- 9 Temmuz 2015
- 1.558
- 3.010
- 34
-
- Konu Sahibi Gerginbiri35
İlk görüşmeye hep İrenbe de Alper bey alıyor sanırım. Bizde ilk onunla görüştük. Onun pek beklettiğinide görmedim ben gittiğim süreçte ama nasıl bir doktor olduğunu bilmiyorum. İsrail beyde biz randevu ve bekleme konusunda hiç bir sorun yaşamadık çok yoğun olmalarına rağmen ama dediğiniz gibi kişisel numarasını şuana kadar bizimle paylaşmadı transfer sürecinde yada hamilelikte nasıl hareket ediyorlar bilmiyorum. Biz Şuan hemşirelerle görüşüyoruz. Randevu yada ilaçlarla ilgili bir sorum olduğunda arıyorum. Çok problem etmedim açıkçası çünkü ben çalışıyorum ve Ümit hanım 4.30sonrasına randevu vermiyordu cumartesi günleride çalışmıyordu İsrail bey cumartesi günü hastalarına randevu veriyor ve son randevu saat 5:30-5 gibi orada oluyorsunuz süper oldu benim için açıkçası içinize sinen her doktor en iyi doktor önemli olan güvenip inanmak yanında rahat etmekBenim aklımda israel bey vardı ama bazı olumsuz yorumlar okudum hemşire ile iletişim halinde kalınıyor diye bı soğudum irenbe Alper beye gittik çok memnun kaldık henüz tedavi başlanmadi regl bekliyoruz bakalım süreç nasıl ilerler. Daha önce ki doktorum funda gode idi
Çok iyi vala ben Alper bey ile devam etmeyi düşünüyorum umarım olumlu olur israrl beyde labaratuvar olarak irenbeyi kullanıyor canım labi çok iyi diyolar birde medikalpointin de labaratuvar i çok iyi israel beyde ücretler ne acaba bilgi verir misinizİlk görüşmeye hep İrenbe de Alper bey alıyor sanırım. Bizde ilk onunla görüştük. Onun pek beklettiğinide görmedim ben gittiğim süreçte ama nasıl bir doktor olduğunu bilmiyorum. İsrail beyde biz randevu ve bekleme konusunda hiç bir sorun yaşamadık çok yoğun olmalarına rağmen ama dediğiniz gibi kişisel numarasını şuana kadar bizimle paylaşmadı transfer sürecinde yada hamilelikte nasıl hareket ediyorlar bilmiyorum. Biz Şuan hemşirelerle görüşüyoruz. Randevu yada ilaçlarla ilgili bir sorum olduğunda arıyorum. Çok problem etmedim açıkçası çünkü ben çalışıyorum ve Ümit hanım 4.30sonrasına randevu vermiyordu cumartesi günleride çalışmıyordu İsrail bey cumartesi günü hastalarına randevu veriyor ve son randevu saat 5:30-5 gibi orada oluyorsunuz süper oldu benim için açıkçası içinize sinen her doktor en iyi doktor önemli olan güvenip inanmak yanında rahat etmek
Evet ondan bahsetti labaratuvar transfer vs İçin irenbeyi kullanıcak ama testler için başka biryere yönlendiriyor. Ücret için muayene ücreti 1.600tl nakit veya kart ilk muaynede ödüyorsunuz sonrasında regl 2.günü baktı sonra tekrar yumurtlama günü baktı sonra test istedi test sonuçları için çağırdı yani toplam 4 görüşmenin hepsi için 1.600 verdik. Şimdi tekrar gidicem verdiği ilaçları kullanıyorum tüp bebek tedavisi öncesinde biestron - d vitamini-folik asit verdi. Bu hafta gittiğimde kan alacak muayne edecek tüp bebek tedavisine başlayacak yine bir muayne vs ücreti olmayacak. Tüp bebek içinde henüz net fiyat belli değil dondurma yapıcak mı yapmayacak mı ne kadar ilaç yazması gerekecek onlara göre belli olacak biz genel olarak sorduk İrenbe için+Doktor için+İlaçlar için 40bin civarı diye hesapladılarÇok iyi vala ben Alper bey ile devam etmeyi düşünüyorum umarım olumlu olur israrl beyde labaratuvar olarak irenbeyi kullanıyor canım labi çok iyi diyolar birde medikalpointin de labaratuvar i çok iyi israel beyde ücretler ne acaba bilgi verir misiniz
