- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Unutur muyum hiç canım benim.. Rabbim en kısa zamanda hepinizin yüzünü güldürecek inşallah.. :))Ne güzel canım allah razı olsun çok güzel heyecanlar bunlar tadını çıkarın. .Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah..bizleri unutmadiğin için de teşekkür ederiz kuzum
İnşallah kuzumm.. Rabbim kimin duasını kabul edecek bilemeyiz o yüzden bol bol edelim inşallah.. Bu ay özel bir şey deneyecek misin bakalım:) biz bu arada ismimizi daha hamile olduğum ilk andan belirlemiştik canımçok sevindim canım artık isim bulmaya başlarsınız anneler öyledir kesinlikle...
dualarınızı esirgemeyin kuzum ALLAH RAZI OLSUN bakalım ben de bu ay çok umutluyum içimden artık zamanı geldi inşallah diyorum inşallah öyledir hayırlarla sağlıcakla amin..
Olmaz canısı korkma :) inşallah hamilesindir hadi yahu birimiz de versin artik şu guzel haberiiiii:))))kızlar saçımı boyadım. sonradan aklım başıma geldi. hamileysem bu kadar erken zararı olur mu ?
:))) kac aydır olmadı. bir de olacağı tutar ona da zarar vermeyeyimOlmaz canısı korkma :) inşallah hamilesindir hadi yahu birimiz de versin artik şu guzel haberiiiii:))))
cümlemizden canım inşallah sevineceğizAllah razi olsun kuzum Allah kabul eylesin inşallah. Ben de ramazanda mukabeleye başlarım inşallah
merhaba canım bizlere de dua et canım bu ilk bebeğin mi ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah hayırlarla sağlıcakla aminMeraba kızlar, hamileler, çalışmalara devam edenler. Bende 10 haftalık hamileliğe adım attım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Hamile olanları sağlıkla kavuştursun, doguranlara da uzun sağlıklı ömür versin inşallah. Aranızda yeniyim. İnşallah güzel bi 9 ay geçiririz.![]()
dedesinin ismi ne canım?İnşallah kuzumm.. Rabbim kimin duasını kabul edecek bilemeyiz o yüzden bol bol edelim inşallah.. Bu ay özel bir şey deneyecek misin bakalım:) biz bu arada ismimizi daha hamile olduğum ilk andan belirlemiştik canımdedesinin ismini koyacağız Allah nasip ederse :)
Abdullah kuzum :))dedesinin ismi ne canım?
Benim de bu ay son şansım:))) kac aydır olmadı. bir de olacağı tutar ona da zarar vermeyeyim![]()
Amiinn canımm. Evet ilk bebeğim. Darısı size inşallah. Hamile kalana kadar dua edicem size. Güzel haberleriniz gelir inşallah. Sağlıklı tombiş bebekleriniz olur inşallahmerhaba canım bizlere de dua et canım bu ilk bebeğin mi ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah hayırlarla sağlıcakla amin
güzel canım benim de erkek evladım olursa hayırlarla sağlıcakla inşallah rüyamda gördüpüm İbrahim Emre ismini vereceğizAbdullah kuzum :))
he ya bizim kankişler tembel kaldıkBenim de bu ay son şansımtupbebege gerek birakma Ya Rabbiiiiiii.. Bu ay calismalar ikiye katlansin kızlar valla bak birimiz hamile kalsin artik :))
hayırlarla sağlıcakla sen de bir avaz da bebeğine kavuşursun inşallah canım amin ben 3 senedir bekliyorum bebeğimin gelmesini bu ay çok daha fazla umutluyum daha çok dua ediyorum hayıt suyu içiyorum acı acı ne bileyim şifa olur inşallah hiç hamile de kalmadım nasıl bir duygu bilmiyorumAmiinn canımm. Evet ilk bebeğim. Darısı size inşallah. Hamile kalana kadar dua edicem size. Güzel haberleriniz gelir inşallah. Sağlıklı tombiş bebekleriniz olur inşallah
