- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #8.261
regli mi ... geçmesi mi ...Evet bebeğim gittim önemli bir gelişme olmadığı için yazmadımÇatlamasını bekliyorum şu anda sık ilişki yapın dedi. Tutunmasını destekleyecek bir şey kullanacak mıyım dedim hayır dedi. Reglin geçerse test yap dedi ben de He He dedim
İnşallah vardır gidip kan testi yaptırdım düşükte olsa çıkar varsa eğer testler de yanıltıcı olabilir kuruma çizgisi daha belirgin sanırım bu testin heyecanlandım ama şuan bi modum düşük yaniHenüz çok yeni olabilir canım yarın tekrarla istersen hcg 8 10 olabilir tahmini Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
İnşallah vardır gidip kan testi yaptırdım düşükte olsa çıkar varsa eğer testler de yanıltıcı olabilir kuruma çizgisi daha belirgin sanırım bu testin heyecanlandım ama şuan bi modum düşük yaniHenüz çok yeni olabilir canım yarın tekrarla istersen hcg 8 10 olabilir tahmini Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Canım bu ay ovülasyonla takip etmedim o yüzden bat ne zaman tam bilemiyorum ama 12 sinde çok sol kasık ve bel ağrısı yaşadım akıntımda o güne kadar vardı sonra kesildi. 12si yumurtlama olduysa bat 27si. Eğer takvime bakarsam 31. Kısmet artık bu ay çok sallamadım ağustosta hsg çektireceğimİyim bende valla seni merak ettim ya senin adet ne zaman hadi sen güzel haberler ver bari bana
Yok canım gördük yani var gibi moralini bozma kan testi yaptırdıysan çıkacaktır inşallah haber ver bize merak ettim inşallah vardırİnşallah vardır gidip kan testi yaptırdım düşükte olsa çıkar varsa eğer testler de yanıltıcı olabilir kuruma çizgisi daha belirgin sanırım bu testin heyecanlandım ama şuan bi modum düşük yani
kaç gün var bata
Hemen yazacağım iki saate çıkar sonuç diyor bakalım allahım isteyen herkese hayırlısını sağlıkla ve kolaylıkla nasip etsin içinde bana da nasip etsin inşallahYok canım gördük yani var gibi moralini bozma kan testi yaptırdıysan çıkacaktır inşallah haber ver bize merak ettim inşallah vardır
Ben hafif bir gölge görüyorum ancak 2 gün önce ben de bu testten yaptım . Artımed in strip testi. Gölge çıkartmıştı ve ciddiye almadım. Zaten hamilelik de yok. O yüzden net pembelik görene kadar inanmıyoruz.
Bence dinlenebilir diye düşünüyorum. Ben korkunca dua da ediyorum. Napim, kötü bişi yapmıyoruz sonuçta.Güzel kızlarım regl olurken evde meryem suresi açıp dinleyebilir miyiz?
Amin canım bekliyorum hayırlısı olsun tabii canımHemen yazacağım iki saate çıkar sonuç diyor bakalım allahım isteyen herkese hayırlısını sağlıkla ve kolaylıkla nasip etsin içinde bana da nasip etsin inşallah
5 gün canımkaç gün var bata
Ay bilmiyorumki yapabilecek miyiz bu yoğunluktacanım senin misafirler üstüne sık ilişki gazan mübarek olsun kacak göçek işleri daha tutar senden umutluyum bu ay hadi bakalım
Doktor şakacı çıktıregli mi ... geçmesi mi ...
Amin canımBen hafif bir gölge görüyorum ancak 2 gün önce ben de bu testten yaptım . Artımed in strip testi. Gölge çıkartmıştı ve ciddiye almadım. Zaten hamilelik de yok. O yüzden net pembelik görene kadar inanmıyoruz.Umarım erken yapmışsındır ve bebiş vardır Yok ise de sorun yok. En hayırlı zamanda gelecek inşallah.
Yaparsınız yaparsınız biz misafir olunca yapıyordukAy bilmiyorumki yapabilecek miyiz bu yoğunluktaOlursa büyük mucize olur
slikleri çok dikkate almamak gerek ama sanki hafif silik çizgi var gibi5 gün canım
Aynen bizimki de uzakta yapmakta sıkıntı yok ama yapacak enerji lazımYaparsınız yaparsınız biz misafir olunca yapıyordukodamız misafir odasından uzakta güzel haberle gel bura bak yumoşlarda iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?