç yorumları: Eğitimler, seyahatler ve küçük ticari adımlar açısından yeni olanaklara gebe bir dönem. İletişim konusunda çevrenizle yaşadığınız sorunlar varsa çözüme ulaşması için 13 Kasım Yeniayı enerjisini arkanıza alın. Yaşamınızda tekrar edip duran her ne varsa, kırılamamış döngüsel bir strese işaret etmektedir. Kendinizle veya çevrenizle başka şekilde bir iletişim kurma biçimi geliştirmelisiniz. Günlük hayatın üstünüze geldiğini düşünüyorsanız, kusursuzluk konusunda kafanıza taktığınız ayrıntıları gözden geçirin. İletişim yoluyla kazançlar elde edebilirsiniz.

8 Kasım tarihinde Venüs Terazi transiti başlıyor. Kazançlarınızı biraz da olsa artıracak ama diğer taraftan paranızı daha çok moda, kıyafet, tekstil, giyim kuşam, güzelleşmek adına da harcayabilirsiniz. Sizler için, sevdiğiniz insanlara güzel hediyeler vereceğiniz bir dönem başlıyor! Birazcık daha size mutluluk ve keyif verecek konular için para harcamaya başlayacaksınız. veya bir süredir finans alanında bir beklentiniz varsa Venüs’ün Terazi burcuna geçişi ile birlikte bu konularda da sizi mutlu edecek ve keyiflendirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

10 Kasım’da Merkür Yay burcunda transit yapıyor. Emlak konularında beklentilerinize kavuşabileceğiniz bir dönem. Özellikle aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evde büyük organizasyonlar düzenleyebilir, çok sayıda kişiyi evimizde ağırlayabiliriz. Aile arası iletişim trafiği artış gösterebilir. Aile bireyleriyle iletişim kurarken, kavgalardan kaçınmak için fazla sivri dilli olmamaya, fikir ayrılıklarında kendimizi frenlemeye özen göstermeliyiz. Hayal ettiğiniz ve hak ettiğiniz imkanlarla karşılaştığınızda aceleci olmayın.

13 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Güçlü bir yenilenme duygusu hissedebilirsiniz. Bir süredir planladığımız bir eğitim veya proje varsa, başlamanın tam sırası. Akrep Yeniay’ı döneminde yakın çevre ve kardeşlerimiz, iletişim, yolculuklar, eğitim ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimizden, kuzenlerimizden veya yakın çevremizden sürpriz haberler alabiliriz. Bu dönemde çok fazla seyahat etmemiz söz konusu olabilir.

Bu yeniay sizleri daha çok kurduğunuz iletişimler üzerinden etkileyecek. Sizi engelleyen şeyin aslında kendi düşünceleriniz olduğunu fark edebilirsiniz. Eleştirileri abartılı çıkışlarla karşılamamaya, ön yargıdan uzak olmaya gayret edilmeli. Yakın çevreyle olan ilişkileriniz gündemde olacak. Bu süreçte evde, aileyle olmak size iyi gelebilir.




Terazi burç yorumları: Hayatın bugüne kadar size sunduğu maddi-manevi değerlerin hepsi anlamını kaybetti, çünkü öz değer algınız değişti. Ait ve sahip hissettiğiniz her ortam ve kişiye başka bir gözle bakmaya başlamış olmalısınız. Maddi değerleri kazanma ve kullanma biçiminizin de değişmiş olması muhtemel. Aşk veya çocuklar gündeminizde olabilir. Hayatta keyif aldığınız ne varsa o alana yönelin. Yeni değerler yaratmanıza imkan tanıyan 13 Kasım yeniayı döneminde gelecek için sağlam tohumlar ekin.

8 Kasım tarihinde Venüs sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Artık daha alımlı, daha güzel kendinizi çok daha keyifli ve mutlu hissedeceğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz. Bu dönem fiziksel görüntünüze değişiklikler yapabilir, saçınızın rengini değiştirebilir, tarzınızı değiştirebilir, bazılarınız estetik operasyonlar yaptırabilirsiniz. Bunun yanı sıra aşkı hayatınıza çok daha kolay bir şekilde çekebileceksiniz.

Venüs’ün sizin burcunuzda hareket ettiği bu süreçte çevrenizdeki insanları kendinize hayran bırakabilirsiniz. Spot ışıkları, üzerinize parlamaya başlayacak. Hayata daha sevgi penceresinden bakabilecek, huzur çok daha fazla ön planda olacak. Yaratıcı ve sanatsal konularda ilham melekleri çevrenizde uçacak. Çevrenizdeki insanlardan bol bol iltifatlar alabileceksiniz ve bu sayede kendinizi daha mutlu hissedeceksiniz. Bu dönem hayatınızı güzelleştirmek adına adımlar atacaksınız.

10 Kasım’da Merkür Yay transiti başlıyor. Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkıyor. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile çok sık bir araya gelebilir, birlikte küçük seyahatler yapabiliriz. Ancak aramızda fikir ayrılıklarından kaynaklanan tartışmalar yaşanabilir. Fanatiklikten ve kendi doğrularımızı dayatmaya çalışmaktan uzak durmalıyız. Bu dönemde yeni eğitim fırsatları söz konusu olabilir. El becerileri ve yazınsal çalışmalarda kazanç elde etmenizi sağlayabilir. Devlet işleri ve araç alım satım konuları gündeme gelirken, imzalama konusunda dikkatli olmalısınız.

13 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Para evinizde gerçekleşen bir yeni ay. Yeni kaynaklar bulabilir, yeni iş imkanları sağlayabilir, yeni gelirlere merhaba diyebilirsiniz. Çevrenize iyi bakın, fırsatları iyi değerlendirin. Para evinizde gerçekleşen yeniay aynı zamanda size gereksiz ve büyük harcamalar yaptırabilir. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmanız, iyi planlama yapmanız gerekiyor.

Finansal konularda güven arayışı içinde olacağımız bir süreç başlıyor. Maddi olarak kendimizi güvende hissetmek bizim için en önemli şey haline gelebilir. İkili ilişkilerinizde; partnerinizi veya iletişimde olduğunuz kişileri değiştirme çabasına girmeden, olduğu gibi kabul etmek rahatlatıcı olabilir.




Akrep burç yorumları: Hayatınıza nasıl devam etmek istiyorsunuz? Yaşamınızın her alanında yenilik yapabilecek itici bir güce sahipsiniz. Aşırıya kaçmadan, ego ve hırsa kapılmadan ilişkilerde denge kurmayı deneyin. Sezgilerinizin sizi yönlendirmesine izin verin. Geleceğinizi yaratmak üzere atacağınız her adımda çevreniz sizi destekleyecektir. Aile ilişkilerinde ölçü ve mesafeyi korumaya özen gösterin. Kendinizi baştan yaratabileceğiniz bu dönemi iyi değerlendirin.

8 Kasım’da Venüs Terazi burcunda transiti yapıyor. Özellikle hayatında ilişkisi olanlar için birazcık kırmızı alarm zamanı! Gereksiz kıskançlıklar yüzünden ilişkileriniz sekteye uğrayabilir. Gizli ilişkiler gündeme gelebilir, ilişkilerinizi çevrenizdeki insanlara saklayabilirsiniz. Bazılarınız platonik ilişkilerinin içine çekebilir. Bu süreçte yalnızlıktan, yalnız çalışmaktan çok daha fazla verim alabilir, yalnızlıktan daha fazla mutlu olabilirsiniz.

10 Kasım’da Merkür Yay burcuna giriş yapıyor; hayatınıza anlam katacak girişimleri gündeme getiriyor. Bir anlamı olduğunu düşündüğünüz keyifli konulara yöneliyorsunuz. Daha kalıcı istekler belirliyorsunuz. Burcunuzda ilerleyen Güneş’in Plüton ile yapacağı olumlu açı, sizi bu anlamda destekliyor. Hayatınızı, daha mutlu olacağınız şekilde derinden değiştirebilirsiniz. Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Yeni yatırım fırsatları önümüze çıkabilir. Para kaynaklarımız birden fazla olabilir. Ancak harcamalar konusunda temkini elden bırakmamamız gereken bir dönemdeyiz.

13 Kasım’da sizin burcunuzda Yeni Ay gerçekleşiyor. Kişiliğinizi ortaya nasıl koyduğunuzu gösteren olaylar üzerinden etki alacağınız bu yeniayda ikili ilişkilerde denge kurmak adına bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Bireysel kararlar alırken ailevi sorumluluklar sebebiyle zorlanmak mümkün. İlişkilerde sahiplenme, kıskançlık konuları iyi yönetilmeli. Yeteneklere odaklanmak bu döneme daha yardımcı olacak. İkili ilişkilerde de hırsları abartmamaya, fevri kararlar almamaya dikkat edilmeli.

Hayatınızın artıları ve eksileri üzerine düşünebilirsiniz. Alınması gereken kararlar kafanızda netleşebilir. Bu dönemde kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Birçok gezegenin de aynı zamanda burcumuzda olması büyük bir değişim ve dönüşüm döneminden geçeceğimize işaret ediyor.




Yay burç yorumları: Günlük hayatın sorumlulukları altında ezildiğinizi düşünüyorsanız dönüşüm buradan başlamalıdır. Korku ve sıkışıklık yaşadığınız her alanın yeniden restore edilmesi gerekiyor. Hayatta aşırı bağlı ve bağımlı olduğunuz davranış, ortam ve kişilerle ilgili kendinizi izleyin. Yakın çevre ve kardeşler açısından gerilmemeye özen gösterin. ”Aklımda” demeniz gereken alan iletişim. Alışılmış davranış biçimlerine veda ettiğiniz oranda yaşamınız heyecan verici deneyimlere kapılarını açabilir.

8 Kasım tarihinde Venüs Terazi transiti yaşanacak. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan oldukça fayda ve destek görecek, daha sosyal olacak, yeni sosyal ortamlar için içine girecek, yeni insanlarla tanışacaksınız. Eğlence hayatı ve biraz daha parti, davet ve konser gibi etkinliklere çok daha fazla vakit ayırabileceksiniz. Yalnız olanlar yeni tanışacakları veya girecekleri sosyal ortamlarda minik yakınlaşmalar yaşayabilirler. Dostlarınız, arkadaşlarınız ile olan problemlerin üstesinden çok rahat bir şekilde gelebileceksiniz. Kazandığınız gelirleri de arttırabilecek, üstlerinizden güzel destekler alacaksınız. Bazı dostlarınız ve arkadaşlarınız size partner bulmanız açısından arabuluculuk yapabilirler.

10 Kasım’da Merkür sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Kendinizden fazlasıyla söz ettireceğiniz bir dönem başlıyor. İşlerinizle konuşuluyor; yeni anlaşma ve planlar yapmak istiyorsunuz. Bu kazançlı etkiye dikkatle yaklaşmanız halinde kendinizi daha doğru ifade edebileceksiniz. Yolunda gitmeyen konularda ısrarcı olmayın. Çevremize konuşkan, iddialı, neşeli, optimist bir imaj yansıtabiliriz. Tartışmaktan kaçınmayan, geri adım atmayan bir tavrımız olabilir. Farklı görüşlere açık olmamız gereken bir dönemdeyiz.

13 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Daha çok geri plana attığınız konular üzerinden etkileneceğiniz bu yeniayda sizi engellediğini düşündüğünüz fikirlerden kurtulmak isteyebilirsiniz. Gündelik hayatın sizi zorladığı bir dönem olacak. Sağlığınıza dikkat etmeniz önemli. Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz de gündeme gelecek. Sizin dışınızda gelişen olaylarda kontrolcü olmayı bırakmanız gerekecek. Bu süreçte arkadaşlarınızın vereceği fikirler size yardımcı olabilir.

Elinize hiç beklemediğiniz bir anda toplu para gerebilir. Kendinize güvenerek hareket edebilir ve yeni girişimleriniz olabilir. Akrep burcundaki Yeniay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. İç dünyamıza dönmek, bir süre kendimizle baş başa kalmak bizi rahatlatabilir. Öte yandan, uzun süredir içimizde tuttuğumuz ve bizi negatif etkileyen düşüncelerimizi dışa vurmak için terapiye yönelebiliriz.




