kiz Allah imCanım eve girmeyince inşan zorlanırım diye düşünüyor ama onun sevgisi yetiyor. Her gün tarıyorum kaliteli mama kullanıyorum veteriner kontrolünden eksik etmiyorum eşimden az tüy döküyorsokkatakilere de bakmaya çalışıyorum onlara sahip çoktan olmuyor. Bölgede besleme yapan gruplara destek olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Sende ne güzel onlara bakıyorsun Allah’ın dilsiz kulları onlar duaları yeter
Olsun canım onları düşünmen yeter dediğin gibi yazın çok ihtiyaçları oluyor suyakiz Allah im
aman aman eve girmesin bosver ben kasintidan olurum herhalde kizda astimda var .
aynen oyle yani ben mama falan koymuyorum acikcasi evde pisen yemekten koyuyorum:)))
yiyolar valla :)))
yazin su gorevi benim kizda
gunah ya yazin su bulamiyolar hayvanlar vallahi
İnşallah öyle çocuklar olurlar.Evet canım bir çok insandan daha merhametli ben kusarken gelip koluma bacağıma sarılıyor teselli için. Sahiplenir inşallah bebekleri
Transferin hayırlı olsun canım inşallah sonucu hayır olsun
Başın sağolsun canım bende korkuyorum bir şey olursa diye. Bende çok istiyorum çocuklarım vicdanlı merhametli olsun, hayvana da insana da saygılı olsun. Kedim onlara bu duyguları aşılayacak inşallah
Allah tan korkusu olan vicdan sahibidir o da Yaradilani sever Yaradan dan oturuİnşallah öyle çocuklar olurlar.
Eksik çok fazla ülkemizde bu konuda.
Amin inşallahAllah tan korkusu olan vicdan sahibidir o da Yaradilani sever Yaradan dan oturu
Rabbim vicdanli insanlarla karsilastirsin hep
Amin canım inşallahİnşallah öyle çocuklar olurlar.
Eksik çok fazla ülkemizde bu konuda.
Canım nasılsın oğlun nasıl
Allah im vesile kilsinda yavruna kavus inisAllah Aminnnarkadaşlar iyi geceler ben de yarın kaynanamı memlekete bırakacağım pazartesi inşallah geri döneceğim ani bir karar aldık gelir gelmez randevu alıp şubat için tüp bebeğe başlamaya artık tayini falan bekliyordum maddiyatı da düşün düşün hep seneler geçiyor planların düşündüğün gibi olmuyor hacettepeye gideceğim bakalım umarım rapor da çkıp ilaçlar da çok pahalıya gelmez..
kaynanamgil de bilmez artık gelen giden de olmaz dinlenirim hamilelik olursa hayırlısı ile sağlıcakla herkese süpriz olur kimse de olacağına inanmıyor zaten durumları öyle :)
Hadi inşallah hayırla ilerleyip sonuçlanır.arkadaşlar iyi geceler ben de yarın kaynanamı memlekete bırakacağım pazartesi inşallah geri döneceğim ani bir karar aldık gelir gelmez randevu alıp şubat için tüp bebeğe başlamaya artık tayini falan bekliyordum maddiyatı da düşün düşün hep seneler geçiyor planların düşündüğün gibi olmuyor hacettepeye gideceğim bakalım umarım rapor da çkıp ilaçlar da çok pahalıya gelmez..
kaynanamgil de bilmez artık gelen giden de olmaz dinlenirim hamilelik olursa hayırlısı ile sağlıcakla herkese süpriz olur kimse de olacağına inanmıyor zaten durumları öyle :)
Rabbim muradini saglikla nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar ben sivas5858 bayadır girmiyorum topiğe. Çok şükür transfer oldum 3. Günümdeyim dualarınızı bekliyorum
İnşallah gaz sorunlarını atlatırsınız canım. Teşekkürler göbüş büyüdü baya :)İyiyim şükür canım oglusa gaz sancısı ile bogusuyor damla aldık şükür biraz rahatladı
Maşallah gobusune
Canım en doğru kararı vermişsin bence. Borç hiç bitmiyor maalesef bende beklemedim yavaş yavaş bitirmeye çalışıyoruz borçları. Senin yaş da benim gibi otuzun üzerinde hatırladığım kadarıyla artık bir yerden başlamak lazımarkadaşlar iyi geceler ben de yarın kaynanamı memlekete bırakacağım pazartesi inşallah geri döneceğim ani bir karar aldık gelir gelmez randevu alıp şubat için tüp bebeğe başlamaya artık tayini falan bekliyordum maddiyatı da düşün düşün hep seneler geçiyor planların düşündüğün gibi olmuyor hacettepeye gideceğim bakalım umarım rapor da çkıp ilaçlar da çok pahalıya gelmez..
Amin inşallahhRabbim muradini saglikla nasip etsin inşallah
hatırladım canım senı. hayırlı sonuclar nasıp etsın allah. bende transfer oldum. ben . günümdeyim. :) inşallah arkadasım bekleyen herkes güzel haberı alır ınsallahMerhaba arkadaşlar ben sivas5858 bayadır girmiyorum topiğe. Çok şükür transfer oldum 3. Günümdeyim dualarınızı bekliyorum
kuzum kaynanangılın bılmemesı ıyı olur evet. hakkınızda hayırlısı olsun.arkadaşlar iyi geceler ben de yarın kaynanamı memlekete bırakacağım pazartesi inşallah geri döneceğim ani bir karar aldık gelir gelmez randevu alıp şubat için tüp bebeğe başlamaya artık tayini falan bekliyordum maddiyatı da düşün düşün hep seneler geçiyor planların düşündüğün gibi olmuyor hacettepeye gideceğim bakalım umarım rapor da çkıp ilaçlar da çok pahalıya gelmez..
Amin canım cümlemizde güzel haberler alalım inşallah. Kaçıncı günündesin. Nasıl geçiriyosun zamanıhatırladım canım senı. hayırlı sonuclar nasıp etsın allah. bende transfer oldum. ben . günümdeyim. :) inşallah arkadasım bekleyen herkes güzel haberı alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?