- 6 Eylül 2023
- 81
- 100
- 13
- 40
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Daha erken canım şuanda zaten pozitif çıkmış daha iki gün var kendini düşük değerim diye strese sokuyorsun geç tutunma olmuştur burda kaç kişiler okudum sonradan 3 çe dörde katlayan ...Hatta şimdi baktım çıkmış. 8,15 çıkmış bu da iğne etkisiyle çıkmış olabilir mi? 9. Gün için çok düşük gibi değilmigerçi 5 in üstü için sevin demişti karamel Latte ama bilemedim daha çok stres oldum sanki
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için artık test günümde Salı sabah tekrar test vereceğim. Sonucu ona göre doktor ile paylaşırım. Umarım artış gösterir ama genel olarak okuduklarım ve yaşananlara bakılırsa pek umutlanmamam gerekir gibi. Yine de hayırlısı olsunMerhabalar, ben 10. gün test verdiğimde değerim 16.8di. Doktorum çok düşük bir pozitif dedi. Çok umutlanmadan takip edelim dedi. Ben çatlatma iğnesi kullanmamıştım. 11. gün testi tekrar etmemi istedi, eğer 1 gün sonrası için yeterli artış varsa iğnelerimi tekrar reçete edecekti. İlaçlarım bitmişti. Maalesef dün 11. gün değerim 17.4 çıktı. Çok çok az yok denecek bir artış. Artamayan bir artış, artamadığı için düşme ihtimali yüksek, kimyasal olma ihtimali yüksek ama pazartesi testi tekrar edelim dedi. Literatürde 5-10ml arası gebelik kabul ediliyor ama bu çok erken bir referans değeri. Bizler en başından takipte olduğumuz için bu ufak değerleri görüyoruz. Çoğu kadın ilerlemezse anlamadan kimyasal olarak atıyor. Bunun standart bir değeri yok artış önemli ama bu kadar ufak değerlere doktorlar çok kesin konuşamıyor. Umudunuzu kaybetmeyin ama artışı takip edin ve doktorunuzu bilgilendirin. 2 günde 1 %60-66 arası günlük %30-33 arası artış olmalı en az. Çok sevgiler
Dua edelim inşallahNormalde test günüm 12 Eylül. Transferin 11. Günü. İnşallah dediğiniz gibi olur ve yükselir artık gerçekten psikolojim çok bozulmaya başladı
Hayırlısı ile artış göstersin inşallah canımÇok teşekkür ederim bilgilendirme için artık test günümde Salı sabah tekrar test vereceğim. Sonucu ona göre doktor ile paylaşırım. Umarım artış gösterir ama genel olarak okuduklarım ve yaşananlara bakılırsa pek umutlanmamam gerekir gibi. Yine de hayırlısı olsunumarım diğer bekleyen arkadaşların ki pozitif çıkarda en azından kendimi öyle teselli ederim. Dualarım sizlerle
Canim haber varmi senin yumoslardan benim 6 tisida devam ediyormus 5.gune karar vermisler nasip olursa Çarşamba transfer olucam bakalim o zamana kadar kac tane kalırsaHepimizin bebbisleri anneleriyle kalsin hayirlisi olsun simdiden sen dondurulmus mu yapacaksin
Aminnn Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın RabbimMerhaba sizi de ekleyelim hayırlı olsun inşallah
Amin gerçekten güzel bişey birbirimize destek oluyoruz bilgi alışverişinde bulunuyoruz inşallah hepimizde güzel haberlerle gelirizBu ara da test günümüz de aynıymışinşallah güzel sonuçlar alırız
Seninki kaçıncı gün embriyosu idi ?Çok teşekkür ederim bilgilendirme için artık test günümde Salı sabah tekrar test vereceğim. Sonucu ona göre doktor ile paylaşırım. Umarım artış gösterir ama genel olarak okuduklarım ve yaşananlara bakılırsa pek umutlanmamam gerekir gibi. Yine de hayırlısı olsunumarım diğer bekleyen arkadaşların ki pozitif çıkarda en azından kendimi öyle teselli ederim. Dualarım sizlerle
Allah’tan ümit kesilmez. İhtimal çok düşük olsa da ben de çok heveslenmeden yarın ki testi bekliyorum. Çok örnek var düşük başlayıp sonunda keseyi gören. Her iki ihtimali de düşünüp umudumuzu kaybetmeden enerjimizi düşürmeden bekleyeceğiz. Kimi kolayca yükseliyor kimi bekletiyor. Sonu güzel olsunÇok teşekkür ederim bilgilendirme için artık test günümde Salı sabah tekrar test vereceğim. Sonucu ona göre doktor ile paylaşırım. Umarım artış gösterir ama genel olarak okuduklarım ve yaşananlara bakılırsa pek umutlanmamam gerekir gibi. Yine de hayırlısı olsunumarım diğer bekleyen arkadaşların ki pozitif çıkarda en azından kendimi öyle teselli ederim. Dualarım sizlerle
Canım iğne etkisini bilemem kaç günde geçiyor ama 9. Gün için biraz düşükHatta şimdi baktım çıkmış. 8,15 çıkmış bu da iğne etkisiyle çıkmış olabilir mi? 9. Gün için çok düşük gibi değilmigerçi 5 in üstü için sevin demişti karamel Latte ama bilemedim daha çok stres oldum sanki
13 çıktıAh canım rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallah
Maşallah hayırlısıyla çarşamba günü de değeriniz 50-60 ları bulur sağlıkla ilerler13 çıktıdoktorum gözümaydın dedi . Asıl test günüm çarşamba o gün görüşürüz dedi
Sanırım sizin 9. gün. Benim 10. gün 16.4 çıktı, 11. gün 17.8 çıktı. Doktorum çok umutlanmayalım dedi. Ben anlamıyorum doktorlar arasındaki bu yaklaşım farkını13 çıktıdoktorum gözümaydın dedi . Asıl test günüm çarşamba o gün görüşürüz dedi
Sanırım sizin 9. gün. Benim 10. gün 16.4 çıktı, 11. gün 17.8 çıktı. Doktorum çok umutlanmayalım dedi. Ben anlamıyorum doktorlar arasındaki bu yaklaşım farkınıDünden beri kendimi olumsuzluğa hazırladım.
Açıkçası değer iyi mi bilmediğim içim doktoruma attım oda gözünaydın gebelik var ilaçlarına devam çarşamba görüşürüz tekrar dedi . Olumsuz düşük olsaydı umutlanma derdi . Benim cuma günü kan vermiştim 1.20 çıkmıştı .Sanırım sizin 9. gün. Benim 10. gün 16.4 çıktı, 11. gün 17.8 çıktı. Doktorum çok umutlanmayalım dedi. Ben anlamıyorum doktorlar arasındaki bu yaklaşım farkınıDünden beri kendimi olumsuzluğa hazırladım.
5. Gün embriyosuydu a kalite deprem nedeniyle başka ile nakledilmiştiSeninki kaçıncı gün embriyosu idi ?
İnşallah inşallah binlerce kez şükür olsun bugünleri gördümMaşallah hayırlısıyla çarşamba günü de değeriniz 50-60 ları bulur sağlıkla ilerler
Hayırlı olsunnn13 çıktıdoktorum gözümaydın dedi . Asıl test günüm çarşamba o gün görüşürüz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?