• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Gönlü güzel arkadaşlarim mübarek Ramazan bayramınız kutlu olsun sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu nice bayramlargeçirmeniz dileğiyle opuyorum sizi
Canimmmm benimmmm senin ve ailenin de bayraminiz mubarek olsun hepinizi öpüyorum arkadaslar nicr bayramlara hep beraber inşallah:)))))

Gönlü güzel arkadaşlarim mübarek Ramazan bayramınız kutlu olsun sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu nice bayramlargeçirmeniz dileğiyle opuyorum sizi

Seninde ve diger tüm arkadaşlarinda bayrami mübarek olsun. Cok guzel gunleri geride biraktik insallah rahmet kapilarinin acildigi gunlerde dualarimiz kabul olmuştur.

Amin canim insallah :) eşin mutlaka tedavi olmali canim insallah en yakin zamanda sevinirsiniz
tdv başladık canım sperm testi yaptırdık sayı ve yapısı normal sadece İleri hareketinde yavaşlama varmış.. o da zaten 1 testle anlaşılmaz dedi dr.. 1 ay sonra ameliyat olcak inşAllaah.. Eşi ameliyat olanlar yardımcı olabilirse sevinirim ameliyat sonrası nelere dikkat etmek gerekiyor özellikle ilişki ye ne zmn başlamak gerekiyor..

Ohh bee bugünleri görmek ne güzel dimi :) keyfini cıkar canımm nasılsın ne var ne ypk?
Valla canim her sey olmasi gerektigi gibi simdilik çok şükür. Hep uykuluyum ateşim hep yüksek hep basim dönüyor mutfaga giremiyorum her şey kokuyor. Öyle hayallerdeki gibi mutlu mesut keyifli gecmiyor bu günler 2 aylik oldum 4 hafta daha sabredebilsem biraz duzelirim insallah.. Sen ne yaptin haftaya mi senin bat

Valla canim her sey olmasi gerektigi gibi simdilik çok şükür. Hep uykuluyum ateşim hep yüksek hep basim dönüyor mutfaga giremiyorum her şey kokuyor. Öyle hayallerdeki gibi mutlu mesut keyifli gecmiyor bu günler 2 aylik oldum 4 hafta daha sabredebilsem biraz duzelirim insallah.. Sen ne yaptin haftaya mi senin bat
Bayram ve ziyaretler bana tatil yaptırmıyor Onun dışında iyiyim.bat 10 temmuzda çok çalıştık bakalım hayırlısı

aaynaa aaynaa . Canim nerelerdesin hic bu kadar uzak kalmazdin buralardan yaaa ne oldu iyi misin :KK43: kizlar herkes bi sessiz huuuuuuu
Merhaba canım.iyi diyelim iyi olsun.sen nasılsın. Moraller bozuk biraz.bu ay yeni bir doktora gidicektik bayramdan önce. Ne hikmetse hiç gecikmeyen adetim 4 gün gecikti.ve bayramda geldi.ve de doktora gidemedim tatil nedeniyle.inşallah aksilik olmassa bu ay artık. .senin hamişlik nasıl gidiyor

Merhaba canım.iyi diyelim iyi olsun.sen nasılsın. Moraller bozuk biraz.bu ay yeni bir doktora gidicektik bayramdan önce. Ne hikmetse hiç gecikmeyen adetim 4 gün gecikti.ve bayramda geldi.ve de doktora gidemedim tatil nedeniyle.inşallah aksilik olmassa bu ay artık. .senin hamişlik nasıl gidiyor
Iyi gidiyordur insallah canim kalp atisindan sonra daha gitmedim doktora merak ediyorum ama doktor ayin 20 sina randevu verdi şaka gibi herkes haftada bir iki haftada bir gider ben tam bir ay sonra. Yeni doktor arayisi icindeyiz insallah buluruz. Benim de hamile kalmadan önce ilk defa adetim 7 gün geçmişti delirmistim resmen. Ama sonraki ay adet olmadim hamile kaldim :) insallah senin de yakindir canim o günlerin:)

Back
X