inşallah canım ya bakalım histereskopiden sonra ne kadar süre ilişki yasak oluyor canım doktor br şey demişmiydi size kanaman olmuşmuydu eşimin yanımda kalmasına sorun yaratırlar mıHer zaman dua ediyorum canım. Histereskopide çok iyi geçecek sakın korkma
hamile olmak isteyen tüm arkadaşlarımızı ekliyoruz listeye hamiş olunca da yanına hamiş resmi ekliyoruz hepsi hamile olanlar değil karışık senelerdir o listedeyim ben de :Ama hamile degılım kı
Canım bana 10 gün kadar demişti enfeksiyon riskine karşı. Kanamamda hafif oldu bir kaç gün. Ben hastanede sadece üç dört saat kaldım sonra evime geldim yatış verilmedi. Hastanelerin prosedürleri farklı oluyor odan tek kişilik olursa eşin kalır sanırım sorun olmazinşallah canım ya bakalım histereskopiden sonra ne kadar süre ilişki yasak oluyor canım doktor br şey demişmiydi size kanaman olmuşmuydu eşimin yanımda kalmasına sorun yaratırlar mı
sağol canım bakalım yarın akşam yatacağım zaten pazartesi de ameliyattan sonra hemen çıkarır inşallah ağrı kesici ilaç fala vermişmiydi canımCanım bana 10 gün kadar demişti enfeksiyon riskine karşı. Kanamamda hafif oldu bir kaç gün. Ben hastanede sadece üç dört saat kaldım sonra evime geldim yatış verilmedi. Hastanelerin prosedürleri farklı oluyor odan tek kişilik olursa eşin kalır sanırım sorun olmaz
Canım ilaç alacak kadar ağrım olmadı. Olursa parol alabilirsin demişti ben ihtiyaç duymadım. İnşallah sende duymazsın hayırlısıyla atlatırsınsağol canım bakalım yarın akşam yatacağım zaten pazartesi de ameliyattan sonra hemen çıkarır inşallah ağrı kesici ilaç fala vermişmiydi canım
canım beni de listeye ekleyebilirmisinhamile olmak isteyen tüm arkadaşlarımızı ekliyoruz listeye hamiş olunca da yanına hamiş resmi ekliyoruz hepsi hamile olanlar değil karışık senelerdir o listedeyim ben de :bakalım bu sene hamiş resmi konduracağım inşallah yanına ismimin :)
Allah razı olsun canım 34+4 olduk şükür bayramı atlatsak daha iyi olacak. Kuzum normal doğum görünüyor nasipse. Ben haftaya kullandığım ilaçları bırakacağım ve belleyeceğiz bakalım zaman ne gösterecek
Canım benim geçmiş olsun. Bencede senin için havuz çok iyi olur. Drun çok haklı. İnşallah sağlıklı embriyolar olur rabbim çok bekletmez
canım habersiz bıraktım sizi çok afedersiniz. dün opuya gırerken bır diş agrım basladı anlatamam. eve gedlım aksama kadar uyudum. dayanılmaz hal alınca bır dıs hastanesıne gıttım. uzman gorecek yarın gel dedı. bugun gıttım dıs cekılmesı lazım ıltıhap yapmıs. once antıbıyotıkle kurutup sonra cekecez dedı. agrı kesıcıler fayda etmıyor. antıbıyotuk 3 gune hafıfltır dedı. hal boyle olunca transfer hepten ımkansız oldu. doktorum demıstıkı, kalıtelı embrıyo olursa dondurcaz . bu ancak rahımde kurtulur dersek transfer edıcez demıstı ama antıbıyotık kullandıgım ıcın vazgectı. 3 yumurta topandı. 2 sı döllenmiş. bu durumda doktorum dedıkı havuz yapalım bır dahakı adetle bırdaha ılaclara baslayacagım.
inşallah canım ya bakalım histereskopiden sonra ne kadar süre ilişki yasak oluyor canım doktor br şey demişmiydi size kanaman olmuşmuydu eşimin yanımda kalmasına sorun yaratırlar mı
Canım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun. Nasipse öyle görünüyor canım bakalım Perşembe kontrol var ne diyecek dr.
Bayram.oncesi ve sonrası o kadar çok yoğun geçti ki yazamadım kızlar hepinizin geçmiş ramazan bayramı mübarek olsun güzel günler görelim inşallahsaye E Eren61 aaynaa cennetkokulumm limoncicegi41
canim normal doğum ile olacak demek doğum sağlıkla kavuşun İnşallah
sağol canım diş rahatsızlıgım nedenıyle transfer olmadı. aynı zamanda havuz yapalım dedık. adetle bır daha ılac kullanıp bı daha tedavı olcamCanım iki tane embriyon dondurulmuş gözün aydın saglikla kucağında göstersin ìnşallah
bu kez gun verr sanırım. ay hadı hayırlısıylaa. cokkk heyecanlıyım senın adınaaaCanım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun. Nasipse öyle görünüyor canım bakalım Perşembe kontrol var ne diyecek dr.
bende meraktayımmaaynaa canım bu gün histeroskopin vardı gebeliğe vesile olur inşallah geçmiş olsun canım
senıde gecmıs bayramın mubarek olsun canım. bayram kalabalık guzel :)Bayram.oncesi ve sonrası o kadar çok yoğun geçti ki yazamadım kızlar hepinizin geçmiş ramazan bayramı mübarek olsun güzel günler görelim inşallahsaye E Eren61 aaynaa cennetkokulumm limoncicegi41
Bende ne diyecek merak ediyorum canımbu kez gun verr sanırım. ay hadı hayırlısıylaa. cokkk heyecanlıyım senın adınaaa
kuzumm ınsallahh kolaylıkla senın ve bebek ıcın en hayırlısı nasıl olacaksa oyyle olsaunnBende ne diyecek merak ediyorum canım☺ İkisi de baş geliş olursa hala normal Doğum yolu gözüküyor nasip bakalım. Sağlıkla gelsinler de
İnşallah canım. Kendimi iki fikrede alıştırdım Allah hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin inşallah.kuzumm ınsallahh kolaylıkla senın ve bebek ıcın en hayırlısı nasıl olacaksa oyyle olsaunn
canim seninde gecmis bayramin mubarek olsun...Bayram.oncesi ve sonrası o kadar çok yoğun geçti ki yazamadım kızlar hepinizin geçmiş ramazan bayramı mübarek olsun güzel günler görelim inşallahsaye E Eren61 aaynaa cennetkokulumm limoncicegi41
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?