Oğlak burç yorumları: Sosyal ortamlar, gruplar ve arkadaş çevreniz hayatınızda eskisinden daha etkin bir rol oynayabilir. Maddi-manevi sahip olduğunuz her şeyle ilgili düşünceleriniz kökten değişecektir. Toplumsal katkı sağlayabildiğiniz her alanda büyük bir doyuma erişebilirsiniz. Geleceğinizi yaratırken toplumu ileri taşıyan hamlelerin hayatınızdaki önemini gözden kaçırmayın. Bireysel özgürlük alanınızı korumanız gerekmektedir. Daha özgür bir gelecek yaratmanız konusunda desteklenebilirsiniz.

8 Kasım tarihinde Venüs Terazi burcunda seyahatine başlıyor. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda oldukça destekleyici etkiler altında olacaksınız. Terfi bekleyenler, iş değiştirmek isteyenler, iş arayanlar güzel fırsat ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Kariyer hayatınızda kuracağınız diplomatik ilişkiler size kazanç olarak geri dönecektir. İş arayanlar bu dönem özellikle kadınların ön planda olduğu sektörlerde iş bulabilirsiniz. İş hayatınızda daha hoşgörülü olmaya başlıyorsunuz. Eğer ki hayatınızda kimse yoksa ve yalnızsanız iş vasıtası ile veya iş yerinizden biri ile duygusal yakınlaşmalar olabilir.

10 Kasım’da Merkür Yay transiti başlıyor. Emin olmadığınız konularda fanatik tutumlar sergilememeli, enerjinizi iyi değerlendirmelisiniz. Daha esnek bir hayat süreceğiniz projelerde yer alabilirsiniz. Bu noktada fazla cömert olmamalı ve kiminle ne paylaştığınıza dikkat etmelisiniz. İç dünya ve bilinçaltı ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Zihnimizdeki çalkantılar kendimizi huzursuz hissetmemize yol açabilir. Beynimiz devamlı hareket halinde olabilir. Sakinleşmekte zorlanabiliriz. Bir süre sosyal yaşamdan uzak durmakta fayda vardır.

13 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu dönemde ön planda olmak istemeyeceksiniz. Gruplar arasında yer almak daha iyi gelecek. Bu dönemde iş hayatınızla ilgili finalize etmeniz gereken konular varsa, onlara yönelmeniz sizin için oldukça olumlu sonuçlar doğuracak. İş hayatında manipülasyonlara açık olun ve her şeyi kendiniz ayrıca ölçüp tartın.

Rekabet etmek; engeller ve sorunlar karşısında yılmadan çaba harcamak her ne kadar yorucu olsa da başarı elde etmeniz söz konusu olabilir. Sevginizi vererek yaptığınız her iş filizlerini verebilir. Akrep burcundaki Yeniay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Hayallerimize ve gelecek planlarımıza yoğun bir şekilde odaklanacağımız bir döneme giriyoruz.




Kova burç yorumları: Kariyer hayatınız için önemli bir dönemdesiniz. Toplum içindeki imajınız pek çok şekilde değişime uğrayabilir. Aile içinde bazı krizler yaşanması ihtimaline karşı bireysel alanınızı korumalı ve sınırlarınızı belirlemelisiniz. Sizin için daha bireysel bir sürecin öneminden bahsedilebilir. Yaşamın her alanında özellikle iş-statü alanında gelişme ve genişlemeye hazırlıklı olun. Yeniye adım atabileceğiniz her alanda çeşitli destekler görebilirsiniz.

8 Kasım tarihinde Venüs Terazi burcunda transit yapıyor. Seyahat planları yapabilirsiniz. Bu seyahatler de sizler için keyif ve huzur verici olacaktır. Eğer ki yalnızsanız ve hayatınızda hiç kimse yok ise sizden uzakta yaşayan, yabancı uyruklu veya yurt dışında yaşayan biriyle flört edebilirsiniz. İthalat ihracat işleri ile ilgilenenler bu konularda kazançlarını arttırabilirler. Bu süreç içerisinde yeni siparişler ve yeni müşterilerle karşılaşabilirsiniz.

Hukuksal konularda da genel anlamda şanslı etkiler sizden yana olacaktır. Venüs’ü arkanıza alarak hobi niyetine yeni bir eğitime veya kursa başlayabilirsiniz. Özellikle kadın figürlerden güzel destekler alabilecek, davalarda orta yolu bulmak, anlaşmaya varmak bu dönemde sizlere için çok daha kolay olacaktır.

10 Kasım’da Merkür Yay transiti başlıyor. Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkıyor. Bu dönemde hayatımıza çok sayıda yeni insan girebilir. Bizimle aynı düşünceleri, aynı amaçları paylaşan gruplara katılabiliriz. Farklı kültürlerden, yabancı kişilerle tanışabiliriz. Başvuru, evrak, vize, pasaport işlemleriniz varsa hızlanabilir. Dijital mecralarda kendinize yer bulabilirsiniz. Hedeflerinizin kazanca dönüşmesiyle iş hayatınız hareketleniyor.

13 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Aile ilişkilerinde denge kurmak adına bazı düzenlemeler yapabilirsiniz. İş ve ailevi sorumluluklar sebebiyle kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Bu dönemde iş hayatındaki hırsın iyi yönetilmesi önemli. Baskıcı tutumlardan uzak durulmalı. Sosyal hayata yönelmek, arkadaşlarla vakit geçirmek bu sürece yardımcı olacak.

Hayatınıza dair korkuların aşılması için zihinsel ve farkındalık olarak daha pozitif düşüncelere sahip olacak olursanız içinde bulunacağınız ruh halinden kurtulabilirsiniz. Bu dönemde ev alanında beklenmedik sürprizler söz konusu. Ev-iş dengesini kurmak sizin için biraz zor olabilir. Yeni teklifler alabilir, yeni işlere girebilirsiniz.




Balık burç yorumları: İnanç ve ideallerinizin dönüşüme uğrayacağı bir dönemin başladığından söz edilebilir. Hukuk ve adalet konusunda beklemeye alınmış işlerde hareketlilik başlayabilir. Kapanmamış iç hesaplaşmalar, yasal takibi süren davalar vb. durumlar ancak yeni bir bakış açısı geliştirdiğinizde çözümlenir. Kurban psikolojisine girdiğiniz iş, ilişki, aile hayatı vb. alanlarda neyi yanlış yapıyor olduğunuzu gözden geçirin. Yepyeni bir bakış açısı ile yaşamınızı tamamen değiştirebilirsiniz.

8 Kasım tarihinde Venüs Terazi transiti başlıyor. Başkalarının finansal kaynaklarından rahatlıkla yararlanabilecek, ortaklaşa işlerden elde ettiğiniz kazançlarınızı arttırabilecek, miras, nafaka, prim gibi konularda şans sizden yana olacaktır. Ancak bu süreçte özellikle sağlıkla ilgili harcamalarınız artabilir. Özelliklere yumurtalıklar, üreme organları, pankreas, karaciğer ve insülin gibi noktalarda sağlık harcamaları yapmanız gerekebilir. Venüs sayesinde ilişkilerde krizleri diplomasi ve orta yolu bularak çözmeye çalışacaksınız.

Bu dönem ilişkilerde daha fazla sahiplenici, daha kıskanç tavırlar sergileyebilirsiniz. Tutkulu bir aşk gelebilir veya daha çok cinsellik odaklı bir aşk kapınızı çalabilir. Eğer ki sponsorluk, burs gibi arayışınız varsa bu süreçte de bu konularda da önümüzdeki 20 günlük dönemde kazançlı ve faydalı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

10 Kasım’da Merkür Yay burcuna giriyor. Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Yeni kariyer fırsatları ile karşılaşabiliriz. Yabancılarla çalışma söz konusu olabilir. Ancak, kariyerle ilgili yeni adımlar atmadan önce tüm detayları enine boyuna düşündüğümüze ve büyük bir risk almadığımıza emin olmalıyız. Hedeflerinizi gözden geçiriyor, sizi yavaşlatan konulardan sıyrılıyorsunuz. Yaşadıklarınızın anlamını bilmeniz kariyerinizde olumlu gelişmeler yaşamanızı destekliyor. Hakkınızı alıyor oluşunuzun heyecanıyla fevri hareket etmekten kaçınmalısınız.

13 Kasım’da Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeniayda eğitim konuları, hukuki süreçler ve inançlarınız üzerinden etki alacaksınız. Size engel olan belirsizliklerle ilgili harekete geçmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizde soyut-somut karmaşası yaşamanız mümkün. Elde olmayan gelişmeleri mantığınıza oturtmakta zorlanacağınızdan bu dönemde daha çok iç sesinizi dinlemeye çalışın. İş hayatındaki fırsatlara farklı gözle bakarak bu konudaki şansınızı da ıskalamayın.

Bu dönemde iş amaçlı seyahatlere çok sık çıkabiliriz. Yeni bir eğitime başlamamız da mümkün. Devam eden bir hukuki sürecimiz varsa, nihayet lehimize sonuçlandığına tanık olabiliriz. Araç kullanıyorsanız, bu dönemde trafikte de ekstra özen göstermenizde fayda var. Hayatın sürekli olumsuz yönlerini değil de olumlu yönlerini keşfedebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Kendinizi bir anda hayatın anlamını sorgularken bulabilirsiniz.




İndigo dergisi
 
KASIM (2).jpg

Koç Aylık Burç Yorumu​

Mental olarak güçlenme zamanı
Güçlü kişilerden ilham aldığınız bu dönemde kendinizi de ruhsal anlamda güçlendirebilirsiniz. Derin sorgulamalarınızı sizi fiziken ve zihnen meşgul eden aktivitelerle dağıtmalısınız. Satürn’ün düze dönmesiyle kontrolünüz dışı durumlar da rahatlıyor. Venüs’ün Terazi burcuna ilerleyişi ilişkilerinizde daha sakin, keyifli olabilecek bir sürece işaret edebilir. Merkür’ün Yay burcuna ilerlemesiyle uzaklara seyahat konusunda planlar yapabilirsiniz. 13 Kasım’da Akrep’teki yeni ay yeni bir ortaklığa işaret edebilir. 22 Kasım’da Güneş’in burç değiştirmesiyle yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular ilginizi çekebilir. Ancak 24 Kasım’da Mars’ın da aynı alana ilerlemesiyle özellikle seyahatlerle ilgili engeller karşınıza çıkabilir. 27 Kasım’da İkizler’deki dolunay yakın çevrenizdeki veya kardeşlerinizle ilgili gelişmelere dikkatinizi çekebilir.






Boğa Aylık Burç Yorumu​

İlişkinize odaklısınız
Karşıt burcunuzdaki hareketlilik yıl boyunca sizi meşgul eden kişisel konularınızdan sizi uzaklaştırıp karşı tarafa, eşinize, sevgilinize odaklıyor. Ona olan ilginiz kendinizi bile şaşırtabilir, ilişkinizle ilgili kontrol sağlayabilirsiniz. Satürn’ün düze dönmesiyle sosyal yaşantınızı düzene koyabilir, iş yaşamınızda daha yapıcı olabilirsiniz. Venüs’ün Terazi burcuna ilerleyişi her açıdan rahatlatıcı ve kendinizi daha sağlıklı ve zinde hissedebilirsiniz. Merkür’ün Yay burcuna ilerlemesiyle iş görüşmeleriniz. 13 Kasım’da Akrep’teki yeni ay yeni bir ilişkiye ya da ilişkinizde yeni bir düzene işaret edebilir. 22 Kasım’da Güneş’in burç değiştirmesiyle iş ve ortaklıklara iyice odaklanabilirsiniz. Ancak 24 Kasım’da Mars’ın da aynı alana ilerlemesiyle bu durum yorucu ve özellikle ruhsal olarak yıpratıcı bir hal alabilir. 27 Kasım’da İkizler’deki dolunay maddi durumunuza ve harcamalarınıza dikkatinizi çekebilir.








İkizler Aylık Burç Yorumu​

Gündelik iş ve uğraşlar
Kasım ayında gündelik yaşamınızın telaşları ve rutinleri sizi meşgul edebilir. Sağlık, beslenme ve zindelikle ilgili alana odaklanabilir, bu konularda adımlar atabilirsiniz. Satürn’ün düze dönmesiyle hedef ve planlarınız noktasında daha yapıcı olabilirsiniz, kendinize daha spesifik hedefler belirleyebilirsiniz. Venüs’ün Terazi burcuna ilerleyişi size bolca aşk ve sevdiklerinizden yana güzel gelişmeler getirebilir. Merkür’ün Yay burcuna ilerlemesiyle ikili ve bire bir diyaloglarınızı artırabilir, geliştirebilirsiniz. 13 Kasım’da Akrep’teki yeni ay yeni bir gündelik rutine ve işe işaret edebilir. 22 Kasım’da Güneş’in burç değiştirmesiyle ilişkilerinize odaklısınız. Ancak 24 Kasım’da Mars’ın da aynı alana ilerlemesiyle bu alanda gereğinden fazla bir çaba içinde olabilirsiniz. 27 Kasım’da burcunuzdaki dolunay kendinizle ilgili farkında olmadığınız bir durumu ortaya çıkarabilir.







