Ananas, çiğ kabak çekirdeği stoğumu yaptım canım. Suyu zaten çok içiyorum, proteine ağırlık vermeye çalışıyorum. 4. Denemem olunca baya tecrübelendimkuzum bol sıvı al ananas ye eskiden kızlar öyle yapardı 1 2 gün ara öğün yap abartmadan tabi birde kendini çok hareketsiz bırakma ara ara ev içinde yürü kan akışı gitsin rhme
Aminnn canım inşallah. Sırasıyla hepimizinhayırlısıyla sağlıcakla listedeki 1.sıran gibi ilk hamiş haberini senden alırız inşallah amin
ayy allah yüzünü güldürsün bende 3 kere denedim ilk tedavin sanıyordum . kür uyguladın mı tedavi başındaAnanas, çiğ kabak çekirdeği stoğumu yaptım canım. Suyu zaten çok içiyorum, proteine ağırlık vermeye çalışıyorum. 4. Denemem olunca baya tecrübelendim
Aminnn canım inşallah. Sırasıyla hepimizin
Bitkisel kür uygulamadım canım. Ama folik asit çeşitli vitaminler kullandım. İnşallah Allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun. Bu dördüncü denemem nasip olur inşallahayy allah yüzünü güldürsün bende 3 kere denedim ilk tedavin sanıyordum . kür uyguladın mı tedavi başında
Selam kızlar dün transferim oldu hayırlısıyla. Dün giremedim haber edemedim kusura bakmayın. Şimdi dinleniyorum yarın rapor alacağım.8 Kasım test günüm inşallah hayırlı haberler almak nasip olur. Dün transfer sonrası intralipit serum tedavisi yapıldı tutunmayı artırıyormuş inşallah işe yarar. Drum da bizde elimizden geleni fazlasıyla yaptık gerisi Allah’tan inşallah nasip olur hepimize
:))) canım şimdi şöyleki ne kadar fazla yumurta olursa o kadar ıyı. diyelimki 10 adet kalitelı yumurtamız var. bunların hepsini döllenmesiiçin bırakıyorlar. diyelim ki hepsi döllendi ikisini transfer edip diğerlerini dondurum saklıyorlar. o transfer edılen ıkı tane tutmazsa. gelecek ay tüp tedavısı gormeden hali hazırdakı embrıyoları transfer edıyorlar. bu kadar.
AMİİNNNBitkisel kür uygulamadım canım. Ama folik asit çeşitli vitaminler kullandım. İnşallah Allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun. Bu dördüncü denemem nasip olur inşallah
Amin inisAllah Rabbim nasip eder busefer sana emeklerinin karsiligini alirsin inisAllahSelam kızlar dün transferim oldu hayırlısıyla. Dün giremedim haber edemedim kusura bakmayın. Şimdi dinleniyorum yarın rapor alacağım.8 Kasım test günüm inşallah hayırlı haberler almak nasip olur. Dün transfer sonrası intralipit serum tedavisi yapıldı tutunmayı artırıyormuş inşallah işe yarar. Drum da bizde elimizden geleni fazlasıyla yaptık gerisi Allah’tan inşallah nasip olur hepimize
iyi canim seni sormalilimoncicegi41 BUGÜN aradılr mı
A anneveoglusu geldin mi burlara
E Eren61 nasılsın reglin bitti mi
aaynaa senin diyet nasıl gidiyor
oldu mu o kadar yaiyi canim seni sormali
coktan bitti ooo
Selam kızlar dün transferim oldu hayırlısıyla. Dün giremedim haber edemedim kusura bakmayın. Şimdi dinleniyorum yarın rapor alacağım.8 Kasım test günüm inşallah hayırlı haberler almak nasip olur. Dün transfer sonrası intralipit serum tedavisi yapıldı tutunmayı artırıyormuş inşallah işe yarar. Drum da bizde elimizden geleni fazlasıyla yaptık gerisi Allah’tan inşallah nasip olur hepimize
limoncicegi41 BUGÜN aradılr mı
A anneveoglusu geldin mi burlara
E Eren61 nasılsın reglin bitti mi
aaynaa senin diyet nasıl gidiyor
ohh memleket havasi gule gule gidip gelinn inisAllahakşama yola çıkacağız mesai sonrasında sat 1-2 gibi babaocağında olacağım inşallah
sen nasılsın canım
Rabbime sukurler olsun artik uzun surmuyo normal suruyo 6-7 enfazla oda ..oldu mu o kadar ya
zaman bayapı hızlı geçmiş benim yarın biticek hayıt otu ve civan perçemi çayı içiyorum reglimi 4 güne çıkardıgenelde rahmim hep kalın oluyor regli iken kontrole gittiğimde
Aminnn canım inşallahCanım inşallah herşey yolunda gider ve küçüc mucizen annesine sıkıca tutunur bize güzel haber olarak döner
İnşallah canım Allah razı olsun. Sana da şimdiden hayırlı yolculuklarCanım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın bir kul olarak gerekeni yaptın rabbim ol desin olacak allahın izniyle
Rabbim hayırlı ve hayırlı gebelik nasip etsin kucağını doldursun sağlıkla ve hayırlısı ile inşallah
8 kasımı merakla bekleyeceğiz dualarımdasın
limoncicegi41 nasılsın canım aradılar mı labotuvardan
canım aradım 4 yumurta toplamıslar. henuz döllenen yokmus. yarın tekrar ara dedıler. büyük ihtimal döllenmez. sağlık olsun.
canım benım inşallah bu kez olacak gıbı gelıyor. dualarım senınle. inşallah hersey cokk guzel olacak.
limoncicegi41 BUGÜN aradılr mı
evet kuzum 4 yumurtadan döllenen olmamıs. yarın tekrar arayacagım. olmaz büyük ihtimal.
kuzum anlasılan 2. deemeye kaldım. döllenmemıs benım yumoslar.
inşallah canım. sen nasılsın. agrın sızn yok ınsallah. gercı transferde agrı oluyor mu bılmıyorum.limoncicegi41 canım yarın ola hayrola inşallah güzel haber alırsın embriyolarından. Belli olmaz nasip. Benim drum geçen anlatıyordu hastasının embriyosu ilk gün döllenmemiş ben umudu kesmiştim ama embriyolog yarını bekleyelim dedi embriyo beni utandırdı hastam gebe kaldı diye. Allah ol der olur inşallah
Ağrım yok canım şükür iyiyim. Transfer ağrılı olmuyor. Vajinal muayene gibi birazinşallah canım. sen nasılsın. agrın sızn yok ınsallah. gercı transferde agrı oluyor mu bılmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?