- 9 Ocak 2018
- 238
- 195
- 103
- 37
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #4.461
Sadece duphasyon kullanıyorum onun belki regl engellemeye etkisi yoktur bilemiyorum kiYerleşme kanamasıdır merak etmeyin regl olamazsınız ilaçlardan ötürü.. bebeğiniz tutunuyor inşallah
Kahverengi sanki yazdım da daha dönüş olmadıBenimde oldu dün gece hemen hemşirenize doktorunuza yazın iğne falan verirler bana verdi .. inşallah yerleşme kanaması yaşıyoruzdur leke kahverengi mi pembemsi mi bakalım sana ne diyecekler
Artış önemli kuzum 2 gün sonrası önemliBugün test verdim tekrar 36.98 nasıl sence Dr iki gün sonra tekrar ver dedi
Yaptılar henüz çıkmadı ama transferin 5.günündeyim ben daha.Gebelik testi yaptılar mı acilde gecmiş olsun bu arada
İnş sizinki yerleşmedir sıkmayın canınızı.Kahverengi sanki yazdım da daha dönüş olmadı
Telefonla arardım ben sizin yerinizde olsam yapacak birşey yok cevap versinler. Bazı meslekler böyleKahverengi sanki yazdım da daha dönüş olmadı
Ben de sabah yapmak aklımdan geçti ama erken geldi bana 7ci gündeyim test tarihini bekleyeceğimYaptılar henüz çıkmadı ama transferin 5.günündeyim ben daha.
Ben 17.gün döndüm market sektöründe çalışıyorum maşallah diyeyim bazen hamile olduğumu unutuyorumKızlar, çalışanlar transferden kaç gün sonra işe döndünüz? Kaç gün sonra başlamak doğru olur
Bana direk hemşire dr cep nosu yok koordinatör numarası var bende mesaj atayım. Arayıp rahatsız etmeyeyim dedim ama 1 saat geçti görmediTelefonla arardım ben sizin yerinizde olsam yapacak birşey yok cevap versinler. Bazı meslekler böyle
Sonuc cıkınca yazar mısınızYaptılar henüz çıkmadı ama transferin 5.günündeyim ben daha.
Evet canım hemşire hanıma sormustum cevap geldi.Vajinadan dedi.Öyle yapicam haplari içtim göbekten iğneleri vuruldum.Hap olarak alindiginde etkisi yokmus canim sadece migde bulandiriyo bas dönmesi halsizlik yapiyomuss..
Benim doktorum kesinlikle vajinal fitil olarak dedi. Bence vajinal fitil daha saglikli ve dogrudan bebege gidiyo
Canım 31 çıkmış değerim. Ama bugün çok kustum kastım kendimi inşallah bişe olmamıştır.Sonuc cıkınca yazar mısınız
Siz bilirsiniz ama hemşire hanımın görevi ise keyfiye bir durum yok ortada ben sizin yerine olsam 10 defa aramıştım .. arayın hemen benceBana direk hemşire dr cep nosu yok koordinatör numarası var bende mesaj atayım. Arayıp rahatsız etmeyeyim dedim ama 1 saat geçti görmedi
Hayrlı olsun sevindim adınızaCan
Canım 31 çıkmış değerim. Ama bugün çok kustum kastım kendimi inşallah bişe olmamıştır.
Size doğru ilacı vermemişler sanırım bendeki böyle değil.Selam kizlar progestan kapsül reçete de ağızdan alınacak diyor, hastanenin verdiği diğer evrakta vajinal fitil olarak diyor.Zaten hap şeklinde kafam karıştı nasıl kullanılıyor bu , gece 12 de yarın da sabah öğlen akşam kullanacağım fotosunu ekliyorum.Acil bilen varsa yardımcı olur mu
Hastaneyi aradım dr sorup dönüş yapacaklarımı söyledilerSiz bilirsiniz ama hemşire hanımın görevi ise keyfiye bir durum yok ortada ben sizin yerine olsam 10 defa aramıştım .. arayın hemen bence
hımm yok yok belirtim falan yok gayet normal devam ediyorum unutuyorum bile bazenBen ilk iki günden sonra kalkmıştım zaten. Belirtin yok olmaz da zaten bence çok çok küçük çünkü. Olsa olsa ilaçların yan etkisidir. Ben pazartesi kan vereceğim o zaman belli olucak ☺
Dönüş yaptılar lekelenme olması normal bi kaç günde sürebilir dediler tatmin olmadım hiçHastaneyi aradım dr sorup dönüş yapacaklarımı söylediler
Hemşireye yazmistim.Ayni ilaç vajinalden alın dedi.Sekreterlik reçeteyi yazarken kapsülü yazmış eczanede de onu verdiler.Size doğru ilacı vermemişler sanırım bendeki böyle değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?