Yengeç Aylık Burç Yorumu​

Aşk zamanı
Aşka, sevdiklerinize ve tutkularınıza odaklanabileceğiniz bir zamandan geçiyorsunuz. Kendinizden çok sevdiklerinizi önemseyebilir, onların istek ve beklentilerine göre yaşamınızı şekillendirebilirsiniz. Satürn’ün düze dönmesiyle yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularda daha yapıcı adımlar atabilirsiniz. Venüs’ün Terazi burcuna ilerleyişi ev ve aile konularında daha fazla huzur ve sakinlik getirebilir, evinizde güzel ve keyifli değişiklikler yapabilirsiniz. Merkür’ün Yay burcuna ilerlemesiyle uzaklara seyahat konusunda planlar yapabilirsiniz. 13 Kasım’da Akrep’teki yeni ay yeni bir aşka işaret edebilir. 22 Kasım’da Güneş’in burç değiştirmesiyle gündelik telaşlarınıza, sağlık, zindelik ve beslenme gibi alanlara odaklanabilirsiniz. Ancak 24 Kasım’da Mars’ın da aynı alana ilerlemesiyle özellikle sağlığınızla ilgili daha dikkatli ve temkinli davranmalısınız. 27 Kasım’da İkizler’deki dolunay ruh sağlığınızı da ihmal etmemeniz yönünde uyarıcı olabilir.








Aslan Aylık Burç Yorumu​

Ev ve aile konuları
Bu ayki görünümler ev ve aileye odaklandığınız bir döneme işaret edebilir. Geçmiş konu ve olayları kurcalayabilir, geçmişe dönebilir, tarihsel konulara merak salabilirsiniz. Satürn’ün düze dönmesiyle ortaklıklar konusunda daha yapıcı olabilirsiniz. Venüs’ün Terazi burcuna ilerleyişi yakın çevrenizi pozitif etkileyerek iletişim ağınızı genişletmenize yardımcı olabilir. Merkür’ün Yay burcuna ilerlemesiyle aşka dair konulara ilgi ve merakınız artıyor. 13 Kasım’da Akrep’teki yeni ay yeni bir ev ve aile düzenine işaret edebilir. 22 Kasım’da Güneş’in burç değiştirmesiyle aşka ve sevdiklerinize odaklanabilirsiniz. Ancak 24 Kasım’da Mars’ın da aynı alana ilerlemesi daha fazla çaba sarf etmenizi gerektirebilir. 27 Kasım’da İkizler’deki dolunay sosyal çevrenize dikkatinizi çekebilir.







Başak Aylık Burç Yorumu​

Yeni fikirler, düşünceler
Yakın çevrenize odaklanacağınız bir dönemden geçerken iletişim alanınızı genişletebilir, ilgi ve merak alanlarınızı çeşitlendirebilirsiniz. Satürn’ün düze dönmesiyle ilişkilerinizde daha yapıcı olabilir, çerçevenizi daha iyi belirleyebilirsiniz. Venüs’ün Terazi burcuna ilerleyişi maddi durumunuzu rahatlatan bir sürece işaret edebilir. Merkür’ün Yay burcuna ilerlemesiyle ailenizle daha fazla diyalog içinde olabilirsiniz. 13 Kasım’da Akrep’teki yeni ay yeni bir eğitime işaret edebilir. 22 Kasım’da Güneş’in burç değiştirmesiyle ev ve aile konularına odaklanabilirsiniz. Ancak 24 Kasım’da Mars’ın da aynı alana ilerlemesi bu alanda sizi fazlasıyla uğraştırabilir ve uzaklaşmanıza neden olabilir. 27 Kasım’da İkizler’deki dolunay aileye odaklandığınız bir dönemden geçerken dikkatinizi iş ve kariyer konularına çekebilir.








Terazi Aylık Burç Yorumu​

Değer algılarınız
Burcunuzdaki Güneş tutulmasıyla oldukça yoğun geçirdiğiniz bir dönemin ardından maddi konulara ve değerlerinize odaklısınız. Kendi değerinizi bilmek ve ortaya çıkarmak istediğiniz bir süreçte olabilirsiniz. İşle, maddiyatla ilgili konular gündeminizden düşmeyebilir. Satürn’ün düze dönmesiyle gündelik yaşamınızı kaosa çeviren kontrolünüz dışı durumlar sakinleşiyor, toparlanabilirsiniz. Venüs’ün burcunuza ilerleyişiyle kendinize dönebilir, bakabilir, güzelleşebilir ve bunu iç dış yansıtabilirsiniz. Merkür’ün Yay burcuna ilerlemesiyle yakın çevrenizle etkileşimi hızlandırabilirsiniz. 13 Kasım’da Akrep’teki yeni ay yeni bir işe işaret edebilir. 22 Kasım’da Güneş’in burç değiştirmesiyle sosyal yönden aktiviteleriniz artabilir. Ancak 24 Kasım’da Mars’ın da aynı alana ilerlemesiyle yakın çevrenizden uzaklaşıp daha dışa dönük planlar yapabilirsiniz. 27 Kasım’da İkizler’deki dolunay uzaklarla ilgili bir gelişmeye dikkatinizi çekebilir.









Akrep Aylık Burç Yorumu​

Şimdi Akrep zamanı
Güneş ve Mars ayın çoğunluğunda burcunuzda ilerlerken kendi gündeminize, konularınıza, sorunlarınıza odaklısınız. Bireysel beklentileriniz, ihtiyaçlarınız artabilir. Satürn’ün düze dönmesiyle sevdikleriniz konusunda daha yapıcı adımlar atabilirsiniz. Aşkta kontrol dışı durumları biraz daha iyi yönetebilirsiniz. Venüs’ün Terazi burcuna ilerleyişi platonik aşklara davet çıkarabilir, gizli sevdalar da söz konusu olabilir. Merkür’ün Yay burcuna ilerlemesiyle zihninizi parasal ve maddi konulara odaklıyorsunuz. 13 Kasım’da burcunuzdaki yeni ay hayatınızda yepyeni bir başlangıca işaret edebilir. 22 Kasım’da Güneş’in burç değiştirmesiyle sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirmek adına adımlar atabilirsiniz. Ancak 24 Kasım’da Mars’ın da aynı alana ilerlemesiyle özellikle harcamalar ve bütçeniz konusunda dikkatli olmalısınız. 27 Kasım’da İkizler’deki dolunay ortak maddi konularla ilgili bir farkındalığa dikkatinizi çekebilir.







Yay Aylık Burç Yorumu​

Ruhsal detoks zamanı
Manevi ve ruhsal konulara ilgi ve merakınızın giderek yükseldiği bir dönemde bu alanda gösterdiğiniz çabaların misliyle iyilik olarak döneceğini aklınızda bulundurun. Satürn’ün düze dönmesiyle özellikle ev ve aile konularında kontrolünüz dışı durumlar da rahatlıyor. Venüs’ün Terazi burcuna ilerleyişi sizi çok daha sosyal kılan bir sürece işaret edebilir. Merkür’ün burcunuza ilerlemesi iletişim çevrenizi daha da zenginleştirebilir. 13 Kasım’da Akrep’teki yeni ay yeni farkındalık ve uyanışlara işaret edebilir. 22 Kasım’da Güneş’in burcunuza ilerlemesiyle enerjiniz de yükseliyor. 24 Kasım’da Mars’ın da aynı alana ilerlemesi aktivitelerinizi hızlandırırken sizi biraz yorabilir, sağlığınızı gözetmelisiniz. 27 Kasım’da İkizler’deki dolunay eşinizin, ortağınızın istek ve beklentilerine dikkatinizi çekebilir.







Oğlak Aylık Burç Yorumu​

Sosyal bir dönem
Kasım ayında oldukça sosyal olabilir, yeni, yabancı ve farklı kişilerle tanışabilir, vizyonunuzu tazeleyebilirsiniz. Satürn’ün düze dönmesiyle mental olarak sizi yoran şeyleri yoluna koyma fırsatlarınız da artıyor. Venüs’ün Terazi burcuna ilerleyişi iş ve kariyer anlamında parlak bir döneme işaret edebilir ve yükselmenizi sağlayabilir. Merkür’ün Yay burcuna ilerlemesiyle ruhsal ve mistik konulara ilgi ve merakınız artıyor. 13 Kasım’da Akrep’teki yeni ay yeni bir sosyal çevreye işaret edebilir. 22 Kasım’da Güneş’in burç değiştirmesiyle kontrolünüz dışı pek çok gelişmenin ortasında kendinizi bulabilirsiniz. Ancak 24 Kasım’da Mars’ın da aynı alana ilerlemesiyle sağlığınıza daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. 27 Kasım’da İkizler’deki dolunay gündelik yaşamınızda unuttuğunuz bir ayrıntıya dikkatinizi çekebilir.








Kova Aylık Burç Yorumu​

Hedefler ve planlar
Kasım’da hedeflerinize ve planlarınıza odaklı olabilir, önceliklerinizi bu alanda belirleyebilir, görev ve sorumluluk bilincinizi güçlendirebilirsiniz. Satürn’ün düze dönmesiyle maddi konuları daha fazla kontrol altına alabilirsiniz. Venüs’ün Terazi burcuna ilerleyişi uzaklardan bir aşka işaret edebilir, yabancı bir sevgiliniz olabilir. Merkür’ün Yay burcuna ilerlemesiyle sosyal iletişim ve etkileşiminiz de artıyor. 13 Kasım’da Akrep’teki yeni ay yeni bir kariyere ve yeni görev ve sorumluluklara işaret edebilir. 22 Kasım’da Güneş’in burç değiştirmesiyle daha da sosyal olabilirsiniz. Ancak 24 Kasım’da Mars’ın da aynı alana ilerlemesiyle bu sosyalleşme sizi bir miktar yorabilir ve tüketebilir. 27 Kasım’da İkizler’deki dolunay sizi beğenen birine dikkatinizi çekebilir.







Balık Aylık Burç Yorumu​

Rahatlatıcı gelişmeler
Uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla odaklandığınız bu dönem seyahatleri beraberinde getirebilir, keşif ve macera duygunuzu yüceltebilir. Burcunuzdaki Satürn’ün düze dönmesiyle hayatınızı daha iyi organize edebilirsiniz. Venüs’ün Terazi burcuna ilerleyişi ortaklıklarda ve ortak maddi konularda şansınızı artıran bir sürece işaret edebilir. Merkür’ün Yay burcuna ilerlemesiyle iş ve kariyer planları yapabilir, bu alanda önemli kişilerle görüşebilirsiniz. 13 Kasım’da Akrep’teki yeni ay yeni bir yolculuğa işaret edebilir. 22 Kasım’da Güneş’in burç değiştirmesiyle hedef ve planlarınıza odaklanabilirsiniz. Ancak 24 Kasım’da Mars’ın da aynı alana ilerlemesiyle özellikle otorite konumundaki kişilerle sürtüşmemeye dikkat etmelisiniz. 27 Kasım’da İkizler’deki dolunay eviniz ve ailenizle ilgili gelişmelere dikkatinizi çekebilir.







PINAR ATMACA
Elle
 
KASIM (7).jpg
Astrolojik olarak oldukça yoğun ve etkileyici bir döneme işaret eden Kasım ayı; bir önceki ay yaşadığımız tutulma etkilerinin de iyice vurgulanmaya başlayacağı bir ay olacaktır. Güneş’in 22 Kasım’a kadar Akrep burcunda transiti genellikle derin düşünce, dönüşüm ve yeniden doğuşla ilgili konuları gündeminize getirebilir. Bu nedenle Kasım ayında hayatınızdaki konuları derinlemesine gözden geçirebilir pek kolay olmasa da yeni yapılanma süreçlerine ilerleyebilirsiniz.

