2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Daha erken canım şuanda zaten pozitif çıkmış daha iki gün var kendini düşük değerim diye strese sokuyorsun geç tutunma olmuştur burda kaç kişiler okudum sonradan 3 çe dörde katlayan ...

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için artık test günümde Salı sabah tekrar test vereceğim. Sonucu ona göre doktor ile paylaşırım. Umarım artış gösterir ama genel olarak okuduklarım ve yaşananlara bakılırsa pek umutlanmamam gerekir gibi. Yine de hayırlısı olsun umarım diğer bekleyen arkadaşların ki pozitif çıkarda en azından kendimi öyle teselli ederim. Dualarım sizlerle

Hayırlısı ile artış göstersin inşallah canım

Seninki kaçıncı gün embriyosu idi ?

Allah’tan ümit kesilmez. İhtimal çok düşük olsa da ben de çok heveslenmeden yarın ki testi bekliyorum. Çok örnek var düşük başlayıp sonunda keseyi gören. Her iki ihtimali de düşünüp umudumuzu kaybetmeden enerjimizi düşürmeden bekleyeceğiz. Kimi kolayca yükseliyor kimi bekletiyor. Sonu güzel olsun

Canım iğne etkisini bilemem kaç günde geçiyor ama 9. Gün için biraz düşük
Hemen modunu düşürme asıl test gününde yükselmiş olabilir toparlayan cok sonradan

Kızlar taze transfer oldum 5.gün embriyosu çift transfer. Transferden 3 gün sonra bel ağrısı kasık ağrısı ara ara bacaklara kadar vuran bi ağrı 1 gün boyunca devam etti sizde böyle yaşadınızmı? Yerleşme ağrısı olabilirmi?

13 çıktı doktorum gözümaydın dedi . Asıl test günüm çarşamba o gün görüşürüz dedi
Sanırım sizin 9. gün. Benim 10. gün 16.4 çıktı, 11. gün 17.8 çıktı. Doktorum çok umutlanmayalım dedi. Ben anlamıyorum doktorlar arasındaki bu yaklaşım farkını Dünden beri kendimi olumsuzluğa hazırladım.

1 günde değil de genelde 2 günde bir artış oranına göre olumlu ya da olumsuz davranır doktorlar ama sizinki neden öyle yaptı acaba

Açıkçası değer iyi mi bilmediğim içim doktoruma attım oda gözünaydın gebelik var ilaçlarına devam çarşamba görüşürüz tekrar dedi . Olumsuz düşük olsaydı umutlanma derdi . Benim cuma günü kan vermiştim 1.20 çıkmıştı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…