Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2023 HAZİRAN GEBELİK PLANLAYANLAR⭐️ Toplanalımm🌸
- Konu Sahibi bebekcee
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Mayıs 2023
- 131
- 65
- 13
Yerleşme kanaması mı acaba?Kızlar pazar çatlatma iğnesi oldum bugün yani 4. Gün lavaboda peceteye kan geldltneden olabilir
Erken yaYerleşme kanaması mı acaba?
- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- 20 Mayıs 2023
- 131
- 65
- 13
Aminn Allah herkesin gönlündekini yaşatsın inşallahBen de Haziran ayinda gebelik istiyorum kızlar, inşallah hayırlısıyla olur ve inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir kızım olur
- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
Amin hepimizin inşallahAminn Allah herkesin gönlündekini yaşatsın inşallah
Benimde bat 9 Haziran hakkımızda hayırlısı olsunBen varımm inşallah hayırlısıyla isteyen herkese nasip olur çok uğraşmadan sağlıklı bir şekilde bat 9 Haziran bakalım nasip, burda birbirimize haber verelim inşallah
Test yaptınız mı merak ettim siziBenim de 2 haziran hayirli haberler alalim insallah kizlar
ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.725
- 48
- 30
Yaptim hamileyimTest yaptınız mı merak ettim sizi
- 22 Şubat 2023
- 10.181
- 11.324
- 218
- 37
Canımmmmmm ne diyorsun ay nasıl sevindim anlatamam hayırlı uğurlu olsun canım. Başka grupta yazışıyorduk sonra seni görememiştim. Çok çok sevindimmmmm. Süreci anlatır mısın biraz? Ben bu ay da hamile kalamazsam rahim filmi isticem. İki aşılama oldum ama tutmadı.Yaptim hamileyim
ziyagillerdenmiyimneyim
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.725
- 48
- 30
Canim biliyorsun nisanda klomen ve catlatma ignesi kullanmistim ama kimyasal gebelik oldu beta hcg 750 ye kadar cikti sonradan birden dustu dusukten 4 gun sonra normal adet oldum ve ilacsiz ignesiz kimyasaldan sonraki ay kendiliginden hamile kaldim adet gunu kan verdim 12 cikti tekrar baktirmadim bir daha doktorum 1 hafta sonra kan ver dedi su an iyiyim uyku halinden baska bir belirti yokCanımmmmmm ne diyorsun ay nasıl sevindim anlatamam hayırlı uğurlu olsun canım. Başka grupta yazışıyorduk sonra seni görememiştim. Çok çok sevindimmmmm. Süreci anlatır mısın biraz? Ben bu ay da hamile kalamazsam rahim filmi isticem. İki aşılama oldum ama tutmadı.
- 22 Şubat 2023
- 10.181
- 11.324
- 218
- 37
Çok şükür canım. Sağlıkla kucağına al inşallah. Çok çok sevindim. Süreçten bizi haberdar et mutlaka. Darısı bize kuzum. Bizlere dua et. Allah yardımcımız olsun. Çok sevindimmmCanim biliyorsun nisanda klomen ve catlatma ignesi kullanmistim ama kimyasal gebelik oldu beta hcg 750 ye kadar cikti sonradan birden dustu dusukten 4 gun sonra normal adet oldum ve ilacsiz ignesiz kimyasaldan sonraki ay kendiliginden hamile kaldim adet gunu kan verdim 12 cikti tekrar baktirmadim bir daha doktorum 1 hafta sonra kan ver dedi su an iyiyim uyku halinden baska bir belirti yok
Yaaa çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasıl etsin bize de dua edinYaptim hamileyim
ziyagillerdenmiyimneyim
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.725
- 48
- 30
- 22 Şubat 2023
- 10.181
- 11.324
- 218
- 37
Ederiz kuzum ederiz bebeğin seninle Allah'ın izniyleAmin kizlar dualarim sizinle benim de cok yeni dua edin tutunsun minigimm
ziyagillerdenmiyimneyim
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.725
- 48
- 30