3 Kasım’da kesinleşen Güneş-Jüpiter karşıtlığı belki kendinize olan güveni arttırabilir ancak kibir ve başkalarını küçük görmeye, kendinizi ve yeteneklerinizi abartmaya sebep olabilir. Dolayısıyla boyunuzu aşan işlere girişmemeye ve yerine getiremeyeceğiniz vaatlerde bulunmamaya çalışın. Fikir ve inanç çatışmalarına açık bir etkidir. Diğer taraftan ekonomi ve finans alanıyla ilgili olumsuz gelişmeler söz konusu olabilir. Enflasyonun daha da körükleneceği stresler, abartılı fiyatlar görülebilir.

4 Kasım’da Venüs-Neptün karşıtlığı gerçekleşiyor. Özellikle ilişkilerde yanılgılara, aldatıcı durumlara işaret eden bu etki hayal kırıklığı yaşamanıza sebep olabilir. Karşınızdakinden mükemmel olanı beklemek, en ince detaylara takılmak, yanıltıcı hissedişler hayatınızı olumsuz etkileyebilir. Bu etki altında güzelleşme, estetikle ilgili konularda istediğinizi elde etmeniz zor olabilir.

4 Kasım’da kesinleşen Merkür-Uranüs karşıtlığı gündeminize ani fikir ve karar değişikliklerini getirebilir. Sinirsel gerginlik yaratacak bu değişiklikler ikilemde kalmanıza ya da mecburi yön değişikliklerine sebep olabilir. Aynı zamanda iletişimsel konularda sıkıntı vericidir. Beklenmedik haberler, şaşırtıcı ziyaretler, hoşunuza gitmeyecek tuhaf durumlar oluşabilir. Elektrik, internet, yayın kesintileriyle karşılaşabilirsiniz. Özellikle online alışverişlerde daha dikkatli olmak gerekebilir. Sinirleri yoran bir etki olduğundan halsizlik, tükenmişlik gibi fiziksel olmayan sonuçlar doğurabilir.

Aynı gün 17 Haziran’dan beri Balık burcunda geri hareket eden Satürn düz harekete geçmeye hazırlanıyor. Şimdiye kadar engel ve sorunlarla karşılaştığınız işlerinizde daha uzun vadeli somut adımlar atacak fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Ayın pozitif görünümlerinden Venüs-Plüton üçgeni 6 Kasım’da kesinleşiyor. Bu toprak üçgeni parasal ya da işinizle ilgili konularda dönüştürücü ve yenileyici bir enerji vererek girişimlerinizi olumlu anlamda destekleyebilir. İkili ilişkiler, arkadaşlık, romantik ilişkiler ya da evliliklerde bir şeylerin yenilenmesine de sebep olabilir. Sevgiyi derinden hissediş ve yücelterek ifade etme isteği oldukça güçlüdür. Derin duygusal bağ kuracağınız insanları kendinize çekebilirsiniz. Sezgisel esinler artacağından müzik, sanat herhangi bir alandaki yaratıcılık yönünden zenginlik verebilir.

Bir diğer olumlu açı kalıbı Merkür-Neptün üçgeni 7 Kasım’da kesinleşiyor. Sezgileri ve yaratıcı fikirleri güçlendiren bir etkidir. Öyle ki gözle görüş değil hayalde canlandırma, sezme, hissetme tarzında bir oluştur. Bu yüzden bir şeyin iç yüzünü kavrama, problem durumları çözebilme, soyut şeyleri anlayabilme yetisi verir. Yazmak, şiir, müzikle ilgilenmek, sanat çalışmaları için destekleyicidir. Sezgilerinize iyi kulak verebilirseniz isabetli ipuçları yakalayabilirsiniz.

8 Kasım’da Venüs Terazi burcuna geçiyor. Kendi yönettiği bir burca geçen Venüs doğasının olumlu özelliklerini sergiler. Uzlaşma, denge ve barış sağlamaya yönelik özellikler ikili ilişkiler, aşk, evlilik ve ortaklık ilişkilerinde görülebilir. Moda, sanat, estetik, sosyal yaşamla ilgili hareketlilik artabilir. Dünyada barış sağlamaya yönelik diplomasi yoğunlaşabilir.

10 Kasım’da Merkür Yay burcuna geçiyor. Merkür’ün zararlı yerleşimde olduğu bu burca geçişi iyimser, hevesli, aceleci düşünceler ve tavırlara işaret eder. Dolayısıyla zihinsel dağınıklık, detaylara hâkim olmakta zorlanma, unutkanlık görülebilir. Hayata geniş açıdan bakmaya meyil, sosyal ve dışadönük bir iletişim tarzı olur. Bazen fazla çabuk yargıya varmak, sonuçlar belli olmadan önyargılı hareket etmek mümkündür. Bazen de patavatsızca olabilecek direkt ve açık konuşmalar görülebilir. Aynı gün (10 Kasım) Merkür-Satürn karesi kesinleşiyor. Zihinsel olarak kötümser ve zorlaştırıcı bu etkiler; kusur bulmak, eleştirmek, kaygı ve asabiyetin artışına ve iletişimde yavaşlamaya sebep olabilir. Resmi makamlarla, yaşlı kişiler ya da amir pozisyonunda olan yetkililerle iletişim kurmak çok zor olabilir.

12 Kasım’da Mars-Uranüs karşıtlığı kesinleşiyor. Gerçekten zorlayıcı bu kombinasyon sabırsızlık, ani tepkisellikle anlaşmazlıklara, çatışmalara, muhalefete açık etkilerdir. Baskı ve zorlamalara, özgürlüğü kısıtlayıcı engelleri yıkmaya, devirmeye yönelik düşüncesizce davranışlar görülebilir.

Bu etkiler altında 13 Kasım’da Akrep burcunda bir Yeniay gerçekleşiyor. Bu yeniayın yöneticisi Mars özgürlüğünüzü kısıtlayan, gereksiz pürüzlere isyan ederek hayatınızda devrim yaratacak yeni girişimlere işaret ediyor. Sürekli ertelediğiniz hayallerinize ulaşacak adımları atacak cesareti ve doğru zamanı yakalamanız mümkündür. Aslında yıkıcı gibi görünen bu etkiler değişimin, konfor alanından çıkışın yolu olabilir.

Aynı gün (13 Kasım) Güneş-Uranüs karşıtlığı kesinleşiyor. Çevrenizde olan ani değişimlere direnç göstereceğiniz, kendi kurallarınızı kendiniz koymaya çalışacağınız etkilerdir. Kendinizi kontrol etmeye çalışsanız da bu zıtlaşmanın temelinde özgürlük özlemi yatabilir.

Yeniayda da geçerli olan Mars-Neptün üçgeni 17 Kasım’da gerçekleşiyor. Hayal ettiğiniz ya da en çok uğraşmak istediğiniz şeyin ne olduğunu hissedeceğiniz ve buna kolaylıkla motive olabileceğiniz etkilerdir. Tatlı bir üçgen açı olmasına rağmen yüksek idealler peşine düşmeyi de getirebilir.

17 Kasım’da kesinleşen Güneş-Neptün üçgeni hayatınızın neresinde olduğunuzu anlamanızı ve gerçek ihtiyaçlarınızı ne şekilde karşılayabileceğinizi görmenizi sağlar. İdeallerinizi hem daha derin hem de daha gerçekçi bir boyutta anlayabilirsiniz. Aynı zamanda ilişkilerde bir romantizm havası yaratabilir.

18 Kasım’da Güneş ve Mars kavuşuyor. Akrep burcunda gerçekleşen bu kavuşum hem egonun çok kuvvetli olduğu hem de fiziksel enerji düzeyinin yükseldiği bir zamandır. Bu yüksek enerji içinde bulunduğunuz duruma göre negatif ya da pozitif sonuçlar doğurabilir. Ancak elde etmek istediğiniz bir şey için muazzam bir tutku yaratabilir.

22 Kasım Güneş Yay burcuna geçiyor. Bu geçiş daha neşeli ve iyimser olmayı, neredeyse müsrifliğe yakın cömertliği getirecektir. Odak noktamızda yeni deneyimler bu nedenle seyahatler olabilir.

24 Kasım Mars Yay burcuna geçiyor. Bu yerleşim cesur, fanatik, atılgan ve tartışmacı, açık sözlü davranmayı getirir. Ufuklarını genişletme, büyüme arzusuyla iş ve kariyerle ilgili konularda daha fazla risk almaya meyilli olabilirsiniz. Güçlü bir adalet duygusu ne pahasına olursa olsun doğrudan yana hareket etme isteği yoğunlaşabilir.

25 Kasım’da kesinleşen Mars-Satürn karesi bütün cesur ve hevesli ataklarınıza rağmen engel ve sınırlamalarla karşılaşmanıza sebep olabilir. Eğer yavaş, dikkatli ve tedbirli ilerlemezseniz başarısızlık kaçınılmaz olur. Otorite ve yetkin kişilerden cesaretinizi kıracak olumsuz tepkiler almanız mümkündür. Bu etkiler altında

27 Kasım’da İkizler burcunun 4 derecesinde bir dolunay gerçekleşiyor. Sert etkilere sahip bu dolunay ektiklerinizi biçtiğiniz, somut sonuçlar elde etmek istediğiniz bir zaman olabilir. Ancak duygusal sorumlulukları ne kadar ele aldığınız ne kadar açık ve dürüst bir iletişimde olduğunuz daha fazla ön plana çıkacaktır. Hayatınızdaki yetkin kişilerin size engel olduğunu, özgürlüğünüzü kısıtladığını düşünebilirsiniz. Gerek fiziksel gerek psikolojik enerjinizin düşük olduğu bu zamanda çok basit şeyler bile ağır gelebilir. Aynı gün (27 Kasım) dolunayın yöneticisi Merkür ile Neptün arasında olumsuz bir görünüm oluşuyor. Akıl karışıklığı, belirsizlik, düşüncelerde bulanıklık yaratan, iş yükü ve sorumluluklardan kaçış eğilimi veren bu etkiler altında yapacağınız bir çalışma veya alacağınız bir karar daha sonra sizi üzebilir. İş, hayat, sosyal veya kişisel anlaşmalar yapmak, kararlar almak için uygun olmayacaktır. Şayet muhakkak bir karar vermeniz gerekiyorsa bu kararlarınızın geçmiş ve geleceğinizi etkileyecek çok önemli yansımaları olacaktır. Haritada Venüs’ün bulunduğu konum 14 Ekim Terazi burcundaki Güneş tutulmasını tetikliyor. Dolayısıyla kısaca ilişkiler, evlilikler, ortaklıklarla ilgili ben diyemediğiniz, kendi isteklerinizi ortaya koyamadığınız durumlarla tekrar yüzleşmeniz, yenilenmesi, dönüştürülmesi gerekenleri idrak etmeniz gerekebilir.

Kasım ayı sezgisel, hırslı ve rekabetçi olabilirsiniz. Belki elde etmek istediklerinizle ilgili aşırı tutku ve bağlılık da gösterebilirsiniz. Ancak sonuca giden yol, amaçlarınız iyi ve asilse ve onları gerçekleştirmek için kullandığınız yollar da iyi ve asilse değerli olacaktır.




Astrolog Filiz Ünal
 
KASIM (11).jpg

KOÇ ve YÜKSELEN KOÇLAR​

Kasım ayına hızlı bir başlangıç yapıyorsunuz. Ayın ilk günlerinde enerjiniz yüksek bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Özellikle finansal konularda denge sağlamak üzere enerjinizi yönlendirmeniz gerekebilir. Ancak dikkatli olmanız gereken oldukça iniş-çıkışlı bir dönemdesiniz. 13 Kasım’da finansal konular, borçlar, vergi, sigorta, krediler alanında yaşayacağınız Akrep yeniayında ani değişikliklere, beklenmedik gelişmelere karşı hazırlıklı olmalısınız. Uranüs’ün bu süreci sarsıcı bir şekilde etkileyeceğini unutmayın. Finansal durumunuzu yeniden değerlendirerek daha iyi bir strateji oluşturabilir ve hedeflerinizi gerçekleştirecek yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 8 Kasım’da Venüs karşıt burcunuz Terazi’ye geçiyor. İlişkiler, ortaklık ve evlilik konuları gündeme gelirken kimi insanlardan uzaklaşabilir, bazılarıyla daha yakın ilişkiler kurabilirsiniz. 24 Kasım’da yönetici gezegeniniz Mars’ın Yay burcuna geçişiyle yurtdışı ve yabancılarla yaptığınız işler, eğitim, uzaklara seyahat ya da hukuksal süreçlerle ilgili gelişmeler odak noktanızda olabilir. Bu konum sizin harekete geçmenize ve hedeflerinize yönelmenize yardımcı olacak. Ancak bazı engel ve sıkıntılarla karşılaşmanız da olasıdır. Ay sonunda gerçekleşen İkizler dolunayında çabalarınızın sonuçlarını görmeye başlayabilirsiniz.

