Kutu bitti 1 hafta oldu adet olmam lazımdı olmadım şimdi de bu 3. Günü yani toplam kutu biteli 10 gün oldu ama ilk baş kahve akıntı oldu bir iki bitti şimdi beyaz akıntıKistten dolayı kahve akıntı geliyordur yasmin kullandigimda kutu bittikten 4 gün sonra adet oluyordum ya da 5 gün sonra olursun 1 2 güne merak etme
Abla evet korunuyorum biliyosun hsg çektircem ya bu ayın 27sine felan kist için vermişti doktor şaşırdım kaldım hayatımda hiç böyle olmamıştıCanım yasmin daha cok adeti düzenler diye biliyorum. Kahve akıntı sebebi baska olabilir. Korunuyor musın?
Leke beyaza döndü olmalıydım aslın dabilmem hic yasmin kullanmadim ama olursun bence leke geldiyse
olucan merak etme canim stres yapma olacagina isaret bunlarLeke beyaza döndü olmalıydım aslın da
Endişe. Etme canım dıs gebelik gecirdin ya o nedenle olur böyle tuhaflıklarAbla evet korunuyorum biliyosun hsg çektircem ya bu ayın 27sine felan kist için vermişti doktor şaşırdım kaldım hayatımda hiç böyle olmamıştı
Gebelik ihtimali de olabilir doktora başvurdun mu ?Kutu bitti 1 hafta oldu adet olmam lazımdı olmadım şimdi de bu 3. Günü yani toplam kutu biteli 10 gün oldu ama ilk baş kahve akıntı oldu bir iki bitti şimdi beyaz akıntı
Kist eriyor da olabilir kürtaj olduğum da kist 4 cm di 2. Reglim de yasmin kullanmıştım adetim seninkine benzerdi kanama var ama beyaz akıntı çoktu.Kutu bitti 1 hafta oldu adet olmam lazımdı olmadım şimdi de bu 3. Günü yani toplam kutu biteli 10 gün oldu ama ilk baş kahve akıntı oldu bir iki bitti şimdi beyaz akıntı
bilmemki hic cogalsin diye ugrasmadim:)) hep azalsin diye ugrastim:))))Kızlar reglim çok azaldı normale dönmesi için ne yapılabilir
ay inşallah canım ALLAH RAZI OLSUN canımRabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah
hayıt otu kullan canımKızlar reglim çok azaldı normale dönmesi için ne yapılabilir
içiyorum aslında onu ama ara vermiştim bugün içeyim . bu arada listede adım denetim olarak geçiyor onu düzeltirmisinhayıt otu kullan canım
Ben anlarım canımkızlar kan pıhtılaşmasından anlıyor musunuz
tamam hemen düzelteyim onuiçiyorum aslında onu ama ara vermiştim bugün içeyim . bu arada listede adım denetim olarak geçiyor onu düzeltirmisin
MTHFR C677T VE MTHFR A1298C heterozigot mutasyonu diyorBen anlarım canım
Anladıgım kadarıyla heterozigot dediklerin hafif düzeyde pıhtılaşma var demek homozigot ciddi pıhtılasma. pai dediğin homozigot çıkmış ama onun da doktorlar düşüğe neden olmadıgını söylüypr.büyk ihtimal doktorun gebe kaldıgında kan sulandırıcı iğne kullandırır.MTHFR C677T VE MTHFR A1298C heterozigot mutasyonu diyor
birde
PAI-14G/5G KARŞISINDA 4G/4G ( polimorfizminde 4G aleli fibrinolitik aktiviteyi azaltmakta ve fibrin birikimini arttırmaktadır diyor
doktorum sinirimi bozdu polip için gittim rahim kalın dedi gebelik testi istedi iki sonucu birden gösterdim normal dedi bu sonuçlar herkeste olan birşey senin hamile kalamaman rahminle ilgili dedi sanki ben bilmiyorum yarım rahimli olduğumu . o kadar olumsuz ki yarım rahimim var ama 2 kere hamile kaldım. senin doktorlarda böyle olumsuz konuşuyorlar mı ?Anladıgım kadarıyla heterozigot dediklerin hafif düzeyde pıhtılaşma var demek homozigot ciddi pıhtılasma. pai dediğin homozigot çıkmış ama onun da doktorlar düşüğe neden olmadıgını söylüypr.büyk ihtimal doktorun gebe kaldıgında kan sulandırıcı iğne kullandırır.
Canım benim ki olumsuz konusmuyor diyor ki senin gibi olup doguran cok durumunu dogumda farkeden cok. Ama yine düşükte olabilir denemeye devamdoktorum sinirimi bozdu polip için gittim rahim kalın dedi gebelik testi istedi iki sonucu birden gösterdim normal dedi bu sonuçlar herkeste olan birşey senin hamile kalamaman rahminle ilgili dedi sanki ben bilmiyorum yarım rahimli olduğumu . o kadar olumsuz ki yarım rahimim var ama 2 kere hamile kaldım. senin doktorlarda böyle olumsuz konuşuyorlar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?