- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #8.281
geçitkten sonra herkes görür önemli olan önce yapıp deli gibi o çizgiyi aramakDoktor şakacı çıktı
Hayırlısı canım akışına bıraktım artık ne olursa kabulümüzslikleri çok dikkate almamak gerek ama sanki hafif silik çizgi var gibi
Evde yatılı misafir olunca zor onu yap bunu yapAynen bizimki de uzakta yapmakta sıkıntı yok ama yapacak enerji lazım
aynen hayırlısı artık :) benim daha 6 veya 7 gün var bakalımHayırlısı canım akışına bıraktım artık ne olursa kabulümüzsende durum ne
Banyonuz da ayrıymış, olur olur bişi olmaz. Ha evde biri var ha evde biri yok.Ay bilmiyorumki yapabilecek miyiz bu yoğunluktaOlursa büyük mucize olur
insanın enerjisi tükeniyor valla kuzum 4 gündür üst üste yapıyoruz yumurta çatlamakda inat ediyor 15. Gün hala çatlamadı döngüm 28 gün gına geldi artık yapmıcam çatlarsa sabah yaparımAynen bizimki de uzakta yapmakta sıkıntı yok ama yapacak enerji lazım
Ne zaman yapacaksın bi test patlat yarın 5 gün oluyorsaaynen hayırlısı artık :) benim daha 6 veya 7 gün var bakalım
Kız 4 gün üst üste hiç yapmadım yapamamda zateninsanın enerjisi tükeniyor valla kuzum 4 gündür üst üste yapıyoruz yumurta çatlamakda inat ediyor 15. Gün hala çatlamadı döngüm 28 gün gına geldi artık yapmıcam çatlarsa sabah yaparım
Çokda iştahlı yapıyoruz ama çatlamıyorKız 4 gün üst üste hiç yapmadım yapamamda zatenhelal size bu sıcakta senide 4 gözle bekliyorum
Evet cnm açıp dinleyebılırsınGüzel kızlarım regl olurken evde meryem suresi açıp dinleyebilir miyiz?
Ay evet ya çok sıcak. Salonda klima var, salonda takılıyoruz o iş sırasında bize ljfglglbg.Kız 4 gün üst üste hiç yapmadım yapamamda zatenhelal size bu sıcakta senide 4 gözle bekliyorum
Dimi bence de. Okumadığımız sürece sorun yoktur heralde.Bence dinlenebilir diye düşünüyorum. Ben korkunca dua da ediyorum. Napim, kötü bişi yapmıyoruz sonuçta.
WooooooowÇokda iştahlı yapıyoruz ama çatlamıyorbu ayda her gün deneyelim dedik her gün yapınca taze sperm olsun dedik yumurtanın gazabına ugradık. Adam gece işten geliyor uykun barsa yat diyorum çatlama kırılma yok mu diyo haydiii devam bu sefer
Tamam canım teşekkür ederim dinleyeyim en azından ferahlayayımEvet cnm açıp dinleyebılırsın
Ama ekrana bakma bnce arapça bılıyosan istemsizce ekrana bakınca takip edıyorsun
Yok artık 5 defaAy evet ya çok sıcak. Salonda klima var, salonda takılıyoruz o iş sırasında bize ljfglglbg.
Aslında tatildeyken ve kafa rahatken her gün ilişki oluyor. Ama iş güç olunca günün yorgunlu vs derken olamayabiliyor. Bizim ilk zamanlarımızda bırak 4 gün üst üsteyi aynı gece 5 defa olduğu olduŞimdi Cumartesi-Pazar tatil günlerini aksatmıyoruz. Dinlenikken daha iyi hissediyor insan. Hafta içi de artık günün yorgunluğuna bağlı.
dur dur zaten şeytan dürtüyor yap diyeNe zaman yapacaksın bi test patlat yarın 5 gün oluyorsa
Canım ben daha dün yumurtladımKızlar sapık gibi etiketliyorum ama kusura bakmayınArtık durumu belli olmayanları haftalık etiketlerim. Sadece güncelleyecek bir durumu olanlar cevap verebilir kızlar.
Regli gelenler bana güncelleme yaparsa sevinirim. Ya da test yapan ve bebiş haberi alan varsa.Bat tarihleri yaklaşanlar ne alemdeler birde. Ne zaman test yapmayı planlıyorsunuz? Hadi herkesten güzel haber alalım
B babytoys T tgdrnkzl I iremgns1Annakarenina M mavibusesi Merveeee57 bebekcee ireeem Childdevelopment M melikebyhn12 Sunshine597 maaaavi M minikkalp63 Sipser Safransari Papatyam000 N Nurse9535 destinesiaa A aynuray_ brcn95 S Sunshine1 Nightmare21 simomays ELIF7007 U uzumrv M minnoskedii S Soulfly07 @mdhzade E ebeanne22 N Numerus clauses T TOMURCUK_27 L A L
Wooooooowiştahınız bozulmasın 2 seneden fazla oldu çocuk için uğraşıyorduk belki 1 defa üst üste olmuşuz onuda yemin ediyorum zar zor O zaman size başarlar siz yaparsınız
Başarıcaz inanıyorum azmin gücü kazanacakWooooooowiştahınız bozulmasın 2 seneden fazla oldu çocuk için uğraşıyorduk belki 1 defa üst üste olmuşuz onuda yemin ediyorum zar zor O zaman size başarlar siz yaparsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?