BOĞA ve YÜKSELEN BOĞALAR​

Kasım ayına sosyal hayatınız ve ilişkilerinizle ilgili pozitif bir başlangıç yapabilirsiniz. 8 Kasım’da yönetici gezegeniniz Venüs’ün Terazi burcuna geçişi ilişkilerinizi olumlu bir şekilde etkileyebilir. İlişkilerinizde denge, uyum, keyif artabilir. Çalışma hayatınızla ilgili hoş gelişmeler olabilir. Sağlığınızı güçlendirmek, tahlil ve kontrollerinizi yaptırmak içinde bu süreci kullanabilirsiniz. 13 Kasım’da karşıt burcunuz Akrep’te güçlü bir yeni ay meydana geliyor. Bu yeni ay tutku dolu yeni ilişkiler ya da kendinizi güçlü bir şekilde ifade edeceğiniz yaratıcı projeler getirebilir. Ancak burcunuzda seyahat eden Uranüs’ün ani karar değişikliklerine, beklenmedik gelişmelere sebep olabileceğini unutmayın. İkili ilişkileriniz, evlilik ve ortaklık ilişkilerinde daha yaratıcı bir yaklaşımı benimseyebilirsiniz. Ay sonuna doğru Güneş ve Mars’ın Yay burcuna geçişiyle parasal konular daha fazla gündeminizde olmaya başlayabilir. Ev ya da ailenizle ilgili harcamalar yapmak isteyebilirsiniz. Ancak 27 Kasım’da gerçekleşen İkizler Dolunayı gelir ve gider dengenizi sağlayacak önemli kararlar almanızı gerektirebilir.

İKİZLER ve YÜKSELEN İKİZLER​

Kasım ayına çalışma hayatınızla ilgili gelişmelere, önemli karar ve projelere odaklı başlayabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Merkür’ün 10 Kasım’da Yay burcuna geçişiyle ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikle ilgili konular gündeminize gelmeye başlayabilir. İletişim şekliniz ve düşünce yapınızdaki değişimler daha açık fikirli ve cesur olmanızı sağlayabilir. Dürüstlük ve açık olmayı ön plana alabilirsiniz. 13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşen yeni ay çalışma hayatınız ve günlük rutinlerinizi değiştirecek gelişmelere hazırlıklı olmanızı gerektiriyor. Sağlığınızla ilgili konuları da ön plana almanızda fayda var. 22 Kasım’da Güneş, 24 Kasım’da ise Mars Yay burcuna geçiyor. Ortak iş birlikleri, ikili ilişkiler ve evlilik ilişkilerinde daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. Zira ilişkilerinizde sizi zorlayacak bazı duygusal engellere takılmanız mümkündür. Ay sonunda burcunuzda gerçekleşen dolunayda ilişkilerinizle ilgili önemli kararlar ortaya çıkabilir. Belki hayallerinize gidecek yolda duygusal olarak daha derin bir seviyede bağlantı kurmanız gerekebilir.

YENGEÇ ve YÜKSELEN YENGEÇLER​

Kasım ayına yaratıcılığınızın ve kişisel ifadenizin yüksek olacağı bir enerjiyle başlıyorsunuz. Yaratıcı projeler belki risk içeren yatırımlar ya da hobilerinizi ön plana alabilirsiniz. 8 Kasım’da Venüs Terazi burcuna geçiyor. Evinizi yenileme, dekorasyon ya da ev değişikliği nedeniyle sosyal çevrenizde değişiklikler oluşabilir. 13 Kasım’da gerçekleşen Akrep yeni ayı aşk ve romantizmle ilgili yeni başlangıçlar için uygun bir zaman olabilir. Ancak geleceğe yönelik planlarınızda beklenmedik değişikliklere de hazırlıklı olmalısınız. Merkür’ün Yay burcuna geçişi çalışma hayatınızla daha özgüvenli ve cesur kararlar alabileceğiniz bir dönem. Ancak yakın çevre, kardeşlerle iletişimde sıkıntılar oluşabilir. Ay sonuna doğru Güneş ve Mars’ın da Yay burcuna geçişiyle motivasyonunuz artarken çalışma temponuz da yükselebilir. Parasal konular ve geleceğe yönelik hedeflerinizle ilgili daha fazla mücadele içinde olabilirsiniz. Ancak bu yoğun gündem içinde sağlıkla ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. 27 Kasım’da gerçekleşen dolunay geri planda kalmak ve gelişmeleri gözlemlemek isteyeceğiniz bir sürece işaret ediyor. Arkanızdan konuşulanlar, sizden saklanan bazı bilgiler açığa çıkabilir. Yurtdışı ve yabancılarla ilgili işler, eğitim, seyahat programları ya da vize, burs başvurularıyla ilgili hayal kırıklığına açık durumlar oluşabilir.

ASLAN ve YÜKSELEN ASLANLAR​

Kasım ayına ev ve aile ile ilgili konulara odaklı başlayabilirsiniz. Evinizde yeni bir düzen yaratma ya da aile üyeleriyle ilişkilerinizi güçlendirme fırsatı bulabilirsiniz. 13 Kasım’da gerçekleşen Akrep yeniayı size duygusal bağlarınızı derinleştirme ve istediğiniz yenilikleri yapma fırsatı sağlayacaktır. Ancak işle ilgili beklenmedik durumlara karşı da hazırlıklı olmalısınız. Ay sonuna doğru Güneş ve Mars Yay burcuna geçiyor. Gündeminizde aşk hayatınız, varsa çocuklarla ilgili konular gelebilir. Yaşamla ilgili çok daha tutkulu ve hevesli olabilirsiniz. Yeni bir aşka yelken açmak, keyif aldığınız uğraşlara yönelmek isteyebilirsiniz. Ay sonunda gerçekleşen İkizler dolunayı sosyal çevre ve arkadaşlarla ilgili açığa çıkan durumlara işaret ediyor. Arkadaş çevrenizden birisiyle kazançlarınızı arttıracak bir girişim içinde olabilirsiniz.

BAŞAK ve YÜKSELEN BAŞAKLAR​

Kasım ayına zihinsel konulara odaklı başlıyorsunuz. Yakın çevre, kardeş, kuzen ilişkileri ve ticari faaliyetler gündeminizde olabilir. Yönetici gezegeniniz Merkür 10 Kasım’da Yay burcuna geçiyor. Bu geçişle birlikte ev ve aile ile ilgili konular sizi daha meşgul edebilir. Evinizde değişiklikler yapma ya da aile ilişkilerini güçlendirme fırsatı bulabilirsiniz. 13 Kasım’da Akrep burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Bu yeni ay yakın çevre ilişkilerinizdeki bağları derinleştirme ve sosyal medya, reklam, tanıtım gibi işlerde yeni adımlar, yeni projeler getirebilir. Ancak bir haber, farklı bir bakış açısı, belki bir yasa değişikliği ya da hukuksal problemler beklenmedik gelişmelere sebep olabilir. Ay sonuna doğru Güneş ve Mars Yay burcuna geçiyor. Odak noktanız ev, evle ilgili yapılacaklar, aile ilişkilerinde olacak. Evinizdeki düzeni iyileştirmek, duygusal bağları daha sağlamlaştırmak adına uygun bir zaman olabilir. 27 Kasım’da yaşanacak İkizler dolunayı işiniz, kariyeriniz ve toplumsal statünüzle ilgili önemli gelişmelere işaret ediyor. Yurtdışı ve yabancılarla ilgili projelerde tamamlanmalar emeklerinizin karşılığını almanızı sağlayabilir.

TERAZİ ve YÜKSELEN TERAZİLER​

Kasım ayına ilişkiler ve parasal konulara odaklı olarak başlıyorsunuz. 8 Kasım’da yönetici gezegeniniz Venüs’ün burcunuza geçişiyle kendinizle ilgili konular, dış görünümünüz ve genel sağlığınızla ilgili konulara daha fazla önem vermeye başlayabilirsiniz. 13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşen yeni ay kazançlarınızı arttıracak yeni projeler, ortak iş birlikleri getirebilir. Aynı zamanda ikili ilişkileriniz, evlilik ve ortaklık ilişkilerinizi daha güçlendirme fırsatı bulabilirsiniz. Ancak yine de hesapta olmayan kriz yaratacak gelişmeleri dikkate almalısınız. 10 Kasım’da Merkür Yay burcuna geçiyor. Daha açık fikirli ve dürüst bir iletişim tarzını benimseyerek ilişkilerinizi sağlam temellere oturtabilirsiniz. Yeni projeler, eğitim ve seyahat fırsatları yakalamanız mümkündür. Ay sonuna doğru Güneş ve Mars’ın da Yay burcuna geçişiyle odak noktanızda iletişimsel konular, yeni tanışmalar, mevcut ilişkileri geliştirmeye yönelik girişimler olabilir. 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşen dolunay yabancılarla yaptığınız işler, eğitim ya da hukuksal konularda sonlanmalara işaret edebilir. Bazı kararlarınızın sonuçları pek istediğiniz gibi olmayabilir.

AKREP ve YÜKSELEN AKREPLER​

Kasım ayına kendinize, genel sağlığınıza ve kariyerle ilgili konulara odaklı başlıyorsunuz. 8 Kasım’da Merkür Yay burcuna geçiyor. Dolayısıyla maddi konuların ve öz değerlerin ele alınacağı bir süreç olacak. Finansal durumunuzu gözden geçirebilir ve tasarruf yapmaya yönelik kararlar alabilirsiniz. Keyfi ve ekstra harcamalarınızı sınırlandırabilirsiniz. 13 Kasım’da sizin burcunuzda bir yeni ay gerçekleşiyor. Bu yeni ay döneminde kişisel değerlerinizi ve özsaygınızı güçlendirmek isteyebilirsiniz. Günlük yaşam ritminiz, sağlığınız ve çalışma hayatınızla ilgili sıkıntı duyduğunuz konular gündeminizde olabilir ve yeni bir düzenleme yapabilirsiniz. Ancak ikili ilişkiler, evlilik hayatı ya da ortak iş birliklerinde beklenmeyen gelişmelere karşı hazırlıklı olmalısınız. Ay sonuna doğru Güneş ve Mars Yay burcuna geçiyor. Maddi konular, kazançlarınız odak noktanızda olurken yeni gelir arayışı içinde olabilir veya finansal hedeflerinizi daha iyi belirleyebilirsiniz. 27 Kasım İkizler dolunayı bu çabalarınızın karşılığını alacağınız tamamlanmaları getirebilir. Bazı kararlarınızın sonuçları beklentilerinizi karşılamayabilir.

YAY ve YÜKSELEN YAYLAR​

Kasım ayına daha geri planda kalmak, dinlenmek istediğiniz içe dönük bir enerji ile başlayabilirsiniz. Günlük yaşamın iniş çıkışlarından yorgun, kafanızı dinlemek ve yalnız kalmak ihtiyacında olabilirsiniz. 10 Kasım’da iletişim gezegeni Merkür sizin burcunuza geçiyor. Kariyer ve ilişkilerinizi gözden geçirebilir, yeni kararlar alabilirsiniz. 13 Kasım Akrep yeniayı finansal konularda yeni düzenlemeler ve kariyerinizi destekleyecek yeni eğitim fırsatları ve farklı bakış açısı getirebilir. Ancak çalışma hayatınız ve çalışma koşullarınızla ilgili beklenmedik değişiklikleri dikkate almalısınız. Sağlığınızla ilgili konuları da ilk sıraya almanızda fayda var. Ay sonuna doğru Güneş ve Mars sizin burcunuza geçiyor. Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz ve enerjinizin yükseleceği bir sürece geçiyorsunuz. Odak noktanızda kişisel gelişiminizle ilgili keyif alacağınız konular olabilir. Aşk hayatınızdaki pürüzleri halletmeye çalışabilir ya da varsa çocuklarınızın eğitim hayatı ile sıkıntılarla uğraşabilirsiniz. 27 Kasım’da gerçekleşen İkizler dolunayı ilişkilerle ilgili tamamlanmalara işaret ediyor. İkili ilişkiler ya da evlilik ilişkilerindeki iletişim problemleri ve duygusal sıkıntılar kararlarınızı gözden geçirmenizi gerektirebilir.

