Amin canim AminAmin, Allah isteyen herkese tattırsın, yarıda bırakmasın inşallah...
Çok sevindim Allah tekrarını göstermesin inşallahnasilsiniz kizlar
bugun sonuclarim cikti .iyilesmisim . yinede senede 1 kontrolum var. doktor 1 sene bekle bebek icin dedi. zaten.ben herseyi doktora birakmistim bekliycez bakalim. Allah hepinizin dualarini kabul etsin Ya Rabbim .
Amin Amin Amin
Amin canim sagol sen nasilsinÇok sevindim Allah tekrarını göstermesin inşallah
sen ne yaptin adet oldunmuEvet canımcım ama yarına kadar adet olmazsam iptal olacak
sinav sorulari yayinlandi saniri. durumlar nasil inisAllah iyi sonuclarlaanca farkettim canım ya dün listeye tek tek baktım dahamiş var mı diye nasılsın iyi misin ben de sınavı atlattım çok şükür şimdi sonucu bekleyeceğim..
internetten bir macun aldım bebek için onunla hamile kalanlar oluyor clife diye
evet üstün körü baktım ama puanların açıklanmasını bekliiyorum bakalım önceki seneler gibi olmayacak inşallahsinav sorulari yayinlandi saniri. durumlar nasil inisAllah iyi sonuclarla
inisAllah hakkinda hayirlisi olsunevet üstün körü baktım ama puanların açıklanmasını bekliiyorum bakalım önceki seneler gibi olmayacak inşallah
Amin canim sagol hepimiz inisAllah sen nasilsin iyimisin bebegin nasil
Günler yoğun geçiyor evi bulduk şükür gelecek hafta taşıma olacak çok yorucu geçiyor bebekte iyi şükür canımAmin canim sagol hepimiz inisAllah sen nasilsin iyimisin bebegin nasil
cok sevindim .Günler yoğun geçiyor evi bulduk şükür gelecek hafta taşıma olacak çok yorucu geçiyor bebekte iyi şükür canım
Evet canım adetim gecikti ve iptal oldu bende memlekete geldim var bundada bir hayırsen ne yaptin adet oldunmu
iptal olacak diyodun da
Sağol canım benim hepimizin hakkında hayırlısı olaun birbirimizin güzel haberlerini ard arda kısa zamanda alalım inşallahAa öyle mi iyi abla hayırlısıyla olur tutar inşallah herşey yolunda gider ben çektirmedim filmi henüz bayram sonu ilk gün gitmeyi düşünüyorum peşine de Ankara’da bir doktor bulduk biraz pahalı ama yapcak birşey yok Çorum’da doğru düzgün doktor yok ikinci dış gebeliğin yeri çok sızlıyor hala onu da sorcam 3. Adetimi olmak üzere üzereyim doktor ne derse o artık abla senin için dua edeceğim umarım güzel şeyler olur
Amin cümlemizin inşallah..Allah emeklerini bosa cevirmesin. Allah yardimcin olsun...
Evet canım adetim gecikti ve iptal oldu bende memlekete geldim var bundada bir hayır
Sağol kuzucuk sen nasılsın bitmiştir inşallah kanamaların?hayirlisi Allah emeklerini bosa cikarmasin Amin
Allahima sukurler olsun. normal adet olmak bile nimet mis. doktor tedavi edilmeseydi bu hastalik kansere ceviriyo dedi sonuclar temiz cikinca ben biliyodum zaten oyuzden kanamalar durmazsa kansere cevirmesin diye rahim aliniyo. ama varya ben narkozlu halimle uyandirdilar Allahim inisAllah iyilesmisimdir oldu ilk lafim narkozu yemeden en son lafimda Allahim iyilesmisimdir inisAllah oldu. Allah doktorunda iyisiyle karsilastirsin. doktorda cok onemli. inisAllah daha sikayetim olmaz . ara kanama falan Ay Allah korusun. hamile kalabilsem bidaha belki temizlenirim diyorum ben aklimca iste. 1 sene bekle hamile kalamazsan tekrar gel dedi.inisAllah kendiliginden olur ne diyim . neyse hayirlisi artik ne diyelim.Sağol kuzucuk sen nasılsın bitmiştir inşallah kanamaların?
nasılsın canım nasıl gidiyor var mı bir gelişmeSağol kuzucuk sen nasılsın bitmiştir inşallah kanamaların?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?