- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
ayy canım benim sağol. evet senin cok uzun sürmüştü bayagı endişe etmiştik. benim üc gündür adet sancım var bugün çok açık kahverengi bir petten az kanamam oldu ahanda adet oluyorum dedim kesildi. sonrada korkmaya basladım. biz bu ay ovu . dönemi gecmiştir diye korunmadık. olsun olsun dıye ugrasırsın olmaz. olmasın dıye ugrasırsın olacagı tutar diye korkuyorum. doktor cok kızar valla eger hamıleysem. ama değilimdir herhalde.. bu arada bugun 29. günüm. bir dahakı ay korunmayı düşünmüyorum. bir ay yeter herhalde doktor ilk adet olana kadar korun dedi.allah daha iyi etsin bir tanem
adet olmak ne kadar güzel birşeymiş bunu bende dış gebelik sonrasında adeti beklerken gördüm hatırlarsan 49 gün sürmüştü adetin gelmesi benim ne kadar bunalmıştım senin kaçıncı günün kürtajdan bu yana canım inşallah benim gibi çok uzun sürmez
canım 21 kasımda kontrol var o zaman belli olacak sanırım süreç gelişmeleri yazarım. banada bir türlü ocak ayı gelmiyor bu aralar
ay kuzum inşallah 21 kasımda güzel haberler verir doktor. belli mi olur belki ocağı beklemene gerek kalmazzz :)