2023 İstanbul doğum sezeryan özel hastane fiyatları ?

secretlife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2014
441
477
Kızlar merhaba İstanbul avrupa yakasındayım . Nisan sonu gibi doğumum var Allah nasip ederse 🙏🏻 Aldığınız güncel zamlı doğum fiyatlarını önerilerinizi paylaşır mısınız ? Muhtemelen sezeryan olacak. Tüp bebek hastasıyım.

Beylikdüzü medilife 8000 , Esenyurt reyap 8500 bildiklerim. (Reyapı beğeniyorum ama Esenyurt doğumlu olmasını istemiyorum)

Kızlar merhaba İstanbul avrupa yakasındayım . Nisan sonu gibi doğumum var Allah nasip ederse 🙏🏻 Aldığınız güncel zamlı doğum fiyatlarını önerilerinizi paylaşır mısınız ? Muhtemelen sezeryan olacak. Tüp bebek hastasıyım.

Beylikdüzü medilife 8000 , Esenyurt reyap 8500 bildiklerim. (Reyapı beğeniyorum ama Esenyurt doğumlu olmasını istemiy

Beylikdüzü medilife 8000 , Esenyurt reyap 8500 bildiklerim. (Reyapı beğeniyorum ama Esenyurt doğumlu olmasını istemiyorum)
çakmakerdem hastanesinde 7000 sezeryan ben salı günü olucam

Bende sizin gibi uygun hastane arıyorum yazan kimse olmadı normalde Eyüpsultanda ikamet ediyorum burada kızılay hastanesi var 12 bin TL diyor Sezeryan hep de muayene buraya geliyordum … uygun hastane bende araştırıyorum … sürekli fiyatları artırıyorlar … hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah

Ben de dr arayışındayım bir yandan da fiyat
Beylikdüzü kolanda muayene oldum fiyatları Medilife ile hemen hemen aynı
Medilife aşırı kalabalık bir hastane o yüzden kolanı tercih ettim
Ama bende kolanda doğum yapan birilerinden fikir istiyorum açıkçası 😕
Umarım sağlıkla kucağımıza alırız

Ben de dr arayışındayım bir yandan da fiyat
Beylikdüzü kolanda muayene oldum fiyatları Medilife ile hemen hemen aynı
Medilife aşırı kalabalık bir hastane o yüzden kolanı tercih ettim
Ama bende kolanda doğum yapan birilerinden fikir istiyorum açıkçası 😕
Umarım sağlıkla kucağımıza alırız
Ben medilife da yapacağım canım hayırlısı olsun evet kalabalık ama ilgi güzel

X