2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

MaşAllah inş hepimiz pozitif haberler alırız bu stresli hafta geçmiş olur :)

Ben de çok heyecanlıyım zaman geçmek bilmiyor. Transferden sonraki 7. Gün bugün. 3. Gün embriyosu test yapsam çıkar mı acaba

süperrr bebiş geliyor ozamannn yarın kanlarr verilsinn 1 eylül transfer arkadaşlardan haber varmı başka acaba çok merak ediyorum
Bende 1 Eylül transferiyim cuma erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı ama transfer günü çatlatma iğnesi yapmışlardı diye sevinememiştim. Bugün sabahta iğne etkisi geçmişmişim acaba diye yine yaptım yine çok silik hatta daha silik gibi geldi bana birazdan iğne vurulmaya gideceğim acaba kan versem mi diye düşünüyorum bana normalde 12 sinde kan ver dediler Salı günü ama kafam gerçekten çok karışık

Eklentiler

• IMG_0298.jpeg
    44,4 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_0375.jpeg
    40,3 KB · Görüntüleme: 53
Kan ver bugün kurtul canım 12 sinde bidaha verirsin asıl gününde eğer pozitifse de ikiye katlamasını görürsün

Gitti misafirlerim kızlar ama ev savaş alanı gibi . Gelmeden önce bir de temizlettirdim . Eşime dedimki temizletmeyelim zaten geçen haftasonu ben temizledim . Misafirler gidince temizletiriz . Şimdi dediğime geldik, boşuna temizlettirmiş oldum .

Bırak kalsın üstten yapın şu sonucun belli olsun ona göre ya sen ya bi kadın tutarsınız yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…