Okıyorum abla bol bol dua ediyorum şükrediyorum hastanede neler var ki kendi derdimi unutup onlarla ilgileniyorum bir de iyi oldu yattığım evde olsaydım kafayı yerdim ben kesin burda kendimi hazırlıyorum olabilir herşey düzelcek bak neler neler var diye eşimle bir müddette biryerlere gidicez uzaklaşcam çorumdan sonra zaten yiğenim olcal ablamın beneği onla ilgilenir kafamı dağıtırımgeçmiş olsun canım. inşallah düşerde 7. günü beklemene gerek kalmaz.kistin temiz cıkmasına sevindim .bir süre dinlen canım cok haklısın önce bu durumu sindirmen lazım ondan sonra tertemiz bir sayfa acarsın. hep böyle olacak diye birşey yok. canım kitap falan oku kafan dağılsın.
Tarlusal adet olmayı sağlar diye biliyorum kullanip bırakınca adet oldum ben canımKizlar bisey sorcam tarlusal yumurtlamayi etkilermi etkilerse nasil etkiler biliyomusunuz
Canım sağlıkla atlat hala hastanedesin demek son durumun neAminn inşallah yaa biran önce bitsin evime de gitmek istiyorum 1 hafta olcak hastanedeyim
Yumurtlamaya olumlu yada olumsuz bi etkisi varmi acabaTarlusal adet olmayı sağlar diye biliyorum kullanip bırakınca adet oldum ben canım
Allah sana sifa versin. InisAllah tez atlatirsin. Rabbim seni sagligina kavustursun. Nezaman cikican bellimi hastaneden sonrasi ne olcak ilac falanmi yoksa kontrol altinda mi olucanOkıyorum abla bol bol dua ediyorum şükrediyorum hastanede neler var ki kendi derdimi unutup onlarla ilgileniyorum bir de iyi oldu yattığım evde olsaydım kafayı yerdim ben kesin burda kendimi hazırlıyorum olabilir herşey düzelcek bak neler neler var diye eşimle bir müddette biryerlere gidicez uzaklaşcam çorumdan sonra zaten yiğenim olcal ablamın beneği onla ilgilenir kafamı dağıtırım
Çok teşekkür ederim Allahım herkese yardım etsinAllah sana sifa versin. InisAllah tez atlatirsin. Rabbim seni sagligina kavustursun. Nezanan cikican bellimi hastaneden sonrasi ne olcak ilac falanmi yoksa kontrol altinda mi olucan
İşte bekliyorum canım yarın bhcg bakılcak düştümü diye düşmediyse perşembe bakılcak yine düşmediyse ikinci doz iğneyi olcamCanım sağlıkla atlat hala hastanedesin demek son durumun ne
Vardir bi hayr diyicen gecicen yoksa insan moral olarak coker. Boyle isler gelince insanin basina daha beterlerini gorunce sukretmek cok onemli. Hersey Allahtan.Bosver biraz daha cok gencsin sen dur daha onunde ooo ne seneler var . Yanlis bilmiyosam 25 yasindayimmi ne demistin. Takma hayatini yasa inisAllah bebeginde olur zamani gelince.AminOkıyorum abla bol bol dua ediyorum şükrediyorum hastanede neler var ki kendi derdimi unutup onlarla ilgileniyorum bir de iyi oldu yattığım evde olsaydım kafayı yerdim ben kesin burda kendimi hazırlıyorum olabilir herşey düzelcek bak neler neler var diye eşimle bir müddette biryerlere gidicez uzaklaşcam çorumdan sonra zaten yiğenim olcal ablamın beneği onla ilgilenir kafamı dağıtırım
Allah yardimcin olsun inisAllah ikinci igneye gerek kalmadan atlatirsinİşte bekliyorum canım yarın bhcg bakılcak düştümü diye düşmediyse perşembe bakılcak yine düşmediyse ikinci doz iğneyi olcam
Onu bilmiyorum adet olmaya yardımcı oluyor onu biliyorum tarlusal mi verildi sanaYumurtlamaya olumlu yada olumsuz bi etkisi varmi acaba
Yok canim pregesteron dusuklugunden kullaniyorumda merak ettim. Yumurtlanayi etkiliyomu diye bi size soruyum dedim belki bilen vardir.Onu bilmiyorum adet olmaya yardımcı oluyor onu biliyorum tarlusal mi verildi sana
Moralim yerinde çok şükür evet 25 yaşındayım Allah hayırlısı neyse onu versin napalımVardir bi hayr diyicen gecicen yoksa insan moral olarak coker. Boyle isler gelince insanin basina daha beterlerini gorunce sukretmek cok onemli. Hersey Allahtan.Bosver biraz daha cok gencsin sen dur daha onunde ooo ne seneler var . Yanlis bilmiyosam 25 yasindayimmi ne demistin. Takma hayatini yasa inisAllah bebeginde olur zamani gelince.Amin
Daha cok gencsin inisAllah olur Allahin izniyleMoralim yerinde çok şükür evet 25 yaşındayım Allah hayırlısı neyse onu versin napalım
Bilmemki olursun canim ya bende tarlusali ikinci icisimde gec olmustum. Hamileyim diye havalanmistim sonra pufffff..Progestan adeti geciktiriyor mu? Dün olmam gerekiyordu olmadım ben de bıraktım ilacı idrar testi de negatif
Ne zormuş hamile kalmakBilmemki olursun canim ya bende tarlusali ikinci icisimde gec olmustum. Hamileyim diye havalanmistim sonra pufffff..
Olursun negatif ciktiysa
Evet cok dogru Allah yardimcimiz olsun simdiki aklim olsa hic korunmazdim bir cocugum olunca pesine dogururdum iki tane dahaNe zormuş hamile kalmak
İnşallah teşekkürlerDaha cok gencsin inisAllah olur Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?