OĞLAK ve YÜKSELEN OĞLAKLAR​

Kasım ayına sosyal çevre, arkadaşlık ilişkileri, organizasyonlar, davetler ve hayallerinize odaklı başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirmek isteyebilir ve sosyal çevrenizi genişletme, yeni bağlantılar yakalama fırsatı bulabilirsiniz. Bu alanda 13 Kasım’da gerçekleşecek yeni ay ilişkilerinizde yeni başlangıçlar yapma ve belki yeni projelere katılma imkânı getirebilir. Sosyal ağınızı genişletme ve grup aktivitelerine katılma şansı yakalayabilirsiniz. Ancak özel hayatınızdaki ani değişikliklerin sosyal hayatınıza da yansıyacağını unutmayın. Merkür’ün Yay burcuna geçişi kararlarınızı gözden geçirmenizi gerektirebilir. Güneş ve Mars’ın da Yay burcuna geçişiyle odak noktanızı iç dünyanızdaki gelişmelere çevirebilir belki meditasyon ve spiritüel çalışmalara ağırlık verebilirsiniz. Zira kontrolünüz dışı gelişmeler depresif hissetmenizi sağlayabilir. 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşen dolunay günlük rutinleriniz, iş ortamınız ve sağlığınızla ilgili gelişmeleri ortaya çıkaracaktır.

KOVA ve YÜKSELEN KOVALAR​

Kasım ayına kariyer ve gelecek hedeflerinize odaklı başlıyorsunuz. Hedeflerinizi gözden geçirebilir ve işinizde ilerleme kaydedecek fırsatlar yakalayabilirsiniz. 13 Kasım’da bu alanda meydana gelecek yeniayla birlikte kariyerinizde yeni başlangıçlar yapma, yeni projelere başlama ya da yükselme fırsatları yakalayabilirsiniz. Ancak ev ve aile içindeki beklenmedik gelişmeler zorlanmanıza sebep olabilir. 10 Kasım’da Merkür’ün Yay burcuna geçişiyle hayallerinizle ilgili daha iyimser kararlara yönelebilirsiniz. Ay sonuna doğru Güneş ve Mars’ın da Yay burcuna geçişiyle daha sosyalleşebilir, arkadaş ve dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Gelecekle ilgili geliştirici projelerde yer alabilir, yeni bağlantılar yakalayabilirsiniz. 27 Kasım’da İkizler burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay aşk hayatınız, çocuklarınız ya da riskli yatırımlarınızla ilgili netleşmeye başlayan gelişmeleri ortaya çıkarabilir.

BALIK ve YÜKSELEN BALIKLAR​

Kasım ayına yabancılarla olan işler, eğitim, seyahatler ya da hukuksal konulara odaklı başlayabilirsiniz. Belki ilişkilerde ve duygusal alanlarda bazı iniş çıkışlar yaşanabilir. Ancak sabırlı olmak ve duygusal dengeyi korumak çok önemli olacak. Zira 13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay yaratıcı projelere ve kişisel bakış açınıza odaklanmanızı gerektirecek. Yapacağınız girişimler duygusal bağlarınızı da güçlendirecektir. Venüs’ün Terazi burcuna geçişiyle daha çok parasal konular gündeminize gelirken Merkür’ün Yay burcuna geçişi kariyerle ilgili kararları vurgulayacak. Ay sonuna doğru Güneş ve Mars’ta Yay burcuna geçiyor. Kariyer ve gelecek hedeflerinizi gerçekleştirmek için daha fazla mücadele içinde olabilir, iş seyahatlerine çıkabilirsiniz. 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşen dolunay ev, aile ve yerleşimle ilgili konuları işaret ediyor. İçsel olarak kendinizi geliştirmeye ve büyümeye yönelik olabilirsiniz. Ancak zihinsel ve duygusal dengeyi sağlamayı birincil önceliğiniz yapmaya çalışın.

Sevgiyle,
Astrolog Filiz Ünal
 
KASIM (13).jpg

2023 yılı Kasım ayında gökyüzünde neler olacak?​

  • Gücümüzü ve yaşam enerjimizi ifade eden Güneş, 22 Kasım’a kadar Akrep burcunda kalacak ve bu tarih itibariyle Yay burcunda seyahat etmeye başlayacak. Bu da demek oluyor ki, özellikle 22 Kasım’a kadar tutku ve dönüşüm enerjisi hayatımızda eksik olmayacak.
  • Mücadele gezegeni Mars, 24 Kasım’a kadar Akrep burcu seyahatine devam edecek ve bu tarih sonrası Yay burcuna geçecek. Düşünce şeklimiz bu tarih itibariyle daha pozitif ve yapıcı bir hale gelecek.
  • İletişim kanallarımızı ve nasıl iletişim kurduğumuzu anlatan Merkür gezegeni, 10 Kasım’a kadar Akrep burcu seyahatine devam ediyor ve bu tarih sonrası Yay burcuna geçecek. Bu dönem itibariyle daha dışa dönük, daha sosyal ve daha pozitif bir hava hakim olacak.
  • Maddi- manevi değerlerimizi, aşk ve ilişkilerimizi anlatan Venüs, Başak burcu seyahatine 8 Kasım’a kadar devam edecek ve bu tarih itibariyle Terazi burcu seyahatine başlayacak. 8 Kasım sonrası özellikle ilişkiler anlamında daha flörtöz ve daha sosyal olacağız. Beklediğimiz aşk, bu dönem itibariyle kapımızı çalabilir.
  • Hayatımızı yapılandıran, elinde cetveli ile bize eğitim-öğretim veren Satürn, son dört aydır devam eden geri hareketini 4 Kasım’da sonlandırıp düz hareketine dönecek. Sıkışan duygular artık yerini rahatlamaya bırakacak.
  • Bolluk ve bereket gezegenimiz Jüpiter, 4 Eylül’de Boğa burcunda başladığı geri hareketine halen devam ediyor ve geri hareketi 31 Aralık’a kadar devam edecek. En önemli gündem maddemiz, tüm dünya geneli ve bizler için de ekonomi, para piyasaları, gıda ve yatırım konuları olacak.
  • Bunun yanında hayatımıza ani, beklenmedik değişiklikleri, sürprizleri getiren Uranüs, Boğa burcu gerilemesine 28 Ağustos’ta başladı ve gerileme 28 Ocak 2024 tarihinde bitecek.
  • Hayallerimizi, ideallerimizi ve hatta kayıplarımızı anlatan Neptün gezegeni Balık burcunda halen gerilemekte ve gerilemesi 7 Aralık’ta son bulacak.
  • Yine her ay olduğu gibi gökte bir tane Yeni Ay ve bir tane de Dolunay deneyimleyeceğiz. 13 Kasım’da 20 derece Akrep burcunda bir Yeni Ay, 27 Kasım’da da 04 derece İkizler burcunda bir Dolunay gerçekleşecek.



Burcu Özen
 
KASIM (8).jpg

Koç ve Yükselen Koçlar​

Sevgili Koçlar,
Bu ay maddi-manevi değerler, yurt dışı, eğitimler, ikili ilişkiler ve günlük iş akışınızın olduğu alanlara özellikle dikkat çekiyor. Planda olmayan harcamalar ya da satın alma yapacağınız somut bir değerden sebep bazı para çıkışları olası. Bunun yanında uzun zamandan beri başlamak istediğiniz kursa başlayabilir ya da bir anda planda olmayan bir yurt dışı seyahatine çıkabilirsiniz. Ancak bir gidiş olacaksa gideceğiniz yere dair otel, uçak vs. kontrollerinizi iki kere yapmanızı tavsiye ederim. İş hayatınıza dair bazı organizasyon değişiklikleri nedeniyle yeni sorumluluklar da gündeme gelebilir. Son dört aydır psikolojik olarak yorulmuş olabilirsiniz; 4 Kasım itibariyle artık rahatlamaya başlayacaksınız. İlişkileriniz açısından olumlu bir aya giriş yapıyorsunuz sevgili Koçlar. Özellikle 8 Kasım sonrası bekar Koçlar evlilik kararı alabilir ya da bir iş ortaklığına girebilirler.
13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde, ertelediğiniz sağlık kontrollerinizi gerçekleştirmenizi tavsiye ederim. Bununla birlikte bazı para çıkışları ya da bir kredi kullanımı da gündeme gelebilir. 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde kardeş, kuzen ve yakın çevrenize dair bazı yeni konular gündeme gelebilir ve onların hayatlarına dair konularla daha çok ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Koçlar.

Boğa ve Yükselen Boğalar​

Sevgili Boğalar,
Bu ay; evlilik, ilişkiler, ortalık, harcamalar ve günlük iş akışınızın olduğu alanlara vurgu yapıyor. Özellikle 24 Kasım sonrası, harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem. Bazı hesapta olmayan harcamalar söz konusu olabilir. Özellikle 22 Kasım’a kadar olan dönemde evliliklerinizde bazı form değişiklikleri de olası. Bunun yanında bekar Boğa burçları beklenmedik bir şekilde evlilik kararı da alabilirler. Eğer bir iş değişikliğine gitmek istiyorsanız ya da işinizde bazı organizasyon değişiklikleri ve de özlük haklarınızda büyüme gibi bir beklentiniz varsa; özellikle 8 Kasım sonrası daha pozitif etkiler mevcut. Gökyüzü bu anlamda sizi destekliyor olacak. Son dört aydır özellikle sosyal çevre ve arkadaşlıklarınız ile ilgili sorunlar yaşıyorsanız, 4 Kasım itibariyle artık bu konulara dair daha rahat bir dönem sizleri bekliyor olacak. Yalnız sağlığınız ile ilgili bir uyarı yapmak isterim ki; eğer ertelemiş olduğunuz herhangi bir sağlık kontrolünüz mevcutsa bu ay, yaptırmak için en doğru zamanlardan birisi sevgili Boğalar.
13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde evlilik, ortaklık ve ikili ilişkileriniz ile ilgili yeni başlangıçlar olası. Bekar Boğalar yine bu dönemde evlilik kararı alabilirler. 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde para kaynaklarınızda bazı artışlar olabilir ya da mesela uzunca zamandır alamadığınız bir borcunuzun geri dönüşü de olası. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Boğalar.

İkizler ve Yükselen İkizler​

Sevgili İkizler,
Bu ay; günlük iş akışınız, ev hayatınız, yerleşim ve ikili ilişkiler alanınıza dikkat çekiyor. Özellikle 22 Kasım’a kadar evlilik, ortaklık ve ikili ilişkiler alanlarınızda bazı yeni gelişmeler olası. Özellikle 24 Kasım sonrası çatışmalara dikkat etmek lazım. Bunun yanında bekar İkizler burçları ise bir anda evlilik kararı alabilir ya da bir iş ortaklığına gitme fikri gündeme gelebilir. Bebek haberi bekleyen evli İkizler burçları güzel haberi 8 Kasım sonrası iyicil etki olarak sevdikleri ile paylaşabilirler. Son dört aydır kariyeriniz ve hayattaki hedefleriniz ile ilgili bazı sıkışıklıklar oldu ise, 4 Kasım itibariyle rahatlamalar da söz konusu. Yine uzun zamandır başlamak istediğiniz bir hobinizi bu ay hayata geçirebilirsiniz. Ayrıca 8 Kasım sonrası aşk ve ilişkiler adına şans sizden yana sevgili İkizler.
13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde iş hayatınız ile ilgili bazı değişimler olası, hatta bir iş değişikliği de yapabilirsiniz. 27 Kasım’da burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde hayatınızın gerek iş, genel özel alanlarında değişimler olası. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili İkizler.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler​

Sevgili Yengeçler,
Bu ay; özellikle aşk, ilişkiler, çocuklar ve günlük iş akışınızın olduğu alanlara dikkat çekiyor. Özellikle 22 Kasım’a kadar olan süreçte iş hayatınız ile ilgili değişimler olası. Bir organizasyon değişimi nedeniyle kariyerinizde ya da pozisyonunuzda gelişmeler olabilir sevgili Yengeçler. Bebek bekleyen Yengeç burçları 24 Kasım’a kadar bu güzel haberi sevdikleri ile paylaşabilirler. Bunun yanında ilişkisi olan Yengeçler için yine 24 Kasım’a kadar bazı çatışmalar da olası; sakin kalmakta fayda var. Sonrasında rahatlama olacaktır. 8 Kasım sonrası ev ve yerleşim konularınız oldukça ön planda. Uzun zamandan beri yapmak istediğiniz ev değişikliğini de yine bu ay gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca son dört aydır ertelemek zorunda kaldığınız ve bir türlü gerçekleştiremediğiniz, bir seyahat, eğitim vs. var ise artık 4 Kasım itibariyle organize olabilirsiniz. Zira sıkışık enerjiler bu temalar anlamında ortadan kalkıyor. Bir uyarı olarak, eğer ertelenmiş olan sağlık kontrolleriniz var ise, özellikle 24 Kasım sonrası gerçekleştirmek iyi olacaktır.
13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde aşk, ilişkiler, hobiler ve çocuklar ile ilgili yeni konular gündemde olacaktır. Yeni bir ilişkiye başlayabilir ya da özellikle uzun zamandan beri beklediğiniz bebek haberini alabilirsiniz. 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde bazı kadersel gelişmeler olası. Ayrıca hayatınızın her alanı ile ilgili olarak yeni farkındalıklar da olası. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Yengeçler.

