- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #8.161
Aynen ama bu ay ben eliyorum kendimi bu testler oynuyo benimle çünkü olsa koyu çıkardı puana kadarAz kaldı kuzum bence gününde net göstericek
Cnm walla şak dıye kisti gösterince moralman çöktümGunaydin kizlaar..Tikabasa tebrikler kuzucum cok sukur keseyi görmüşsün. Kiste cok takilma bence. Cogu kiste tedavi olarak gebelik oneriyorlar zaten. Moral bozma kendiginden geriler gecer. Bir sonraki kontrolde alırsın guzel haberi. @Niqu cok sevindim canim sen de görmüşsün keseyi cok şükür. Insallah böyle saglikla devam eder
Belkide gününde net çıkan testlerdenAynen ama bu ay ben eliyorum kendimi bu testler oynuyo benimle çünkü olsa koyu çıkardı puana kadar
İlk dakikalarda olabiliyor öyle hafif bir kırmızılık şerit yerinde. BEnce idrarı tarıyor o bölge o yüzden bir koyuluk oluşuyor hafif ve beta algılamayınca da dağılıyor.Ya aslında öyleydi ama sonrada gitti o netlik ya
Ay vallahi bende anlamadım canım ama eledim ben kendimi ya ağustosa geliyor bebişBelkide gününde net çıkan testlerden
Ben elendim aşkım bu ay kırmızıyı bekliyorumİlk dakikalarda olabiliyor öyle hafif bir kırmızılık şerit yerinde. BEnce idrarı tarıyor o bölge o yüzden bir koyuluk oluşuyor hafif ve beta algılamayınca da dağılıyor.
Benimkide yok gibi ben pes ediyorum vala artık yokumAy vallahi bende anlamadım canım ama eledim ben kendimi ya ağustosa geliyor bebiş
Evet canım sonradan gördüm yüzde 60 artmış iyi düşün canım Allahın izniyle kalp atışlarını duyup sağlıkla kucağına almayıda Allah nasip etsinCuma 1095ti dun 1843 cikti
Ama sonradan gittiiiiii canım yaKuzum koyulaşma var
Benim arkadaşım 8. ayına girecek onun da vardı kisti hala da duruyormuş. Doğumdan sonra gider falan demiş ona da. Hiç bir sıkıntı da yaşamadı kistle ilgili. Olabiliyor demiş doktor.Cnm walla şak dıye kisti gösterince moralman çöktüm
İnternttende ararstrdım, çoğu yüzde 90 kayboluyomuş 14. Haftaya kdr
İnşallh bnımkıde kaybolur
Mutluluğum yarım kaldı dün
Aaaa ne moral bozuyorsun elbet olcak biz böyle yaparsak daha çok bebeklerin bebek olsun diye ben bekliyordum zaten çıkmamasını kocamı gene öldüresim geldi orasıda ayrıBenimkide yok gibi ben pes ediyorum vala artık yokum
Geçer zamanla kuzum ya inşallah kist için doktor birşey verdimi?Yok cnm kalp atışı için 2 hafta sonra grl dedi
6 cm yumurtalık kistin var dedi
Moral bozuklugundan yolk keseyi bile soramadım
Napiyim Kuzum vala yıprandım ama niye olmadi anlamadım o gunleri değerlendirmeye çalıştım offf ama yaaggggAaaa ne moral bozuyorsun elbet olcak biz böyle yaparsak daha çok bebeklerin bebek olsun diye ben bekliyordum zaten çıkmamasını kocamı gene öldüresim geldi orasıda ayrı
Bu stresten olmuyo işte en büyük sebep o canım benimNapiyim Kuzum vala yıprandım ama niye olmadi anlamadım o gunleri değerlendirmeye çalıştım offf ama yaagggg
Bebişim reglin gelince söylersin güncel Sat ve Bat ınıBen yerimi aliyim A Afratafrac yaa
Ayy sagol canım ya rahatladim valla ya.. rengine ozellikle cok takilmistim. o zaman benim de bir kac gun sonra olur olursa çünkü testler cok silik çıkıyor. Zaten de 11.gundeyim 14.gunden once pik falan beklemiyorumYumurtlama akıntısı bazen kahve rengi de olabiliyormuş okumuştum. Ancak yumurtlama akıntısı da kişiye özel kuzum. Mesela kışın yumurtlama akıntım gelmeye başladıktan 4 gün sonra pik oldu 5. gün çatladı. Ama kimisi diyor ki yumurtlama akıntım geldi yarın çatlar. Dediğim gibi kişiden kişiye göre farklı bebişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?