- 7 Şubat 2018
- 720
- 913
- 33
- 31
Tamam abla ederim muhakkakRica ederim ne demek canım varsa helal olsun . Tabi gelişme olursa haber veririm . Sende gelirsen izmite beni haberdar et
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam abla ederim muhakkakRica ederim ne demek canım varsa helal olsun . Tabi gelişme olursa haber veririm . Sende gelirsen izmite beni haberdar et
Hamilelikte bilmiyorum ama bende uçuk çok çıkıyor ateşlenirsem vücuda değil dudaklara vuruyor zovirax diye bir krem var öneririrm çok iyi oynamazsanız birkaç güne iyileştirirKızlar. Bu arada küçük bı uçuk çıktı dudagimda hamilelikte tehlikeli biseymi Dr. Gitmelimiyim
Testi erken yaptırmıssınız bence, lekelenme yasadığınız tarih aslında yumurtlama dönemine denk geliyor tabi 28-30günde bir adet görüyorsanızBen 22 martta hasta oldum 7 gün sürdü 7 nisanda lekelenme yaşadım 4 gün sürdü 12 nisanda dakanda gebelik testi yaptırdım ama negatif çıktı acaba erken mi yaptırdım testi
Hoşgeldiniz :) kötü düşünceleri aklınızdan cıkarın. İnşallah bebegınız size sımsıkı tutunmuştur :)Merhaba kizlar, ben de bu ay icin insallah umutlu olanlardanim. Yumurtlama gunu ve oncesini ve sonrasini degerlendirdik. korktugum nokta, bir kere dis gebelik gecirmis olmam. Insallah bir daha sikintili bir seyler yasamam![]()
Kanda 1 günlük olsa bile çıkar dediler bilmiyorum ki bende o ümitle yaptırdım lekelenme bittikten 2 gün sonra gittim hemen sağlık ocağına yaptırdımTesti erken yaptırmıssınız bence, lekelenme yasadığınız tarih aslında yumurtlama dönemine denk geliyor tabi 28-30günde bir adet görüyorsanız
Hoşşgeldiniz :)allah bebeğiniİ sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin :)Bende geldim buraya canim arkadasim her zaman duacisi oldugum A anneveoglusu icin burdayim artik
Yok olur mu bebek rahme inmeden (buda 6-8gün arasında oluyor) hcg salgılanmıyor. Dolayısıyle döllenmeden sonra en erken bir hafta sonra kanda çıkar.erken döllenme olunca (adetbitimi hemen döllenirse) dediğiniz tarihte çıkması lazım. Yumurtlama döneminizi biliyor musunuz?Kanda 1 günlük olsa bile çıkar dediler bilmiyorum ki bende o ümitle yaptırdım lekelenme bittikten 2 gün sonra gittim hemen sağlık ocağına yaptırdım
Insallah ya, cok tesekkur ederim. Heyecanla bat gununu bekliyorum su an. Ovulasyon testine ve belirtilere gore biraz gec oldu yumurtlamam. Beni bekletecek zaarHoşgeldiniz :) kötü düşünceleri aklınızdan cıkarın. İnşallah bebegınız size sımsıkı tutunmuştur :)
Bilmiyorum aslında çünkü ben düzensiz adet görüyorum ama kist ve hormonal birşey im yok ergenlik döneminde n beri hiç düzene sokamadılar söktürücü verip gönderiyorlarYok olur mu bebek rahme inmeden (buda 6-8gün arasında oluyor) hcg salgılanmıyor. Dolayısıyle döllenmeden sonra en erken bir hafta sonra kanda çıkar.erken döllenme olunca (adetbitimi hemen döllenirse) dediğiniz tarihte çıkması lazım. Yumurtlama döneminizi biliyor musunuz?
Bende geldim buraya canim arkadasim her zaman duacisi oldugum A anneveoglusu icin burdayim artik
Bence testi çok erken yapmışsınız idrardan testler Adete bir iki gün önce ancak doğru sonuç verirBen 22 martta hasta oldum 7 gün sürdü 7 nisanda lekelenme yaşadım 4 gün sürdü 12 nisanda dakanda gebelik testi yaptırdım ama negatif çıktı acaba erken mi yaptırdım testi
Kanda yaptırdım ben testi canım inş erken yaptırmışımdırBence testi çok erken yapmışsınız idrardan testler Adete bir iki gün önce ancak doğru sonuç verir
Merhaba arkadaşım senin korkunu en derin şekilde yaşıyorum geçen sene Mart ayında bende dış gebelik yaşadım çok zordu bu sene yine Mart ayında tüp bebek denedik Maalesef şu anda düşük Kanamam var HCG değerlerim Devamlı kontrol ediliyor ancak hala dış gebelik mi sorusu aklımdan çıkmıyor İnşallah kendiliğinden Düşecek yükselmeyecek diye dua ediyorum rahat ol dua et bizimde sağlıklı gebeliklerimiz olacakMerhaba kizlar, ben de bu ay icin insallah umutlu olanlardanim. Yumurtlama gunu ve oncesini ve sonrasini degerlendirdik. korktugum nokta, bir kere dis gebelik gecirmis olmam. Insallah bir daha sikintili bir seyler yasamam![]()
Allah bi avazda kurtarsin. Saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Bende geldim buraya canim arkadasim her zaman duacisi oldugum A anneveoglusu icin burdayim artik
Canım hcg düşmedi mi daha ?duş gebelik şüphesi mi var yine? Ya anlamıyorum tüp bebekte embriyoyu rahmin içimne koymuyorlar mı beden dış gebelik olsun ki?arkadasım inşallah değildir ya en son hcg kac ölçüldü?Merhaba arkadaşım senin korkunu en derin şekilde yaşıyorum geçen sene Mart ayında bende dış gebelik yaşadım çok zordu bu sene yine Mart ayında tüp bebek denedik Maalesef şu anda düşük Kanamam var HCG değerlerim Devamlı kontrol ediliyor ancak hala dış gebelik mi sorusu aklımdan çıkmıyor İnşallah kendiliğinden Düşecek yükselmeyecek diye dua ediyorum rahat ol dua et bizimde sağlıklı gebeliklerimiz olacak
Sen nasılsın canım kanama devam ediyor muTamam abla ederim muhakkak