Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SIRA GELDİ 30. HAMİŞEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
BUGÜN LİSTEMİZDEN 2 TANE HAMİŞ HABERİ DUYURDUM AFİYE GİBİ DOLANIYORUM ARKALARINDA :)
ay canım hayırlarla sağlıcakla inşallah nasip olur mu liste kalabalıklaştıkça hamiş haberleri ta ne zaman 31. sıra da benim olsun diyordum geldi çattı da bir heyecan bastı ya :)Darısı sana inşallah canım kendi haberinide verirsin
Kuzumm az kaldı sanaa :)ben 33mü demiştimkızlar hamişler aldı başını gidiyor ooooooooooooooooooooo aha bana 1 kişi kaldı 30. hamişimizi bekliyoruz![]()
evet az kaldı canım :)Kuzumm az kaldı sanaa :)ben 33mü demiştimhadi bakalım
İlk okuyunca bir an sen yazdın sandım kuzum çok heyecanlandımMerhabalar Arkadaşlar, nasipse bende aralık annesi olacagım ya da 01.01.2018 verdi doktor ben şokbende kalp atışları için cok heyecanlıyım haftaya gideceğim ve vakit geçmiyor 5+3teyim bende..
meraklıyım....
@mervebil de hamile arkadaşlar listeyi tek tek kontrol ediyorum 29. hamişimiz![]()
İlk okuyunca bir an sen yazdın sandım kuzum çok heyecanlandım![]()
Anladım cnm inşallah hayırlısıyla güzel haberler veririz hepimizBenim esimde problem vardi canim tedavi oluyor şimdi. Bir olumsuz asilamamiz var.
hayırlarla sağlıcakla inşallah sevineceğiz kuzum aminAnladım cnm inşallah hayırlısıyla güzel haberler veririz hepimiz
İnşallah canım benim inşallah :)ay inşallah benimki de yakındır gülüm ya ben de heyecanla beklemedeyim bu ay
ay kuzum duanı eksik etme şuan bile inan vajinamda bir acıma var anlatamıyorum ya geçen gece rüyamda rahmetli kaynatamı gördüm eski ev birden yepyeni oldu duvarlar masmavi oldu gökmavisi..İnşallah canım benim inşallah :)
Ya valla ben de ayaklari yukarı dike dike beli sakatladim herhade cok belim agriyo yaaaaay kuzum duanı eksik etme şuan bile inan vajinamda bir acıma var anlatamıyorum ya geçen gece rüyamda rahmetli kaynatamı gördüm eski ev birden yepyeni oldu duvarlar masmavi oldu gökmavisi..
dün akşam da mavi bir çanta aldım rüyamda ...
oğluşum geliyor mu ne diyorum diz kapaklarıma kadar cimcikliyor sanki biri beni
Tebrik ederim canim Allah hayirla saglikla kucaginiza almayi nasip eylesinCanım çok şükür bende hamileyim benide hamilelere ekleyin![]()