• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    332
Hatta gece kalkıp 3 kişi birbirinden habersiz beslemiş bebeği. Bebek 40 günlükken 8 kilo falanmış. Onu mu diyorsun? Doktor 6 aylık bu bebek demiş. Kim anlatmıştı hatırlamıyorum.

Açelya bu arada senin yeğenin mi vardı bahsediyordun sürekli mama içiyordu ve kilo alıyordu , doymuyordu. Nasıl şimdi o bebek 👶 Aklıma geldi geçenlerde ☺️
Kızlar benim kuzenimin bebesiydii. Ne olduu, değişen pek de bir şey olmadı. 11 aylık şimdi,16 kilo😄 ama maşallah gene o kiloya poposunu erken kaldırdı. 1 aydır falan da yürüyor. Çok hareketli bir bebiş. Hala cok yiyor. Sahsen onun bir öğünde yediğini ben kendim bitiremem. Öyle söyleyebilirim 🥲😄

Kizlar bebisler taklide baslamistir sanirim neler yapiyor bana da fikir olsun gecen ogrencim parktaydik iki taklit ogretti eve geldik tekrar ettim yapiyor parmagini isaret parmagi ile hı hıı yapiyor böğğ doye iki elini aciyor bunlar ogrettikleri. Ben de baska taklitler ogretiyorum baska neler olabilir baybayi yavas yavas basladi

Kizlar bebisler taklide baslamistir sanirim neler yapiyor bana da fikir olsun gecen ogrencim parktaydik iki taklit ogretti eve geldik tekrar ettim yapiyor parmagini isaret parmagi ile hı hıı yapiyor böğğ doye iki elini aciyor bunlar ogrettikleri. Ben de baska taklitler ogretiyorum baska neler olabilir baybayi yavas yavas basladi
Ya evet bu haftalar fark ettim. Kaşımı çatıp kızmıştım ona birşeyi yapmaması için şimdi millete kaş çatıp parmak sallıyor. Babası böö yapıp korkutmuştu bize böö yapmaya başladı, biz korkmuş gibi yapınca gülüyor. Bir de geçen gün arkadaşım kolonya döktü elimi ovaladım; her kolonya da her ıslak mendille el silmede ellerini ovuşturuyor 😂 kaş çatmayı öğretmesen iyi olur ama çok komik oluyor. 70lik minik insan kaş çatıp duruyor

Arkadaşlar özel aşıları eczaneden reçetesiz alıp gidip sağlık ocağında yaptırabiliyor muyuz
Sağlık ocağı reçete istiyor mu eğer isterse sağlık ocağındaki doktor özel aşıları yazabiliyor mu

Bizimki duyguları öğrendi sinirli üzgün şaşırmış mutlu bunları yapıyor. Cee oynuyor amin yapıyor tesbih çekiyor ablası koltuklara tırmandıkça o da tırmanıyor taklit olarak böyle :)

Arkadaşlar özel aşıları eczaneden reçetesiz alıp gidip sağlık ocağında yaptırabiliyor muyuz
Sağlık ocağı reçete istiyor mu eğer isterse sağlık ocağındaki doktor özel aşıları yazabiliyor mu
Sağlık ocağı özel aşıları yapıyor. Reçeteyi aile hekiminiz yazabiliyor sorun olmaz. Ben hep reçeteyle sağlık ocağında yaptırdım reçete olmasa yapar mıydı onu bilemiyorum

Arabanın anahtarının pilini çıkarmış oğlum yuvarlak ince pillerden baktım ağzına alıp emiyor aldım elime dilimi değdirdim çok fena metal tatları vardı bişey olurmu acaba birkaç dk emdi sanırım
Ayy hiç bilmiyorum bir şey olmaz diye düşünüyorum yani Allah korusun yutmadıkça öyle aman aman bir şey olmaz sanki ama bilemedim de ☹️
Byy byy , alkış, kitaplığı gösterme, baba nerede gösterme, amin (tabi bunları canı isterse yapıyor) hele ben birine göstermek için yap deyim hayatta yapmıyor oysa 1 gün önce tüm ikea yı el sallayarak dolaştı 🤣 bence bana gıcık

Ses taklitleri, ben muaaahhh opucuk sesli öptüğumde o da aynısını yapıyor ya da kızıyorum parmağımla şakasına bir de hiiihiiii ses yapıyorum aynısını yapıyor hahaha o çok tatlı 😍 uyuturken eee eee eee yapıyorum o da bebeklerine yapiyo ya da diş fırçalıyoruz o da bebeklerinin dişlerini fırçalıyor filan 😍😍😍

Kızlar diş fırçası ve macun ne kullanıyorsunuz doktorunuzun önerdiği bir şey var mı
Ben nuk diş fırçası kullanıyorum ama henüz macun kullanmıyoruz. Bikarbonatlı suyu izotonik suyla seyreltip ağzını dişlerini siliyorum günde 2-3 kere

Arabanın anahtarının pilini çıkarmış oğlum yuvarlak ince pillerden baktım ağzına alıp emiyor aldım elime dilimi değdirdim çok fena metal tatları vardı bişey olurmu acaba birkaç dk emdi sanırım
Yutarsa tehlikeli, yutmadığını düşünüyorum 🙏🏽 çarşamba doktor randevum var sorarım istersen.

Kızlar benim kuzenimin bebesiydii. Ne olduu, değişen pek de bir şey olmadı. 11 aylık şimdi,16 kilo😄 ama maşallah gene o kiloya poposunu erken kaldırdı. 1 aydır falan da yürüyor. Çok hareketli bir bebiş. Hala cok yiyor. Sahsen onun bir öğünde yediğini ben kendim bitiremem. Öyle söyleyebilirim 🥲😄
Maşallah darısı başımıza :)

Bizim oğlanda taklit vs pek yok baybay da yok hala gol den ilerliyoruz biberonun adını öğrenmiş ama biberon dedik mi kıyamet kopartıyor getirin verin diye
Birde ben koltukta bırakıp hemen vc ye yada mutfağa gidip geliyordum yerler çok soğuk hep koltukta oynatıyorum
Bir baktım arkamdan geliyor kapıya
Nasıl geliyor diye izledim koltuktan aşağı inmeyi öğrenmiş sizinkilerde inebiliyormu

Back