Aslan ve Yükselen Aslanlar​

Sevgili Aslanlar,
Bu ay; özellikle ev, yerleşim, aile büyükleriniz, aşk ve ilişkiler ile ilgili konulara dikkat çekiyor. Özellikle 22 Kasım’a kadar uzun zamandan beri yapmak istediğiniz ev değişikliğini gerçekleştirebilir ya da yine bir dekorasyon değişikliğine gidebilirsiniz. Bekar Aslan burçları için bu ay aşk adına şanslı etkiler de mevcut. Özellikle 11 Kasım sonrası yeni karşılaşmalar ve tanışmalara açık bir dönem. Ancak ilişkisi olanlar için 24 Kasım sonrası bir miktar çatışmalara açık, sakin kalmakta fayda olacaktır. Yine özellikle bebek haberi bekleyen Aslanlar bu güzel haberi 22 Kasım sonrası sevdikleriyle paylaşabilirler. Maddi değerler ile ilgili olarak 8 Kasım tarihine kadar çok pozitif etkiler mevcut. Bir terfi ya da iş değişikliği sonucu maddi değerlerinizde artış olabilir mesela. 8 Kasım sonrası yakın çevre, kardeşler ya da kuzenleriniz ile ilgili bazı gelişmeler olası, hatta birlikte bir iş yapma fikri de oluşabilir sevgili Aslanlar.
13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde ev ve yerleşime dair konular gündeme gelebilir. Bir ev değişikliğine gidebilirsiniz mesela. 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde çokça sosyal zaman geçirebilirsiniz. Bazı arkadaşlıklarınızda da sonlanmalar olası. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Aslanlar.

Başak ve Yükselen Başaklar​

Sevgili Başaklar,
Bu ay; özellikle kardeşler, yakın çevre, yerleşim, ev, maddi değerleriniz gibi alanlarınıza ışık tutuyor. Özellikle 22 Kasım’a kadar kardeşleriniz ile ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir ve hatta birlikte bir iş yapma fikrine sıcak bakmaya başlayabilirsiniz. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız, özellikle 24 Kasım’a kadar yapacağınız yeni anlaşma, sözleşmeleri dikkatli okuyup incelemenizi tavsiye ederim. 10 Kasım sonrası ev ve yerleşime dair konular gündeminizi oldukça meşgul edecek gibi duruyor sevgili Başaklar. Bu ay bir ev değişikliğine dahi gidebilirsiniz. 8 Kasım sonrası maddi değerleriniz anlamında oldukça olumlu gelişmeler mevcut. Mesela alacağınız terfi sonrası özlük haklarınızda bir artış olabilir. Bunun yanında evli ya da ortaklığı olan Başakların son dört aydır aksayan ilişkilerinde yine rahatlamalar da olası.
13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde kardeşlerinize dair yeni gelişmeler olası. Bunun yanında yeni bir ticari girişimde de bulunabilirsiniz. 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde kariyer, iş ve hayat hedefleriniz ile ilgili bazı değişimler olası. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Başaklar.

Terazi ve Yükselen Teraziler​

Sevgili Teraziler,
Bu ay; özellikle maddi değerler, kardeşler ve yakın çevre gibi alanlarınıza ışık tutuyor. 22 Kasım’a kadar para kaynaklarınızda bir artış ya da değişim söz konusu olabilir. Bu bir iş değişikliği ya da ek bir yeni ticari girişim sebebiyle olabilir mesela. Sosyal medya ya da internet üzerinden bir kazanç sağlıyorsanız, özellikle 11 Kasım sonrası yeni anlaşma, sözleşmelere çok açık bir dönem. Ancak özellikle 24 Kasım itibariyle atacağınız imzalara dikkat edin derim. Özellikle son dört aydır günlük iş akışınızın ağır aksak olduğunu düşünüyorsanız, 4 Kasım itibariyle artık bir rahatlama olacaktır. 8 Kasım sonrası hayattaki hedefleriniz ile ilgili yeni bir planlama yapabilir, gerek ev, gerek özel, gerekse iş hayatınıza dair bir değişim yapma fikri geliştirebilirsiniz. Görsel anlamda yapmak istediğiniz bir değişim varsa, yine 8 Kasım sonrası daha iyicil etkiler mevcut sevgili Teraziler.
13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde maddi kaynaklarınıza dair yeni ve pozitif gelişmeler olası. 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde gerek özel, gerekse iş sebebiyle bir yurt dışı seyahati programı gündeme gelebilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Teraziler.

Akrep ve Yükselen Akrepler​

Sevgili Akrepler,
Bu ay; sizler için özellikle maddi değerler ve kişisel hedeflerinize dair yapacağınız olası yeni konulara dikkat çekiyor. 22 Kasım’a kadar gerek özel, gerekse iş hayatınıza dair bazı yeni gelişmeler olası. Bir evliliği sonlandırabilir ya da tam tersi yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz sevgili Akrepler. Eğer bir ticaret ile uğraşıyorsanız, özellikle 10–24 Kasım arası yeni anlaşma ve sözleşmeler gündeme gelebilir. Bu tarih sonrası olası yapacağınız anlaşma ve sözleşmeleri iyi okumanızı tavsiye ederim. Yine 24 Kasım sonrası maddi anlamda bazı beklenmedik harcamalar da olası; bu ay ayağınızı yorganınıza göre uzatın derim. 8 Kasım itibariyle etrafınızda olan bitene ekstra kulak kabartın derim zira bazı gizli ilişkiler, sözler olabilir. Her anlatılana inanmayın sevgili Akrepler. Bu arada uzun zamandan beri bebek haberi bekleyen Akrepler, bu ay 4 Kasım itibariyle bu güzel haberi sevdikleri ile paylaşabilirler.
13 Kasım’da burcunuzda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde gerek özel, gerekse iş hayatınıza dair bazı gelişmeler olası. 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde bir kredi kullanımı ya da bir yatırım söz konusu olabilir. Ayrıca ertelemiş olduğunuz bir sağlık kontrolü var ise, bu ay yaptırmak için güzel etkiler mevcut. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Akrepler.

Yay ve Yükselen Yaylar​

Sevgili Yaylar,
Bu ay; gerek özel, gerekse iş hayatınıza dair yeni ve önemli olayların gündeme geleceğini gösteriyor. Psikolojik olarak oldukça yorgun olabilirsiniz ancak 22 Kasım itibariyle daha rahat bir dönem sizleri bekliyor olacak. Eğer ilişkilerinizde bazı sorunlar var ise, özellikle 10–24 Kasım tarihleri arası çözmek için girişimlerde bulunabilirsiniz ancak bu tarih sonrası çok tavsiye etmem. Özellikle ilişkilerde 24 Kasım sonrası bazı gerginlikler olası, sakin kalmanızı tavsiye ederim. Bunun yanında bu ay görsel anlamda kendinizde bir değişiklik yapmak istiyorsanız, yine 24 Kasım öncesi gerçekleştirmek daha sağlıklı olacaktır sevgili Yaylar. 8 Kasım itibariyle enerjinizin daha yükseleceğini ve çokça sosyal aktiviteler içinde yer alacağınızı söyleyebilirim. Ayrıca son dört aydır devam eden olası ev ve yerleşime dair sorunlar, 4 Kasım sonrası sırasıyla çözülmeye başlayacaktır.
13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde kadersel anlamda bazı değişimler ve haberler olası. 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde evlilik, ortaklık ve ikili ilişkileriniz ile ilgili bazı değişim ve form değişiklikleri olabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Yaylar.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar​

Sevgili Oğlaklar,
Bu ay; özellikle sosyal çevre, sağlık ve kariyer alanlarınıza ışık tutuyor. Özellikle 22 Kasım’a kadar oldukça sosyal ve eğlencenin hakim olduğu bir dönem sizleri bekliyor. 22 Kasım sonrası sağlık konuları ön plana çıkıyor. Uzun zamandan beri ertelemiş olduğunuz kontrolleriniz varsa bu ay, gerçekleştirmek için oldukça doğru bir zaman. Bununla birlikte 8 Kasım itibariyle gerek sosyal çevre, gerekse iş hayatınızdaki ilişkileriniz ile ilgili olarak dikkatiniz ekstra yüksek olsun. Arkadan iş çeviren kişilere, gizli kapaklı, kapalı kapılar ardında yapılan konuşmalara özellikle prim vermemeye çalışın derim. 8 Kasım itibariyle iş, kariyer ve hayatınıza dair hedefleriniz ile ilgili oldukça iyicil gelişmeler söz konusu olabilir. Beklediğiniz terfi bu ay gerçekleşebilir ya da uzun zamandan beri beklediğiniz iş teklifini bu ay alabilirsiniz. Bununla birlikte son dört aydır yakın çevre, kardeşler, kuzenler vs. ile çözülemeyen sorunlarınız var ise, 4 Kasım itibariyle artık pozitif gelişmeler yaşamanız olası sevgili Oğlaklar.
13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde yeni gruplara katılabilir ve bir çevre değişikliğine gitmek isteyebilirsiniz. Hatta bir STK’da görev almaya dahi başlayabilirsiniz. 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde günlük iş akışınızda bazı gelişmeler olası. Kariyer alanınızda bazı organizasyon değişiklikleri nedeniyle sorumluluklarınızda artış olabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Oğlaklar.

Kova ve Yükselen Kovalar​

Sevgili Kovalar,
Bu ay; özellikle sosyal çevre, kariyer, seyahatler ve eğitim alanlarınıza ışık tutuyor. 21 Kasım’a kadar iş hayatınızda oldukça yoğunlaşmalar olası ancak pozitif etki olarak bir terfi de söz konusu olabilir. 22 Kasım itibariyle oldukça sosyal olacağınız bir döneme giriş yapacaksınız. Bu süreçte yeni gruplara katılabilir ve yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Bunun yanında yine 24 Kasım itibariyle uzun yıllardır birlikte olduğunuz ancak artık size hizmet etmeyen bazı gruplar ve arkadaşlıklardan da kopuşlar yaşayabilirsiniz. 8 Kasım itibariyle gerek özel, gerekse iş sebebiyle bir yurt dışı seyahati gerçekleştirebilir ya da uzun zamandan beri istediğiniz eğitime başlayabilirsiniz. Bununla birlikte beklediğiniz bir mahkeme kararı olumlu olarak yine bu ay neticelenebilir sevgili Kovalar. Bunun yanında özellikle son dört aydır sizi zorlayan maddi konulara dair konularda da 4 Kasım itibariyle rahatlama ve çözümlemeler olacaktır.
13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde kariyer, iş hayatınız ve özel hayatınızdaki hedeflerinize dair sonuçlanmalar olası. Bir iş ya da pozisyon değişimine gidebilir, toplum önünde yeni bir sosyal kimlik kazanabilirsiniz. 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde aşk, ilişkiler, çocuk ve hobi alanlarınızda yenilenmeler olası. Yeni bir hobiye ya da aşka başlayabilir, uzunca zamandan beri beklediğiniz bebek haberini sevdikleriniz ile paylaşabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Kovalar.