Merhaba son durumunuz nedirEvet ondan bahsetti labaratuvar transfer vs İçin irenbeyi kullanıcak ama testler için başka biryere yönlendiriyor. Ücret için muayene ücreti 1.600tl nakit veya kart ilk muaynede ödüyorsunuz sonrasında regl 2.günü baktı sonra tekrar yumurtlama günü baktı sonra test istedi test sonuçları için çağırdı yani toplam 4 görüşmenin hepsi için 1.600 verdik. Şimdi tekrar gidicem verdiği ilaçları kullanıyorum tüp bebek tedavisi öncesinde biestron - d vitamini-folik asit verdi. Bu hafta gittiğimde kan alacak muayne edecek tüp bebek tedavisine başlayacak yine bir muayne vs ücreti olmayacak. Tüp bebek içinde henüz net fiyat belli değil dondurma yapıcak mı yapmayacak mı ne kadar ilaç yazması gerekecek onlara göre belli olacak biz genel olarak sorduk İrenbe için+Doktor için+İlaçlar için 40bin civarı diye hesapladılar
İsrail bey vitamin ve hormon hapı başlattı ve şükürler olsun normal yollardan hiç beklemediğimiz bir anda hamile kaldık. Tüp bebek tedavisine başlamamıza 1 ay vardı hormon hapı bitince başlayacaktık. Ancak o yumurta artışı sağladı ve hamileyim. Hala doktorumuz İsrail bey iyi ki onu tanıdık Allah herkese yardım etsinMerhaba son durumunuz nedir
Biz de doktor arıyoruz İstanbul ya da İzmir de
İsrail bey vitamin ve hormon hapı başlattı ve şükürler olsun normal yollardan hiç beklemediğimiz bir anda hamile kaldık. Tüp bebek tedavisine başlamamıza 1 ay vardı hormon hapı bitince başlayacaktık. Ancak o yumurta artışı sağladı ve hamileyim. Hala doktorumuz İsrail bey iyi ki onu tanıdık Allah herkese yardım etsin
Selamlar , hangi vitaminleri önerdi acaba?İsrail bey vitamin ve hormon hapı başlattı ve şükürler olsun normal yollardan hiç beklemediğimiz bir anda hamile kaldık. Tüp bebek tedavisine başlamamıza 1 ay vardı hormon hapı bitince başlayacaktık. Ancak o yumurta artışı sağladı ve hamileyim. Hala doktorumuz İsrail bey iyi ki onu tanıdık Allah herkese yardım etsin
Ayy umut oldunuz bana inşallah ben de 1 ay daha bekleyip gitmeyi düşünüyorum. Eşiniz vitamin kullandı mı acaba?D vitamini-folik asit- biestron diye bir hormon hapı bunlar haricinde ben arı poleni bal anans Hindistan cevizi sütü ve havuç tüketmeyi arttırmıştım
Eşim kullanmadı dışarıdan yemek yemeyi kesti ve ikimizde çocuk olmuyor tüp bebek denicez yapıcak birşey yok diye düşünmeye başladık. O bir ay içerisinde hamile kaldım açıkçası darısı başınıza en doğru zamanda Allah güzel evladınıza kavuştursunAyy umut oldunuz bana inşallah ben de 1 ay daha bekleyip gitmeyi düşünüyorum. Eşiniz vitamin kullandı mı acaba?