- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
:) canım 5. gün yazmaya calısıtım rakam cıkmamıs. arada dısarı cıkıyorum. tv filan arada yatarak. bolca dua okuyorum. beslenmeme dikkat etmeye calısıyorum . sen neler yapıyorsunAmin canım cümlemizde güzel haberler alalım inşallah. Kaçıncı günündesin. Nasıl geçiriyosun zamanı
ben anladım kuzum demek ıstedıgını :) gayet anlasılır yazdın.limon yazamadigimidami anladın hemen begendin:))))
banami diyon kiz;pnasılsın canım ?ben bugun bıraz gezındım . şaka maka derken 5. gün bitti :)) az kaldııı
az kaldi valla kiz Esmalari cek Yaradana kurban:) canım 5. gün yazmaya calısıtım rakam cıkmamıs. arada dısarı cıkıyorum. tv filan arada yatarak. bolca dua okuyorum. beslenmeme dikkat etmeye calısıyorum . sen neler yapıyorsun
gunun cok gectiyse cikar hemen benceMerhaba gebelik testi aldım da burada hep sabah ilk idrarla yapın yazmışlar ne zaman yapsam doğru çıkar acaba sabahi mi bekleyeyim
evet canım sana yazdım onu. etıketledım ama nedense cıkmadııı. aman dıkkat et cok yorma kendını . doktora ne zaman gıtcen cınsıyetı bellı olur artıkk.banami diyon kiz;p
etiketlenedin ustume alindim
ben iyiyim canim anam benim kiz hasatimi cikardi bugun:))
Aramızda 1 gün var hemen hemen beraber öğrenicez yani. Ben ilk defa bugün çıktım annem bırakmıyor. Yatıyorum devamlı arada kalkıp ev içinde volta atıyorum. Bi belirtin felan var mı? Hangi ilaçları kullanıyorsun:) canım 5. gün yazmaya calısıtım rakam cıkmamıs. arada dısarı cıkıyorum. tv filan arada yatarak. bolca dua okuyorum. beslenmeme dikkat etmeye calısıyorum . sen neler yapıyorsun
doktor 4 ay dolunca net belli olur ben geliyim dedim oda oyle dedi benim dr garantici :)))evet canım sana yazdım onu. etıketledım ama nedense cıkmadııı. aman dıkkat et cok yorma kendını . doktora ne zaman gıtcen cınsıyetı bellı olur artıkk.
doktorum ozellıkle yatma sureklı dedı. kan dolasımı az oluyormus o zaman o da tutunma sansını azaltıyormus. belırtı ıcın henuz erken canım.ama ılaclardan olmalı, kasık agrılarım var zaman zaman onun dısında hıc bır fark yok. estrofem, prednol, crinone jel ve oksapar kullanıyorum . ayrıca folık asıt. sen ne kullanıyorsun?Aramızda 1 gün var hemen hemen beraber öğrenicez yani. Ben ilk defa bugün çıktım annem bırakmıyor. Yatıyorum devamlı arada kalkıp ev içinde volta atıyorum. Bi belirtin felan var mı? Hangi ilaçları kullanıyorsun
16. hafta gıdeceksın yanı, ayyy senın doktor bana fenalık gecırtıyor. ben tezcanlı ınsanım. nerdeyse kendı doktorma sorcam hucreye bakta cınsıyetını soyle dıyesım gelıyor. :))doktor 4 ay dolunca net belli olur ben geliyim dedim oda oyle dedi benim dr garantici :)))
Bendede öyle bir belirti felan yok Allahtan hayırlısı.Prednol. Progestan. Prolutex iğne. Enox iğne. Estrofem. Folic asit.Bunları kullanıyorum canım. 2 tane iğnem var artık canım çok yanıyor sertleşmiş göbeğim iğneyi batırmakta çok zorlanıyorumdoktorum ozellıkle yatma sureklı dedı. kan dolasımı az oluyormus o zaman o da tutunma sansını azaltıyormus. belırtı ıcın henuz erken canım.ama ılaclardan olmalı, kasık agrılarım var zaman zaman onun dısında hıc bır fark yok. estrofem, prednol, crinone jel ve oksapar kullanıyorum . ayrıca folık asıt. sen ne kullanıyorsun?
kiz dedim dedim geliyim dedim 3. ay bare 3 bucuk olsun dedim .16. hafta gıdeceksın yanı, ayyy senın doktor bana fenalık gecırtıyor. ben tezcanlı ınsanım. nerdeyse kendı doktorma sorcam hucreye bakta cınsıyetını soyle dıyesım gelıyor. :))
peki o iğneler ne ıcın benımkı kan sulandırıcı. hakkaten cokmus canım ya. ne zamana kadar kulalnacaksın.Bendede öyle bir belirti felan yok Allahtan hayırlısı.Prednol. Progestan. Prolutex iğne. Enox iğne. Estrofem. Folic asit.Bunları kullanıyorum canım. 2 tane iğnem var artık canım çok yanıyor sertleşmiş göbeğim iğneyi batırmakta çok zorlanıyorum
Darısı bize olsun inşallah. Çekmeye razıyızkizlar korkmayin bende oldum kac hafta aha dogacak nerdeyse bendede belirti yok:))))))))
3 defa kustum+1 gun bas donmesi okadar..
göğüs hassasıyetın oldu mu?kizlar korkmayin bende oldum kac hafta aha dogacak nerdeyse bendede belirti yok:))))))))
3 defa kustum+1 gun bas donmesi okadar..
aynen o ilk zamanlarda bir iki oldu ama ben hamile oldugumu bilmiyodum yormadim ona ben hasta olacagima yordumgöğüs hassasıyetın oldu mu?
Enox kan sulandırıcıymış. Prolutex te progestanın iğnesiymiş. Hemşirenin dediğine göre. Sonuç alana kadar devam sonucumuz güzel olursa belli bir dönem daha kullanacaksın dedipeki o iğneler ne ıcın benımkı kan sulandırıcı. hakkaten cokmus canım ya. ne zamana kadar kulalnacaksın.
Rabbim vesile kilsin inisAllahEnox kan sulandırıcıymış. Prolutex te progestanın iğnesiymiş. Hemşirenin dediğine göre. Sonuç alana kadar devam sonucumuz güzel olursa belli bir dönem daha kullanacaksın dedi
Aminn inşallahRabbim vesile kilsin inisAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?