Balık ve Yükselen Balıklar​

Sevgili Balıklar,
Bu ay; özellikle yurt dışı, eğitimler, kariyer ve maddi değerler alanlarınıza dikkat çekiyor. 22 Kasım’a kadar özellikle seyahatler anlamında oldukça yoğun zamanlar sizleri bekliyor sevgili Balıklar. 11 Kasım itibariyle anlaşmalar, sözleşmeler, toplantılar anlamında güzel etkiler mevcut. Yine bu tarih itibariyle uzun zamandan beri almak istediğiniz eğitime de başlayabilirsiniz. Kariyer ve hayattaki hedefleriniz ile ilgili en çok dikkat etmeniz gereken zaman, 24 Kasım sonrası sevgili Balıklar. Bazı aksaklıklar, çatışmalar olası; dolayısıyla psikolojinizi iyi korumaya ve sakin kalmaya bakın derim. 8 Kasım’a kadar evlilik, ortaklık ve ikili ilişkiler anlamında güzel ve keyifli etkiler mevcut. Yine bu tarih itibariyle bazı yatırımlar yapma sebebiyle para çıkışları olabilir ve bir kredi kullanımı da yine bu süreçte olası. Son dört aydır burcunuzda gerilemekte olan Satürn, duygusal anlamda sizlere oldukça sıkışıklık yaşatmış ve hayat enerjinizi düşürmüş olabilir ancak güzel haber şu ki, 4 Kasım itibariyle daha keyifli zamanlar sizleri bekliyor olacak sevgili Balıklar.
13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde yurt dışına dair konular ile ilgili bazı kararlar olası. Bunun yanında bir mahkeme konusunun sonuçlanmasına da şahit olabilirsiniz. 27 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde ev, yerleşim ve ailenize dair yeni konular gündeme gelebilir. Bu bir taşınma olabileceği gibi aile büyüklerinizin hayatlarına dair bir konunun sizi meşgul etmesi de olabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Balıklar.



Burcu Özen
 
dd.jpg




KOÇ
Bu ay finansal krizler, ölümler ve yeniden doğuş konuları, sizin ödemek zorunda olduğunuz veya size ödenmek zorunda olan nafaka, vergi iadesi gibi konular, ayrıca eş, sevgili, hayatınızdaki kişilerin parasal durumu, korkular, paylaşımlı kazançlar, borçlar, vergiler gibi konular hakkında ilk etapta bir değişim dönüşüm yaşayabilirsiniz. Ay sonuna doğru ise zeka, iletişim, haberleşme gibi konular, problemlere yaklaşımınız ve bilgiyi nasıl değerlendirdiğinizle ilgili durumlar., yakın çevreniz, kardeş ilişkileri, kısa yolculuklar, liseye kadar olan eğitim, uzun vadeli olmayan plan ve projeler, yayıncılık, pazarlama, halkla ilişkiler gibi konular hakkında hareketlilik yaşamanız pek mümkün durmakta.


BOĞA
Bu ay size açıkça düşman kişiler, mahkemeler, birden fazla kişi ile yürütülen faaliyetler (ortaklıklar), yazılı yahut sözlü birliktelikler ve en önemlisi evlilik hayatının yanında vekalet verdiğiniz insanlar, avukatınız gibi konular hakkında ilk etapta bir değişim dönüşüm yaşayabilirsiniz. Ay sonuna doğru ise kazançlarınız, paralarınız, maddi varlıklarınız, para akışınız, güvenlik duygunuz, özgüveniniz, bunun yanında taşınabilir maddi değerleriniz, kısaca maddi bütün varlığınızı anlatan konular hakkında hareketlilik yaşamanız pek mümkün durmakta.


İKİZLER
Bu ay iş ve iş arkadaşları, gündelik hayatın koşturmaları, çalışma metotları, sağlık, hastalıklar, temizlik, hijyen konuları ve evcil hayvanlar, hizmet verdiğiniz alanlar, yanınızda çalıştırdığınız insanlar, hastalıklar gibi konular hakkında ilk etapta bir değişim dönüşüm yaşayabilirsiniz. Ay sonuna doğru ise kişiliğiniz ve özellikle irade gücünüz, arzularınız ve bireyselliğiniz başta olmak üzere, egonuz ve yapılandırdığınız dünyanız, görünen kişisel tercihleriniz ve sizi siz yapan bütün fiziksel ve psikolojik değerleriniz, sosyal anlamda sizi var eden ve hayatta konumlandığınız yeri ve tepkilerinizi içeren konular hakkında hareketlilik yaşamanız pek mümkün durmakta.



YENGEÇ
Bu ay aşk hayatınız başta olmak üzere, tutkular, eğlence yaşamınız, borsa, kumar, piyango gibi şans ve risk taşıyan işler, sanat, çocuk, hamilelik, yaratıcılık gerektiren alanlar ve iradenizin sınandığı konular, çocuklar, romantik ilişkiler, moda gibi konular hakkında ilk etapta bir değişim dönüşüm yaşayabilirsiniz. Ay sonuna doğru ise bilinçaltınız, psikolojiniz, hayalleriniz ve rüyalarınız, bunun yanında ruhsal ihtiyaçlarınız, korkularınız, endişeleriniz, duyduğunuz güvensizlikler, sırlar, maddi ve manevi hapisler, darlık ve kısıtlanmalar, gizli kapaklı işler ve ilişkiler ve bunun yanında gizli düşmanlar, kendinizi kendi içinizde yetiştirmeniz başlıklarında yapılan işler, dedikodular, herkesten sakladığınız, görülmesini çok istemediğiniz yanlarınızı içeren konular hakkında hareketlilik yaşamanız pek mümkün durmakta.


ASLAN
Bu ay yaşam tarzınız, baba, kişisel bağlılıklar, alışkanlıklar, ev ve aile içi durumlar ve özellikle duygularınızın korunması, kökleriniz hakkında olabilecek gelişmeler, çok yakınızdaki insanlar, taşınmaz mallarınız, eviniz, maddi manevi miraslar gibi konular hakkında ilk etapta bir değişim dönüşüm yaşayabilirsiniz. Ay sonuna doğru ise arkadaşlıklar ve sosyal çevre içinde yapılacak çalışmalar, gerçekleştirilecek toplumsal değişimler ve bunlar için kurulacak dernekler ve hayır işleri, insanlara yararlı olma ve bu amaç uğrunda kurulacak dostluklar, gruplar, iş hayatınızdan, kariyerinizden kazandığınız gelirler, iyimser yanınızın başınıza açtığı olaylar hakkında hareketlilik yaşamanız pek mümkün durmakta.


BAŞAK
Bu ay zeka, iletişim, haberleşme gibi konular, problemlere yaklaşımınız ve bilgiyi nasıl değerlendirdiğinizle ilgili durumlar, yakın çevreniz, kardeş ilişkileri, kısa yolculuklar, liseye kadar olan eğitim, uzun vadeli olmayan plan ve projeler, yayıncılık, pazarlama, halkla ilişkiler gibi konular hakkında ilk etapta bir değişim dönüşüm yaşayabilirsiniz. Ay sonuna doğru ise statü, toplumun sizi nasıl algıladığı, üstleriniz, patronlarınız, patronlarla ilişkileriniz, iş yapış şekliniz, başarı, herkesin gözü önünde olma, yükselme çabası, yaşam hedefleri, anne ve anneyle ilgili konular, mesleğiniz, kariyer alanlarınız, şan şöhretiniz gibi konular hakkında hareketlilik yaşamanız pek mümkün durmakta.



TERAZİ
Bu ay kazançlarınız, paralarınız, maddi varlıklarınız, para akışınız, güvenlik duygunuz, özgüveniniz, bunun yanında taşınabilir maddi değerleriniz, kısaca maddi bütün varlığınız gibi konular hakkında ilk etapta bir değişim dönüşüm yaşayabilirsiniz Ay sonuna doğru ise liseden sonraki eğitim, yurt dışı ile ilgili konular, yabancılar, yabancı diller, medya, satış-pazarlama işleri, öğretim görevlileri, uzak akrabalar, felsefe, din, inançlar, hayatı sorgulama anlamlandırma ile ilgili konular, uzun mesafeli yolculuklar, rüyalar, sıra dışı konular, astroloji, sosyal bilinç, topluma nasıl ayak uydurduğunuz, akademik hayatınız gibi konularda hareketlilik yaşamanız pek mümkün durmakta.


AKREP
Bu ay kişiliğiniz ve özellikle irade gücünüz, arzularınız ve bireyselliğiniz başta olmak üzere, egonuz ve yapılandırdığınız dünyanız, görünen kişisel tercihleriniz ve sizi siz yapan bütün fiziksel ve psikolojik değerleriniz, sosyal anlamda sizi var eden ve hayatta konumlandığınız yer ve tepkileriniz gibi konular hakkında ilk etapta bir değişim dönüşüm yaşayabilirsiniz. Ay sonuna doğru ise finansal krizler, ölümler ve yeniden doğuş konuları, sizin ödemek zorunda olduğunuz veya size ödenmek zorunda olan nafaka, vergi iadesi gibi konular, ayrıca eş, sevgili, hayatınızdaki kişilerin parasal durumu, korkular, paylaşımlı kazançlar, borçlar, vergiler gibi konular hakkında hareketlilik yaşamanız pek mümkün durmakta.


YAY
Bu ay bilinçaltınız, psikolojiniz, hayalleriniz ve rüyalarınız, bunun yanında ruhsal ihtiyaçlarınız, korkularınız, endişeleriniz, güvensizlikler, sırlar, maddi ve manevi hapisler, darlık ve kısıtlanmalar, gizli kapaklı işler ve ilişkiler, bunun yanında gizli düşmanlar, kendinizi kendi içinizde yetiştirmeniz başlıklarında yapılan işler, dedikodular, herkesten sakladığınız, görülmesini çok istemediğiniz yanlarınız gibi konular hakkında ilk etapta bir değişim dönüşüm yaşayabilirsiniz. Ay sonuna doğru ise size açıkça düşman kişiler, mahkemeler, birden fazla kişi ile yürütülen faaliyetler (ortaklıklar), yazılı yahut sözlü birliktelikler ve en önemlisi evlilik hayatının yanında vekalet verdiğiniz insanlar, avukatınız gibi konular hakkında hareketlilik yaşamanız pek mümkün durmakta.



OĞLAK
Bu ay arkadaşlıklar ve sosyal çevre içinde yapılacak çalışmalar, gerçekleştirilecek toplumsal değişimler ve bunlar için kurulacak dernekler ve hayır işleri, insanlara yararlı olma ve bu amaç uğrunda kurulacak dostluklar, gruplar, iş hayatınızdan, kariyerinizden kazandığınız gelirler, iyimser yanınızın başınıza açtığı olaylar gibi konular hakkında ilk etapta bir değişim dönüşüm yaşayabilirsiniz. Ay sonuna doğru ise iş ve iş arkadaşları, gündelik hayatın koşturmaları, çalışma metotları, sağlık, hastalıklar, temizlik, hijyen konuları ve evcil hayvanlar, hizmet verdiğiniz alanlar, yanınızda çalıştırdığınız insanlar, hastalıklar gibi konular hakkında hareketlilik yaşamanız pek mümkün durmakta.


KOVA
Bu ay statü, toplumun sizi nasıl algıladığı, üstleriniz, patronlarınız, patronlarla ilişkileriniz, iş yapış şekliniz, başarı, herkesin gözü önünde olma, yükselme çabası, yaşam hedefleri, anne ve anneyle ilgili konular, mesleğiniz, kariyer alanlarınız, şan şöhret gibi konular hakkında ilk etapta bir değişim dönüşüm yaşayabilirsiniz. Ay sonuna doğru ise aşk hayatınız başta olmak üzere, tutkular, eğlence yaşamınız, borsa, kumar, piyango gibi şans ve risk taşıyan işler, sanat, çocuk, hamilelik, yaratıcılık gerektiren alanlar ve iradenizin sınandığı konular, çocuklar, romantik ilişkiler, moda gibi konular hakkında hareketlilik yaşamanız pek mümkün durmakta.


BALIK
Bu ay liseden sonraki eğitim, yurt dışı ile ilgili konular, yabancılar, yabancı diller, medya, satış-pazarlama işleri, öğretim görevlileri, uzak akrabalar, felsefe, din, inançlar, hayatı sorgulama anlamlandırma ile ilgili konular, uzun mesafeli yolculuklar, rüyalar, sıra dışı konular, astroloji, sosyal bilinç, topluma nasıl ayak uydurduğunuz, akademik hayatınız gibi konular hakkında ilk etapta bir değişim dönüşüm yaşayabilirsiniz. Ay sonuna doğru ise yaşam tarzınız, baba, kişisel bağlılıklar, alışkanlıklar, ev ve aile içi durumlar, özellikle duygularınızın korunması, kökleriniz hakkında olabilecek gelişmeler, çok yakınızdaki insanlar, taşınmaz mallarınız, eviniz, maddi manevi miraslar gibi konular hakkında hareketlilik yaşamanız pek mümkün durmakta.




Murat İpek
 
X