- 7 Aralık 2020
- 65
- 65
- 38
- 31
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
MaşAllah inş hepimiz pozitif haberler alırız bu stresli hafta geçmiş olur :)Transferin 7. Gününden günaydın canlar . Pozitif haberlerimiz çoğalsın inşallah . 4 yaşındaki kızım uyanıp yanıma geldi anne ben rüyamda bebek gördüm dedi . Nasıl yani dedim kucağında bir bebek vardı dediçok duygulandım Rabbim hayırlısını nasip et
Bende 1 Eylül transferiyim cuma erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı ama transfer günü çatlatma iğnesi yapmışlardı diye sevinememiştim. Bugün sabahta iğne etkisi geçmişmişim acaba diye yine yaptım yine çok silik hatta daha silik gibi geldi banasüperrr bebiş geliyor ozamannn yarın kanlarr verilsinn 1 eylül transfer arkadaşlardan haber varmı başka acaba çok merak ediyorum
Kan ver bugün kurtul canım 12 sinde bidaha verirsin asıl gününde eğer pozitifse de ikiye katlamasını görürsünBende 1 Eylül transferiyim cuma erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı ama transfer günü çatlatma iğnesi yapmışlardı diye sevinememiştim. Bugün sabahta iğne etkisi geçmişmişim acaba diye yine yaptım yine çok silik hatta daha silik gibi geldi banabirazdan iğne vurulmaya gideceğim acaba kan versem mi diye düşünüyorum bana normalde 12 sinde kan ver dediler Salı günü ama kafam gerçekten çok karışık
3. Gün için erken canım 5. Gün olsa yap çıkar derdik amaBen de çok heyecanlıyım zaman geçmek bilmiyor. Transferden sonraki 7. Gün bugün. 3. Gün embriyosu test yapsam çıkar mı acaba
Öyle mi diyorsunuz. Ben kalkıyorum o zaman. Benim için dua edin inşallah hayal kırıklığı yaşamamKan ver bugün kurtul canım 12 sinde bidaha verirsin asıl gününde eğer pozitifse de ikiye katlamasını görürsün
Çıkar canım cıkar sen hiç merak etme bukadarını gördün yabugün bi kan vericem bakalım inşallah iyi bi değer çıkar
Çok şükür heyecandan uyuyamıyorumÇıkar canım cıkar sen hiç merak etme bukadarını gördün ya
İnşallah canımÖyle mi diyorsunuz. Ben kalkıyorum o zaman. Benim için dua edin inşallah hayal kırıklığı yaşamam
Oo uyuyamazsın daha bu ne sen bide kese kalp atışı zamanı görÇok şükür heyecandan uyuyamıyorumBugün 9. Gün transferin
Evet evet şunu görebilmek için çok dua ettimOo uyuyamazsın daha bu ne sen bide kese kalp atışı zamanı gör
Allahım o günleri de göstersin inşallahhhEvet evet şunu görebilmek için çok dua ettimkan da da görüp artık bebeğimi görebilirsem Sevinçten delirmek mi valla bütün Bursa’yı megafonla gezesim var
Amin amin inşallah devamı da güzel olurAllahım o günleri de göstersin inşallahhh
Ah canım rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallahEvet evet şunu görebilmek için çok dua ettimkan da da görüp artık bebeğimi görebilirsem Sevinçten delirmek mi valla bütün Bursa’yı megafonla gezesim var
Bırak kalsın üstten yapın şu sonucun belli olsun ona göre ya sen ya bi kadın tutarsınız yaparGitti misafirlerim kızlar ama ev savaş alanı gibi . Gelmeden önce bir de temizlettirdim . Eşime dedimki temizletmeyelim zaten geçen haftasonu ben temizledim . Misafirler gidince temizletiriz . Şimdi dediğime geldik, boşuna temizlettirmiş oldum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?