canım samsuna istedik sonuç bekliyoruz hem bakalım tüp bebek tedavimizin de peşine koşacağız inşallah yacanım nereye tayin istediniz.hakkınızda hayırlısı olsun. insallah sende bu atamada atanırsın canım allah emeklerının karsılıgını versın.
Aminnn Rabbim inisAllah tup bebege baslamadan verir sana Amincanım samsuna istedik sonuç bekliyoruz hem bakalım tüp bebek tedavimizin de peşine koşacağız inşallah ya
ah keşkem ama hayırlısı nasipAminnn Rabbim inisAllah tup bebege baslamadan verir sana Amin
kismet iste birinin 7 sene cocugu olmaamis tup bebek yaptirdi cocugu dogdu sonradanda kendi tedavisiz bidaha hamile simdi .. Rabbim buyuktur o cocugun gelecegi gun saat dakika bile belli iste Biz kendimizi nekadar yirtsakta o Allah in yuce kudreti iste ...ah keşkem ama hayırlısı nasip
Canım gözünaydın Doğum gerçekleşti mi maşallah. Allah analı babalı büyütsün sana bir oğlan daha geliyor diye biliyordum kızın mı olduGünaydın
Kızkardeşimin 6 yıl süren tüp bebek sürecinde 3 aşılama 4 tüp bebek tedavisi biri erken doğum ile vefat biri canlı doğumla hayatta kuzusu ve bunlar tamamlandı oğlunu büyütuyor derken 9 ay sonra kendiliğinden gebe kaldığını öğrendik vee bir kızimiz oldu rabbimin mucizesi işte
Nasipte ne varsa goruyoruz arkadaşlar inşallah sizinde güzel haberlerinizi alacağız
Yok kuzum kuzlardesinden bahsediyorCanım gözünaydın Doğum gerçekleşti mi maşallah. Allah analı babalı büyütsün sana bir oğlan daha geliyor diye biliyordum kızın mı oldu
sağol canım inşallahREBİÜLAHİR AYI HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER NELERDİR?
Hicri ayının 4. Ayı olan Rebiülahir, Hicri Rebiülahir ayında yapılacak olan dualar ve ibadetler daha bir hayırlı olup bu ay içerisinde yapılan dua ve ibadetler doğrultusunda mümin kimsenin tüm dilekleri kabul olur ve yapmış oldukları ibadetler sevaplarına kat ve kat günahları affedilmektedir.
8 Aralik 2018 gunu Rebiulahir ayi giriyor.
bilginize kizlar..
Allah im inisAllah dualarimizi kabul eder..
sende sagol:))))sağol canım inşallah
Kızlardeşimi kızkardeşlerim olarak okumuşumYok kuzum kuzlardesinden bahsediyor
yok kuzum daha adet olmadım bugün yarın olmam lazım.Kızlardeşimi kızkardeşlerim olarak okumuşumA anneveoglusu kusura bakma canım canım sen adet oldun mu
Hayırlısıyla inşallah canımyok kuzum daha adet olmadım bugün yarın olmam lazım.
bende ...yok kuzum daha adet olmadım bugün yarın olmam lazım.
Allah a sukur ne yapaknaptınız kızlar nasılsınız
Canım hayırlısı olsun gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum Allah sağlıkla tekrar nasip etsinkızlar ben gene düşük yapıyorum. sabah kanda baktırdım. 22 cıktı. şimdide kanamam var. düşecek belli. kimyasal oldu demek daha dogru olur sanırım bundada var bi hayır . hep hayırlısını ıstedım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?