ama adete yakın olmasına rağmen bayağı koyu geldi bana,Ben bu aydan hiç umutlu değilim demir depolar boşalmıştı ben bu ay damardan vs demir takviyesi aldım ettim ilclar kullandım pek umudum yok olurs da supriz olur elimde lh testi vardı onu yaptım
Ay öyle dersen bu sıcakta bana nöbetçi eczane aratirsinama adete yakın olmasına rağmen bayağı koyu geldi bana,
Bende ikizlerime hamile kaldığımda elimde gebelik testi yoktu lh testim vardı bende ordan ilk öğrendim cnmBen bu aydan hiç umutlu değilim demir depolar boşalmıştı ben bu ay damardan vs demir takviyesi aldım ettim ilclar kullandım pek umudum yok olurs da supriz olur elimde lh testi vardı onu yaptım
Bu bana silik geldi baya ama bilemedim kiBende ikizlerime hamile kaldığımda elimde gebelik testi yoktu lh testim vardı bende ordan ilk öğrendim cnm
Birazdaha bekle bakalım ama bana koyu gibi geldi hayırlısı insaAllahBu bana silik geldi baya ama bilemedim ki
Akşam en iyisi gidip test almak yada yarın bakayimda üç gün kaldı zaten adeteBirazdaha bekle bakalım ama bana koyu gibi geldi hayırlısı insaAllah
Hadi bakalım hayırlı haberini alırız insaAllahAkşam en iyisi gidip test almak yada yarın bakayimda üç gün kaldı zaten adete
Kismet değilmiş canim ne diyelim Rabim tez zamanda gönlüne göre versin
Amin olsun zaten umudum yok o yüzden bu fark olması benim içinKismet değilmiş canim ne diyelim Rabim tez zamanda gönlüne göre versin
Kimseye birşeyini anlatamamak berbat gerçekten yumurtlamadan 3/4 gün sonra kasık ağrılarım oldu 1 hafta kadar sonra kesildii bugün test yaptım negatif regl beklicez artııkhoşgeldin canım benimvalla bizi ancak bizden birileri anlar, dışarıdan bakana ne derdimizi anlatabiliyoruz ne de bizi anlamasını bekliyoruz ama burada kendimi çok iyi hissediyorum, üzüntümden de sıkıntımdan da çekinmeden bahsedebiliyorum, 5 çocuklu kadınların beni anlamasını zaten beklemiyorum ben seni de listeye ekliyorum
batına çok az kalmış, var mı belirtin
Benimlede aynısınııız merhabaMerhaba bat 13 temmuz
yumurtlama 30 temmuzda oldu
Beklenen bat 13 ağustos
beni de ekleyebilir misiniz
Ay var gibi inşallaah yanıtlmaz biziBen bu aydan hiç umutlu değilim demir depolar boşalmıştı ben bu ay damardan vs demir takviyesi aldım ettim ilclar kullandım pek umudum yok olurs da supriz olur elimde lh testi vardı onu yaptım
Varrrr ayy hayırlı olsunAy halis mi görüyorum yoksa çizgi mi var 7/8 dkda çektim Eki Görüntüle 3282990
Reglime kadar yakip edeyiim dediiim ovu testinizi gördüm şimdi benimde yumurtlamadan sonra hiç tam silikleşmemişti bu şekildeydi yavaş yavaş koyulaştıı umudunuzu kaybetmeyiiin sabah yaptığım test negatifti benimdee şuan böyleVarrrr ayy hayırlı olsun
Daha 4 gün var banaAy var gibi inşallaah yanıtlmaz bizibelirtileriniz nelerdi acaba paylaşabilirmisiniz ? Bende birkaç belirti yaşıyorumda
4 gün var ama olsa çıkardı diye düşünüyorumReglime kadar yakip edeyiim dediiim ovu testinizi gördüm şimdi benimde yumurtlamadan sonra hiç tam silikleşmemişti bu şekildeydi yavaş yavaş koyulaştıı umudunuzu kaybetmeyiiin sabah yaptığım test negatifti benimdee şuan böyle
Benimde 4 gün var dedim ya sabah bayaa negatifti gölgelik bile yoktuu herkesin idrara karışma zamanı farklılık gösterirmiş regl olana kadar umut varrDaha 4 gün var bana
4 gün var ama olsa çıkardı diye düşünüyorum
Yarın sabah bir tane daha yaparım İnşallah dediğin gibi Dr sende de İnşallah vardırBenimde 4 gün var dedim ya sabah bayaa negatifti gölgelik bile yoktuu herkesin idrara karışma zamanı farklılık gösterirmiş regl olana kadar umut varr
İyi düşünelim iyi olsuuun beybii ben bu ay hep hamileyim diye gezdim içimdenYarın sabah bir tane daha yaparım İnşallah dediğin gibi Dr sende de İnşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?