Amiin. Bekleyen herkes tek seferde kurtarsın inşallah. Benim evliliğimin 2. Senesi olacak. Bi kaç deneme yaptık tutmadı. Korunuyoduk ayıptır söylemesi. Sonra dedim ki ya boşver zaten tutmuyor sal gitsin dedim. O gün hamile kalmışım meğer. Hafta hesabı o zamana denk geliyor. Birazda psikolojik bu işler. Eşimin kuzeni 7 sene çabaladı ilaçlar kullandı tedaviler oldu ama en sonunda para suyunu çekince tedaviyi bıraktı olmuyor diye umidini kesi 2 ay sonra hamile kaldı. İnşallah sizede boyle bir mucize olur. Umudun varsa yarıda kalmaz inşallah. Allah devamını da gostersin hepinize. Çok değişik bir duygu ya. Önce bi alışamiyosun bi tuhaf geliyor. Anne mi olcam ben. Benden anne olur mu felan diye kendi kendine esprilerin oluyor ama zamanla onunla konusmaya bile başlıyorsun. Hepiniz yaşayın bu duyguyu inşallah. Yarın bir de sizin için yasin okuyayım.hayırlarla sağlıcakla sen de bir avaz da bebeğine kavuşursun inşallah canım amin ben 3 senedir bekliyorum bebeğimin gelmesini bu ay çok daha fazla umutluyum daha çok dua ediyorum hayıt suyu içiyorum acı acı ne bileyim şifa olur inşallah hiç hamile de kalmadım nasıl bir duygu bilmiyorum![]()
ALLAH RAZI OLSUN canım bugün ben de Kuran okudum rahatladım ağladım ALLAH tüm dostlarımın yanında bana da nasip eder inşallah..Kullarına veren RABBİMİZ bizi de verdiklerinden hayırlarla sağlıcakla verdiklerinden eyler inşallah bizi kuru ağaç gibi bırakmaz diğer insanlara karşı utandırmaz inşallah..Amiin. Bekleyen herkes tek seferde kurtarsın inşallah. Benim evliliğimin 2. Senesi olacak. Bi kaç deneme yaptık tutmadı. Korunuyoduk ayıptır söylemesi. Sonra dedim ki ya boşver zaten tutmuyor sal gitsin dedim. O gün hamile kalmışım meğer. Hafta hesabı o zamana denk geliyor. Birazda psikolojik bu işler. Eşimin kuzeni 7 sene çabaladı ilaçlar kullandı tedaviler oldu ama en sonunda para suyunu çekince tedaviyi bıraktı olmuyor diye umidini kesi 2 ay sonra hamile kaldı. İnşallah sizede boyle bir mucize olur. Umudun varsa yarıda kalmaz inşallah. Allah devamını da gostersin hepinize. Çok değişik bir duygu ya. Önce bi alışamiyosun bi tuhaf geliyor. Anne mi olcam ben. Benden anne olur mu felan diye kendi kendine esprilerin oluyor ama zamanla onunla konusmaya bile başlıyorsun. Hepiniz yaşayın bu duyguyu inşallah. Yarın bir de sizin için yasin okuyayım.
Benim de bu ay son şansımtupbebege gerek birakma Ya Rabbiiiiiii.. Bu ay calismalar ikiye katlansin kızlar valla bak birimiz hamile kalsin artik :))
:))) üşenenin oğlu kızı olmazmış der annemhe ya bizim kankişler tembel kaldık![]()
Amiiinn canım. Çok memnun oldum. Benim adım da Elif. Birde insanlarda o fikir düşünce yok mu. İnsanı sinirlendiriyor valla. Bilmiyorum kimler ne dedi ama lafımı yanlış anlama herkesin diki her yere uzanır sen onları kafana takma. Ellerinden gelse şöyle şeyapın diye pozisyon gosterip benim sayemde oldu diyecekler. Neyse gerilmeyeyim. Allah dualarını kabul etsin. Dediğim gibi. Çocuk fikrini çok sabitleme kafanda. Psikoloji çok önemli bu durumlarda. Neyi çok istersen geç kavuşursun. Hz Yakup, Yusuf'una vaz geçince kavuşmadı mı..ALLAH RAZI OLSUN canım bugün ben de Kuran okudum rahatladım ağladım ALLAH tüm dostlarımın yanında bana da nasip eder inşallah..Kullarına veren RABBİMİZ bizi de verdiklerinden hayırlarla sağlıcakla verdiklerinden eyler inşallah bizi kuru ağaç gibi bırakmaz diğer insanlara karşı utandırmaz inşallah..
Şu dillerine dolayanlara karşı bizleri de yeşil yaprak meyve veren eylesin o analık duygusu madem içimizde onu yaşatmayı da nasip eder inşallah amin..
Benim adım münevver canım diğer arkadaşlar da isimlerini yazsın sana zahmet olmazsa ismimizle dua edersen sevinirim ALLAH senin de evladından güldürür inşallah sen de yazarsan ben de sana dua ederim isminle inşallah amin